ورود

View Full Version : سوال: اجرای یک کد جاوا بدون استفاده از Event

remlup
سه شنبه 23 تیر 1388, 11:02 صبح
سلام من یه فانکشن نوشتم که اندازه صفحه رو مطابق با مانیتور تنظیم کنه و درست هم کار میکنه اما من مجبورم برای اجراش بزارم توی قسمت Onload توی Body. اما خب عکسا یکم زیاده و درنتیجه صفحه اول خیلی حالتش بده و بعد درست میشه و این مدت درست شدن ممکنه برای سرعت های پایین طولانی بشه و مشکل دارم.

حالا راهی هست که این مشکل رو رفع کنم؟ یعنی این کد بصورت اتوماتیک و خیلی سریع انجام بشه؟

remlup
پنج شنبه 25 تیر 1388, 13:28 عصر
کسی نمیدونه؟

ممنون میشم سریعتر جواب بدید.

saeedIRHA
پنج شنبه 25 تیر 1388, 17:32 عصر
کسی نمیدونه؟

ممنون میشم سریعتر جواب بدید.

نه،چون کسی نميدونه چی ميخوای؛
سؤالت نامفهوم و گنگ هست که نشون دهنده دانش کمت در مفاهيم اوليه
و حتی در نحويه سؤال پرسيدنت هست به اضافه عنوان نامناسب،
با اين اوصاف چطور انتظار داری کسی بتونه کمکت کنه؟

javaphantom
پنج شنبه 25 تیر 1388, 18:02 عصر
سلام من یه فانکشن نوشتم که اندازه صفحه رو مطابق با مانیتور تنظیم کنه و درست هم کار میکنه اما من مجبورم برای اجراش بزارم توی قسمت Onload توی Body. اما خب عکسا یکم زیاده و درنتیجه صفحه اول خیلی حالتش بده و بعد درست میشه و این مدت درست شدن ممکنه برای سرعت های پایین طولانی بشه و مشکل دارم.

حالا راهی هست که این مشکل رو رفع کنم؟ یعنی این کد بصورت اتوماتیک و خیلی سریع انجام بشه؟

مهندس اینجا فروم برای زبان جاواست نه برای javascript

remlup
جمعه 26 تیر 1388, 20:48 عصر
معذرت میخوام .مدیران محترم لطفا منتقل کنند!
منظور بنده جاوا اسکریپت هست
من یه مثال میزنم
<script>
function test(){
Code
}
</script>
حالا فرض کنید من میخوام این فانکشن(فانکشن تست) رو اجرا کنم. چیکار باید بکنم؟
راستی دوست عزیز کسی که دانشش کافیه سؤال نمیپرسه.

cups_of_java
جمعه 26 تیر 1388, 23:06 عصر
مهندس کسی که دانشش کمه باید کتاب بخونه سوالاشم اونجا جواب داده شده بهش
جالب اینکه بازم بهت گفتم که اینجا برای زبان جاواست و نه javascript بازم تو کار خودتو کردی. مطمعنی که فقط دانشت کمه

لطفن سعی کنید با دوستان تازه کار یا کسانی که هنوز به دانش و تجربه شما نرسیدند با لحن تند و تمسخر آمیز صحبت نکنید.
فکر می کنم در این مواقع بهتره یا در بحث شرکت نکنید (مثل کاری که اکثرن به علت کمبود وقت من انجام می دم.) یا اینکه به فرد مورد نظر راه درست رو نشون بدید و انرژیش رو بیشتر کنید.

همین که گفتید جاوا یه چیزه، جاوا اسکریپت یه چیزه دیگه و ایشون باید سوالش رو در بخش دیگه ای دنبال کنه فکر کنم کافی بود.
تا بحث منتقل نشده شاید همین جا هم یه جاوا اسکریپت کار جوابش رو بده!

cups_of_java
جمعه 26 تیر 1388, 23:26 عصر
من خیلی از جاوا اسکریپت یادم نمی آد الان اما فکر می کنم اگه انتهای صفحتون (بعد از </html> اخر یعنی) یه همچین اسکریپتی بنویسید مشکلتون حل می شه! یه امتحانی بکنید:

<script>
// your code
</script>

توجه کنید که نیازی به تعریف function نیست! همین طوری کدتون رو که می خواید اجرا بشه بزارید ته صفحه توی تگ اسکریپت.

remlup
یک شنبه 28 تیر 1388, 15:14 عصر
درجواب جناب javaphantom (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17370)
ای کاش شما پست منو کامل میخوندید. فکر میکنم از بس علاقمندید که گیر بدید و مسخره کنید حتی خط اول پست منو نگاه ننداختید:قهقهه:

معذرت میخوام .مدیران محترم لطفا منتقل کنند!

از cups_of_java (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=67212) عزیز خیلی خیلی ممنونم. مشکلم حل شد. :خجالت: