View Full Version : سوال: نصب خودکار sqlserver2005 در کنار application
antisocial
سه شنبه 23 تیر 1388, 00:23 صبح
سلام
من هنوز کار با اینستال شیلد رو شروع نکردم اما دو تا سوال مهم دارم
1. آیا میشه امکانی رو ایجاد کرد که sql2005 رو با تنظیماتی از قبل تعریف شده در کنار اپلیکیشن نوشته شده با اجرای تنها یک فایل ستاپ برروی یک کامپیوتر نصب شود؟؟؟.
2.آیا میشه کاری کرد که بانک اطلاعاتی با استفاده از مسیری که کاربر اونو تعیین میکنه روی سیستم کپی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
به دلیل اینکه برای اجرای نرم افزار احتیاجی به تخصص نباشه و کلیه ی اون تو یک پکیج باشه.
خواهش میکنم دوستان کمک کنند.خیلی مهمه و فوری
با تشکر
far9090
شنبه 27 تیر 1388, 11:05 صبح
سلام . نرم افزار نصب ورودی خودش رو در Dialog ها از کاربر دریافت میکنه . این ازطریق ورودی هایی مثل keyboard و mouse هست . راه دیگه اینه که ورودی از فایل دریافت بشه . تو این حالت در installShied شما باید یکبار در حالت Record نرم افزار sql رو با تنظیمان خودتون نصب کنید . خروجی این کار یک فایل خروجی iss هستش که تنظیمات شما تو اون ذخیره میشه . Install Shield Silent Response file .
شما باید از طریق Custom Action و یا prerequiste فایل sql رو به پروژتون اضافه کنید .
در مورد سوال دوم هم بله . میشه این فایل رو در کنار باقیه فایل ها کنار پروژتون کپی کنید و ربطی به نصب Sql نداره .
The Game Just Began . مشکلی بود مطرح کنید .
antisocial
شنبه 27 تیر 1388, 20:17 عصر
خيلي ممنون از راهنماييتون
حالا ميشه بگيد که آيا با اين ورژن اينستال شيلدي که آموزش اون توي سايت گذاشته شده ميشه اين کارها رو انجام داد؟
فکر ميکنم نسخه 10 يا 10.5 باشه
آيا ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
far9090
یک شنبه 28 تیر 1388, 08:31 صبح
بله میشه با این ورژن انجام داد . ولی بعید می دونم آموزشش تو اون مقاله باشه . به Help های خود InstallShield مراجعه کنید . تو هر مرحله مشکلی بود حتما مطرح کنید .
_abiriamir
شنبه 03 مرداد 1388, 20:15 عصر
ببخشید
با ستاپ فکتوری چطوری میشه این کار رو کرد؟
البته این نکته رو هم عرض کنم که من وقتی sql server رو نصب کردم تو خود setup factory یه چیزی اضاف شد که بشه باهاش اس کیو ال سرور رو نصب کنیم
ولی متاسفانه ارور میده
اگه کمک کنید ممنون میشم
m1975b
جمعه 09 مرداد 1388, 22:59 عصر
با سلام
شما با هر Installer که کار میکنید مهم نیست. برای اینکار فایل اجرایی SQL-Expressرا در کنار فایلهای خود اضافه نمایید.
توی SetupFactory هم میشه اینکار رو به راحتی انجام داد.
روی ماژولهای مورد نظر کلیک و اونو ادیت کنید. و مسیر فایل و نحوه اجرای آنرا مشخص نمایید/.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.