ورود

View Full Version : سوال: یک خطا به هنگام استفاده از برنامه در sql

saeidfarahi
چهارشنبه 24 تیر 1388, 23:24 عصر
سلام به همگی !
من دانشجوی ترم دوم کامپیوتر دانشگاه تهرانم (ورودی 87) و این اولین حضورم در یک فورم حرفه ای فارسیه!
من یک برنامه به زبان #c نوشتم که با یک دیتابیس در sql کامپیوتر محلی( localhost یا (local) ) کار می کنه(دقت کنید که برنامه در یکی از کامپیوترهای یک شبکه اداری که سرور نیست اما sqlserver رو نصب داره اجرا می شه ) . برنامه رو برای همه ی یوزرها نصب میکنم اما وقتی می خوام که اونو توی یک یوزر که admin نیست اجرا کنم این خطا رو می ده :

login failed for user <machine name>\<user_name>m

البته من management studio رو نصب کردم و وقتی می خوام در همون یوزر به سرور وصل بشم خطای زیر رو می ده که می گه:

the user name is not associated with a trusted connection

من خودم فکر می کنم که باید گزینه ای رو فعال کنم مثلا یوزر رو که windows admin نیست رو به سرور معرفی کنم اما نمی دونم چطوری! connection string ای که در برنامه به کار بردم هم به این شکله :

server="+Environment.machinename+";initial catalog=my_db;user id=my_login
password=xxx;trusted_connection=true

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 25 تیر 1388, 00:08 صبح
سلام.دوست عزیز در management studio کاربری که در شبکه هست و میخواد به دیتابیست وصل بشه رو در قسمت security->login اضافه کن. بعد بهش دسترسی بده که بتونه از دیتابیست استفاده کنه.در ضمن در قسمت sql server configuration manager از قسمت all programs نیز باید پورت مربوط به named pipe ,tcp ip رو فعال کنی چون معمولا disable هست.
موفق باشید.