ورود

View Full Version : لیست ابزارهای من (OCX)

mmssoft
یک شنبه 21 تیر 1388, 17:51 عصر
سلام به همه برنامه نویس های عزیز. از این پس تمام ابزارهایی را که می سازم در این تاپیک قرار می دهم.

اولین ابزار : IRShamsiDate
با این ابزار می تونید تاریخ شمسی را در برنامه هاتون نمایش بدین.
اما فرق این ابزار با ابزارهای دیگه اینه که این ابزار تاریخ رو به 4 صورت نمایش می دهد.

چهار صورت : شکل اول --> 1388/04/21 شکل دوم --> 21 تیر 1388 شکل سوم --> یکشنبه 21 تیر 1388 شکل چهارم --> یکشنبه 1388/4/21.

در ضمیمه دانلود کنید. لطفا اگر مشکلی پیش آمد یا راهنمایی خواستید اعلام کنید.

mmssoft
یک شنبه 21 تیر 1388, 17:55 عصر
ابزار دوم : WindowsInformation
با استفاده از این ابزار می توانید مشخصات ویندوز و بعضی از سخت افزارهای سیستم را در برنامه خودتان به نمایش در بیاورید و از آن ها استفاده کنید.

این ابزار امکان نمایش 13 مورد از مشخصات سیستم شما را دارا می باشد.

اعم از نام و نسخه ویندوز، نام کاربر، نام کامپیوتر و ...

mmssoft
یک شنبه 21 تیر 1388, 18:01 عصر
ابزار سوم : HardInformation
با استفاده از این ابزار می توانید مشخصات Hard Disk یا دیسک سخت خود را در برنامه به نمایش در آورید.

این ابزار امکان نمایش شماره سریال هارد، مدل هارد و Revision هارد را دارا می باشد.

شما می توانید از شماره سریال هارد برای تجاری کردن، محدود کردن و یا به شکلی دیگر به آن امکان رجیستر اضافه کنید که تا وقتی کاربر به درستی برنامه را رجیستر نکرده باشد، نتواند به شکل صحیح با آن کار کند.

Netsky
یک شنبه 21 تیر 1388, 18:28 عصر
سلام . با تشکر از زحمات شما دوست عزیز به خاطر ابزارهای مفیدتون .
البته اگه ابزارهاتون رو در بخش (( ابزارهای اکتیو ایکس کاربردی و زیبا )) بزارید ، راحتتر در دسترس دیگر کاربران قرار خواهد گرفت .
با تشکر ....................

mmssoft
یک شنبه 21 تیر 1388, 20:03 عصر
سلام . با تشکر از زحمات شما دوست عزیز به خاطر ابزارهای مفیدتون .
البته اگه ابزارهاتون رو در بخش (( ابزارهای اکتیو ایکس کاربردی و زیبا )) بزارید ، راحتتر در دسترس دیگر کاربران قرار خواهد گرفت .

با سلام خدمت آقای Netsky. ببخشید من نمی تونم این کار رو بکنم. چون این تاپیک رو ایجاد کردم تا از این بعد همه OCX هایی رو که میسازم در آن قرار دهم. در ضمن لینک این تاپیک در زیر امضای من نیز دیده می شود.

iranian-pc
یک شنبه 21 تیر 1388, 20:28 عصر
سلام

من خیلی دنبال Ocx های گرافیکی برای تقییر قیافه ی فرمم میگردم البته رجیستر شده

اگر امکان داره چندتاش رو برام بزارید لطفا تکراری نباشه

جدید باشه 2009

mmssoft
یک شنبه 21 تیر 1388, 20:42 عصر
سلام

من خیلی دنبال Ocx های گرافیکی برای تقییر قیافه ی فرمم میگردم البته رجیستر شده

اگر امکان داره چندتاش رو برام بزارید لطفا تکراری نباشه

جدید باشه 2009

دانلود کن. شاید به دردت خورد - اولی رو رد ضمیمه دانلود کن. دومی رو هم در پایین دانلود کن.

دانلود دومی (http://mahdisamsami.persiangig.com/VB/Component/Yahoo%20Skin.rar)

HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 21 تیر 1388, 21:43 عصر
ببخشيد ان برنامه ميشه يك اكتويكس كرد كه داخل برنامه ديگه بش ازش استفاده كرد و مقدار سه تكس باكس ار از طريق اون برنامه بهش بديم

چيزي شبيه به اين برنامه (http://www.4shared.com/file/83569983/4f7348f9/PopUpSetup.html)

mmssoft
یک شنبه 21 تیر 1388, 21:54 عصر
ببخشيد ان برنامه ميشه يك اكتويكس كرد كه داخل برنامه ديگه بش ازش استفاده كرد و مقدار سه تكس باكس ار از طريق اون برنامه بهش بديم

لطفا بیشتر توضیح بدین. در ضمن پیامتون رو هم دریافت کردم. (درباره همین موضوع بود)

relax_cp
دوشنبه 22 تیر 1388, 02:10 صبح
اكتيو ايكسي مي خوام كه بتونه توي يك فايل PDF عمل جستجو را انجام بده. شديدا لازم دارم.

mmssoft
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 20:35 عصر
ابزار چهارم : ComInfo
کار این ابزار رو تقریباً پریروز شروع کردم. با استفاده از این ابزار می توانید مشخصات ویندوز را در برنامه خودتون نمایش بدید. مشخصه های اصلی که ویندوز بر پایه اون ها بنا شده.

این ابزار امکان نمایش 30 مورد از مشخصات سیستم شما را دارا می باشد.

اعم از نام و نسخه ویندوز، نام کاربر، نام کامپیوتر، تعداد پروسسورها، محل پوشه Program Files، محل پوشه Temp و 23 مشخصه دیگر که مطمئناً به درد شما می خوره.

mmssoft
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 16:37 عصر
و این هم یک فایل آموزشی برای ساخت OCX.
دانلود کنید و لذت ببرید :

mmssoft
جمعه 23 مرداد 1388, 21:10 عصر
با سلام به mmssoft عزیز
من میخاستم از ocx شما استفاده کنم در زیان دیگری
البته اگه ممکن باشه

برای این کار نیاز به نام دقیق و آرگومنت توابع دارم (کیس سنستیو)
مثلا:
Shamsi(tarikh)
یا شاید
Shamsi()

البته مطمئن نیستم ، فکرکنم ocx شما هم استاتیک هست و فقط درvb جواب میده
لطفا راهنمایی کنین

دوست عزیز من این OCX رو تو دات نت (مثل سی، سی پلاس پلاس، سی شارپ و VB9) و همچنین تو دلفی امتحان کردم. درست کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره. حالا شما درخواستتون چیه؟

» در ضمن دارم نسخه جدیدیش رو هم میسازم که تو حالت های جدید تاریخ رو نشون میده.

mmssoft
شنبه 24 مرداد 1388, 21:05 عصر
بیا این هم برای لود کردن در برنامه :

IRShamsiDate1.ShowDateModel1
یا

IRShamsiDate1.ShowDateModel2
یا

IRShamsiDate1.ShowDateModel3
یا

IRShamsiDate1.ShowDateModel4

mmssoft
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 18:19 عصر
پنجمین ابزار : IRShamsiDate 2.0
با این ابزار می تونید تاریخ شمسی را در برنامه هاتون نمایش بدین. در نسخه جدید این ابزار (2.0) امکانات بیشتری در اختیار شما قرار می گیرد.
اما فرق این ابزار با ابزارهای دیگه اینه که این ابزار تاریخ رو به 7 صورت نمایش می دهد و امکانات بیشتری رو در اختیار شما قرار میده.

هفت صورت : شکل اول --> 1388/05/28 شکل دوم --> 28 خرداد 1388 شکل سوم --> چهارشنبه 28 خرداد 1388 شکل چهارم --> چهارشنبه 1388/4/28 شکل پنجم --> 28 مرداد شکل ششم --> مرداد 1388 شکل هفتم --> مرداد 88.

امکانات جدید این اکتیواکس : -قابلیت نمایش روز هفته (شنبه، یکشنبه، ...) -قابلیت نمایش شماره روز کنونی (1 تا 31) -قابلیت نمایش سال جاری (1388، 1389، ...) -قابلیت نمایش نام ماه جاری (مرداد، شهریور، ...) -قابلیت نمایش شماره ماه جاری (1 تا 12).

نحوه Load کردن تاریخ در برنامه :

IRShamsiDate1.ShowDateModel1
IRShamsiDate1.ShowDateModel2
IRShamsiDate1.ShowDateModel3
IRShamsiDate1.ShowDateMode4
IRShamsiDate1.ShowDateModel5
IRShamsiDate1.ShowDateModel6
IRShamsiDate1.ShowDateModel7
IRShamsiDate1.ShowDayName
IRShamsiDate1.ShowDayNumber
IRShamsiDate1.ShowMonthName
IRShamsiDate1.ShowMonthNumber
IRShamsiDate1.ShowShamsiYear

حجم :12.3 کیلوبایت

msaeedd
یک شنبه 15 شهریور 1388, 12:01 عصر
كسي ocx ي رو داره كه مثل عقربه هاي كيلومترگير ماشين باشه و بشه از اون مثل اون نواري كه درصدي پر ميشه استفاده كرد؟

shahmahi
یک شنبه 15 شهریور 1388, 15:07 عصر
دانلود کن. شاید به دردت خورد - اولی رو رد ضمیمه دانلود کن. دومی رو هم در پایین دانلود کن.

دانلود دومی (http://mahdisamsami.persiangig.com/VB/Component/Yahoo%20Skin.rar)

آنتی ویروس من به این ابزار گیر میده میشه بگین چرا ؟

msaeedd
سه شنبه 17 شهریور 1388, 12:14 عصر
كسي ocx ي رو داره كه مثل عقربه هاي كيلومترگير ماشين باشه و بشه از اون مثل اون نواري كه درصدي پر ميشه استفاده كرد؟
كسي نيست كه جواب منو بده

parselearn
سه شنبه 17 شهریور 1388, 12:32 عصر

اينو پيدا كردم