PDA

View Full Version : معرفی یک پروژه بر

hjran abdpor
دوشنبه 22 تیر 1388, 18:38 عصر
با سلام به دوستان عزیز و گرامی
کسی توی این سایت نمیتونه ما را کمک کنه .
با استفاده از سی شارپ یا هر زبانی برنامه نویسی دیگر یک سیستم جدید و دور از فکر همه طراحی کنم . خورم هر چه فکر کردم به فکری جالبی برنخوردم . اگه میشه در این مورد من را راهنمایی کنید که چه کار کنم .
لطفا تاپیک را خدف نکنید

hjran abdpor
دوشنبه 22 تیر 1388, 18:52 عصر
کسی نیست کمک کنه.

mohammad57us
چهارشنبه 24 تیر 1388, 08:58 صبح
دوست عزیز اگر کسی همچنین ایده ای داشت خودش اجرا می کرد.

Shadow Dancer
شنبه 27 تیر 1388, 15:15 عصر
سیستم تبدیل متن به صدای فارسی. بسم الله :چشمک:

Programmer 1
یک شنبه 28 تیر 1388, 06:17 صبح
سلام ،

سيستم پشتيبان گيري ساده از اطلاعات مانند آكرونيس ولي كاملا فارسي و بهينه شده و ساده براي استفاده كاربران ايراني ، اگه روي اين طرح كار كنيد به نظر من چيز جالبي مي شه .

hozouri
چهارشنبه 31 تیر 1388, 15:49 عصر
دوست عزیز من یه پروژه هست که مدت هاست می خوام انجامش بدم برای یه پروژه بزرگتر اگر می تونی این کار رو انجام بدی بسم الله ...

صورت مسئله :
1. یه دایره داریم با محیط x
2. ضخامت هر قطر با هم برابر است کاربر ضخامت قطر رو میده و برنامه باید تعداد قطر هایی رو که توی دایره رسم می شن رو نمایش بده.

این قسمت مربوط به بالا هست ولی فاز 2 میشه :
1. یه کره با استفاده از محیط دایره ای که در بالا گفته شد داریم.
2. در صورتی که هر قطر با قطری دیگر(در کره) فقط در مرکز با هم تداخل داشته باشن یعنی فقط یک نقطه برخورد . تعداد قطر ها با توجه به ضخامت قطر که ثابت بود چقدر می شود ...

شاید این مسئله سنگین باشه ولی اگر این پروژه رو کسی برای من بتونه انجام بده خیلی لطف کرده چون این یه گام خیلی کوچک برای یک هدف بزرگتره.

saeedr22
چهارشنبه 31 تیر 1388, 17:04 عصر
تبدیل گفتار به نوشتار ...
بعدش اگه تونستی این کارو بکنی یه کاری کن که وقتی طرف گفت start منوی start ویندوز بالا بیاد و الا آخر.:خجالت:

hamidinejad
جمعه 03 مهر 1388, 14:10 عصر
دوست عزیز فکر کنم پروژت تموم شده باشه ! اگه لطف کنی بگی چه کار کردی ممنون میشم

parsiansoft
جمعه 03 مهر 1388, 22:10 عصر
دوست عزیز سوالی که کردی خیلی جالبه!
ببین همیشه باید در جامعه باشی تا بدونی اون ها چی می کشن تا بتونی مشکل اون ها روحل کنی !
یعنی اینکه اگه شما می خواهید بدونید جامعه به چه چیزی احتیاج داره باید در جامعه (البته جامعه نرم افزاری) را می گم بگردی ببینی نیاز چیه ؟
در مورد دوستانی که گفتن با حرف زدن کاربر برنامه عملیاتی را انجام بده باید بگم این برنامه کاملاً دارای مشکل می تواند باشد ( چون ما دارای لهجه ها و گویش های مختلفی هستم ) اصول اینجو برنامه ها بر مقایسه کردن فرکانس ورودی با فرکانس ذخیره شده است پس نمیشه !
اما در مورد نرم افزار هایی که مثل ACronios کار کند باید بگم اگه بتونید واقعاً چنین نرم افزاری البته بهترش رو بسازید تونستید رتبه نرم افزاری ایران را یک پله در تکنولوژی نرم افزاری جلو ببرید!
البته من پیشنهاد برای ساخت نرم افزار هم دارم ، اگر خواستید پیام خصوصی بدید تا بهتون بگم!
:متفکر:

amir_saniyan
شنبه 04 مهر 1388, 11:48 صبح
در مورد دوستانی که گفتن با حرف زدن کاربر برنامه عملیاتی را انجام بده باید بگم این برنامه کاملاً دارای مشکل می تواند باشد ( چون ما دارای لهجه ها و گویش های مختلفی هستم ) اصول اینجو برنامه ها بر مقایسه کردن فرکانس ورودی با فرکانس ذخیره شده است پس نمیشه !

سلام دوست عزیر، نه تنها برای فارسی این کار انجام شده (تبدیل گفتار به متن)، بلکه تجاری هم شده:
http://www.asr-gooyesh.com
موفق باشید

aminkk
شنبه 04 مهر 1388, 12:07 عصر
پروژه:
يك بازيكن فوتبال رو تو فيلم بازي به سيستم معرفي بكنه و در آخر بازي آمار بده كه چند كليومتر دويده، چند پاس صحيح، چند تكل، چند شوت زده.
و بعد يك بازيكن ديگه از تيم حريف رو به سيستم معرفي كنه و با اون بازيكن مقايسه كنه.

BraveMind
شنبه 04 مهر 1388, 17:15 عصر
دوست عزیز من یه پروژه هست که مدت هاست می خوام انجامش بدم برای یه پروژه بزرگتر اگر می تونی این کار رو انجام بدی بسم الله ...

صورت مسئله :
1. یه دایره داریم با محیط x
2. ضخامت هر قطر با هم برابر است کاربر ضخامت قطر رو میده و برنامه باید تعداد قطر هایی رو که توی دایره رسم می شن رو نمایش بده.

این قسمت مربوط به بالا هست ولی فاز 2 میشه :
1. یه کره با استفاده از محیط دایره ای که در بالا گفته شد داریم.
2. در صورتی که هر قطر با قطری دیگر(در کره) فقط در مرکز با هم تداخل داشته باشن یعنی فقط یک نقطه برخورد . تعداد قطر ها با توجه به ضخامت قطر که ثابت بود چقدر می شود ...

شاید این مسئله سنگین باشه ولی اگر این پروژه رو کسی برای من بتونه انجام بده خیلی لطف کرده چون این یه گام خیلی کوچک برای یک هدف بزرگتره.
سلام
دوست عزیز به نظرم مناین سوال اصلا جواب نداره :متفکر:
چرا بنده خدا رو سر کار میزاری:قهقهه:

hjran abdpor
یک شنبه 05 مهر 1388, 10:16 صبح
با سلام.....
از تمتمی دوستانم که من را راهنمایی کردن متشکرم...
در حال حاضر می خام الگوریتم ان را به صورت بهینه پیاده سازی کنم ، و از دوستان عزیز می خوام در این راه کمکم کنند ....
مشکل اصلی من گرفتن صدا به صورت واضح است ...........

hjran abdpor
یک شنبه 05 مهر 1388, 10:29 صبح
با سلام به دوستان ......
در حال حاضرمیخوام الگوریتم تبدیل گفتار به نوشتار را اانجام بدم و نمیدونم ایا زبان C# توانایی زیادی در این مورد دارد(گرفتن صدا از کاربر و تبدیل ان به نوشتار های فارسی) ......
مشکل اصلی من در مورد کاراکترها و صداهای دریافتی ازکاربر است....
راستی یک عذر خواهی هم بدهکارم به دوستان...

hjran abdpor
یک شنبه 05 مهر 1388, 15:08 عصر
کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟