View Full Version : دزدی شرکت hostiran از p30download
mansour_tiktak
پنج شنبه 25 تیر 1388, 09:47 صبح
دارنده گرامی تارنمای برنامهنویس،
من برای بارگیری پروندهای به تارنمای مشهور www.p30download.com (http://www.p30download.com) رفتم و پس از یافت نکردن نرمافزار در گوگل به جستجو پرداختم تا اینکه به جایی برخورد کردم که در آنجا این هشدار نوشته شده بود. خواهشمندم در مورد آن هوشیاری بیشتری پیدا کنید:
اطلاعیه
به اطلاع کلیه کاربران سایت پی سی دانلود می رساند، به دلیل دزدیده شدن دامنه و اطلاعات سایت پی سی دانلود توسط شرکت نوآوران شبکه سبز (هاست ایران) (http://www.hostiran.net/)، دسترسی مدیر سایت به سیستم مدیریت محتوای سایت و ایمیل های تحت دامنه پی سی دانلود کاملاً مسدود شده است و امکان به روز رسانی سایت میسر نمی باشد، همچنین لینک های دانلود سایت به صورت موقت غیر فعال گردیده است و سایت www.p30download.com (http://www.p30download.com/) در حال حاضر در کنترل سارقان می باشد.
پیگیری از طریق مراجع قضایی جهت باز پس گیری دامنه ی سایت در دست بررسی و اقدام است.
> تصویر حکم شورای انتظامی نظام صنفی تهران - صفحه اول (http://www.farashare.com/users/247/Hokm-Page1.gif) > تصویر حکم شورای انتظامی نظام صنفی تهران - صفحه دوم (http://www.farashare.com/users/247/Hokm-Page2.gif)
شایان ذکر است سایت مجید آنلاین نیز با همدستی سارقان اقدام به سو استفاده از نام و محبوبیت فروشگاه پی سی دانلود جهت فروش کالاهای خود نموده است. لذا به اطلاع کلیه کاربران سایت و مشتریان ســــابق می رساند کالاهای معرفی شده در سایت پی سی دانلود از تاریخ 1388/4/2 به بعد متعلق به فروشگاه پی سی دانلود نمی باشد. همچنین شماره حساب آقای "سيد محمد صادق علوي زاده" که در صفحه خرید نقدی (http://www.p30download.com/payment/) جهت خرید کالا قرار داده شده است متعلق به مجموعه پی سی دانلود نیست و مسئولیت واریز هر گونه وجه به حساب مورد نظر به عهده ی واریز کننده می باشد.
کلیه کاربران جهت خرید محصولات پی سی دانلود می توانند به صورت موقت از نشانی جایگزین فروشگاه اقدام نمایند:
www.p30download.BIZ (http://www.p30download.biz/)
راه ارتباطی موقت:
mamlux@gmail.com
نشانی خبر: http://www.farashare.com/users/247/soft/useful_tools/Video_Capture_Master_7.0.1.26_incl_serial-%5Bp30download.com%5D.zip
Felony
پنج شنبه 25 تیر 1388, 09:52 صبح
پیرو همین موضوع هم امروز سایت و انجمن های سایت مجید آنلاین مورد حملاتی قرار گرفته و هک شده .
حامد مصافی
پنج شنبه 25 تیر 1388, 10:34 صبح
چه ربطی به "گفتگو با مسدولین سایت" دارد؟ حداقل در بخش اخبار مطرح می کردید.
heartshunter
پنج شنبه 25 تیر 1388, 10:55 صبح
سلام
باعث تاسفه که چنین شرکتهایی با کاربرانشون همچین کاری میکنن.
به نظر من نباید به این شرکتها اجازه فعالیت دوباره داد.
آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه !!!! :ناراحت:
Felony
پنج شنبه 25 تیر 1388, 11:15 صبح
چه ربطی به "گفتگو با مسدولین سایت" دارد؟ حداقل در بخش اخبار مطرح می کردید.
من به تالا ر دقت نکردم فکر کردم در بخش اخبار مطرح شده .
bahman_akbarzadeh
پنج شنبه 25 تیر 1388, 12:31 عصر
فكر نمي كنم هاست ايران اين كارو كرده باشه !!
چه كاريه ؟!
اگر هم همچين كاري كرده باشن، حتما حساب همه جاشو كردن و از قانون كامل و بي نقص جمهوري اسلامي براي پيشبرد اهدافشون استفاده ميكنن.
p30download خداحافظ ...
Felony
پنج شنبه 25 تیر 1388, 12:39 عصر
فكر نمي كنم هاست ايران اين كارو كرده باشه !!
چرا نمیکنه ، این لینک ها روببینید : 1 (http://www.farashare.com/users/247/Hokm-Page1.gif) : 2 (http://www.farashare.com/users/247/Hokm-Page2.gif)
PesarIrani
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 16:08 عصر
http://winbeta.net/images/promo/p30.png
نزدیک به دو هفته پیش اخبار گوناگونی مبنی بر به سرقت رفتن دامنه p30download.com در وبلاگ ها و سایت های خبری نظیر وبنا منتشر شد، از آنجا که مدیران وب ایرانی همواره با مشکلات مالکیت قانونی وب سایت ها و خصوصا دامنه ها روبرو بوده اند و خواهند بود لازم است که به بررسی بیشتر این موضوع بپردازیم.
محمد رضا سیاپوری که به عنوان وب مستر سایت p30download شناخته شده است مدعیست این وب سایت و دامنه آن توسط شرکت هاست ایران به مدیریت فرشاد اسماعیلیان به صورت غیر قانونی تصرف گشته. از این رو ایشان (محمد رضا سیاپوری) اقدام به پیگیری شکایت خود از طریق نهاد های قانونی کرده است.
سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور نه به عنوان یک مرجع قضائی بلکه به عنوان یک مرجع بی طرف با حضور طرفین به بررسی این شکایت پرداخته است. خلاصه رای صادره به شرح ذیل می باشد:
این شورا شرکت نو آوران شبکه سبز همان هاست ایران را متهم به ارائه مدارک متقلبانه کرده و با استناد به مدارک ارائه شده توسط محمد رضا سیاپوری و نظر کارشناس رسمی دادگستری آنان را محکوم به تحویل فوری دامنه و وب سایت می کند.اصل حکم که به زبان فارسی نوشته شده و کاملا قابل فهم می باشد در اینجا قابل مشاهده است.
http://www.p30download.info/Hokm-Page1.gif
http://www.p30download.info/Hokm-Page2.gif
در مرحله بعدی برای دریافت حکم اجرائی محمد رضا سیاپوری باید شکایت خود را به همراه رای نظام صنفی رایانه ای تقدیم دادگستری کند.
خلاصه تاریخچه مالکیت دامنه p30download.com اشاره شده در رای نظام صنفی رایانه ای به شرح زیر می باشد:
دامنه در تاریخ ۱۹-۱۲-۲۰۰۴ توسط امیر دل آرا ثبت شده است.
از تاریخ ۱۹-۱۲-۲۰۰۴ تا تاریخ ۲۱-۵-۲۰۰۶ دامنه به نام Host Iran Networks ثبت گردیده است.
از تاریخ ۲۱-۵-۲۰۰۶ تا تاریخ ۸-۳-۲۰۰۹ دامنه به نام محمد رضا سیاپوری ثبت شده است.
نهایتا از تاریخ ۸-۳-۲۰۰۹ تا امروز نام ثبت کننده دامنه به مهیار کریمی تغییر پیدا کرده است.
(درج شده در وب سایت domaintools.com)
در نظر داشته باشید که با توجه به معماری سایت Onlinenic شرکت هاست ایران همواره به عنوان ثبت کننده اصلی دامنه شناخته شده و کنترل آن را به دست داشته است (از نظر Onlinenic صاحب دامنه کسی است که پرداخت را انجام داده) از این رو با استناد به تاریخچه مالکیت دامنه نمی توان در مورد مالکیت حقیقی آن قضاوت کرد. با این حال چرا نام محمد رضا سیاپوری که طبق اظهارات فرشاد اسماعیلیان تنها کارمند شرکت (مدیر فنی سایت) بوده است باید به مدت تقریبی ۳ سال در شناسنامه دامنه ثبت شود؟
در کل با وجود این مدارک برای قضاوت نهایی باید منتظر رای دادگستری بود چرا که امکان ارائه دفاعیه و مدارک بیشتر از طرف شرکت هاست ایران در آینده وجود دارد. هرچند که دادگستری به حکم نظام صنفی رایانه ای استناد خواهد کرد (فراموش نکنیم که این حکم با نظارت کارشناس رسمی دادگستری صادر شده است) و مدت اعتراض به این حکم نیز پایان یافته است مگر اینکه اسناد ارائه شده توسط محمد رضا سیاپوری طبق نظر فرشاد اسماعیلیان جعلی و یا نا مربوط باشند.
در مورد مسائل حاشیه ای این دعوا اتهام وارد شده به وب سایت مجید آنلاین از طرف محمد رضا سیاپوری با توجه به توضیحات واضح مجید علوی زاده (http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=822665&postcount=3)، از نظر من بی مورد می باشد.
درج اخبار مربوط به این دعوا مشکلاتی را نیز برای وب سایت ها به همراه داشته. متاسفانه در عصر اطلاعات هنوز برخی سواد کافی را برای درک کاربرد و هدف وب سایت های خبری و مجلات اینترنتی ندارند. دوستان عزیز هیچ خبر گزاری در دنیا کاملا بی طرف نیست و انتخاب منبع خبری مناسب به عهده مخاطب است.در خواست برای حذف مطالبی که بر علیه شما منتشر می شود حق شماست ولی تهدید وب سایت ها به فیلترشدن و غیره در واقع تشویق مدیران سایت ها به خود سانسوری و لطمه زدن به گردش آزاد اطلاعات محسوب می شود. این افراد به منظور حفظ منافع شخصی خود به جامعه اینترنی کشور خیانت می کنند.
متن زیر بخش پایانی از ایمیل مهیار کریمی (http://pariyana.com/id/p30download-3/) مدیر بازرگانی شرکت هاست ایران به مجله اینترنتی پریانا در تلاش برای حذف خبر مربوط به دامنه p30download می باشد:
“امید است پیش از درج مطالب موهن و افترا آمیز به اهالی سایبر از صحت مطالب جویا شده و با ابروی مسلمانان اینگونه به ناحق بازی نکنید که وا… مکر الماکرین!”
آقای مهیار کریمی استفاده از چنین جملاتی (آبروی مسلمانان…) به معنی توهین به شعور مردم ،مسئولین قضائی و تلاش کاملا ناشیانه برای سوء استفاده از حساسیت مسائل مذهبی در کشور است. در جای دیگر نیز مسئولین شرکت، محمد رضا سیاپوری را متهم به انتشار مطالب مستهجن در سایت کرده اند. لطفا جو سازی نفرمائید و از استفاده از کلمات مضحکی چون اهالی سایبر پرهیز کنید.
لازم به ذکر است که موضع گیری بنده نسبت به شرکت هاست ایران در این مقاله فقط به دلیل برخورد ناشایست آنان با وب سایت های خبریست و تصمیم گیری در مورد اتهامات وارده مربوط به دامنه p30download فقط در صلاحیت قانون است.
در آخر بهتر است وب سایت های ایرانی بجای فعالیت مرموزانه به صورت شفاف در مورد مالکیت وب سایت و مشخصات دستاندر کاران آن اطلاع رسانی کنند و یا از طرق قانونی به ثبت اموال مجازی خود بپردازند تا از بروز چنین مشکلاتی پیشگیری شود.
یکی دیگر از روش های ساده برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی استفاده از روش استاد نیک صالحی برای ثبت دامنه است. اگر آقای سیاپوری بجای دامنه p30download.com دامنه mohammadrezasiapouri.com را به ثبت رسانده بودند ادعای مالکیت دامنه توسط دیگران تقریبا غیر ممکن شده بود!!!
وین بتا
http://www.winbeta.net/%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-p30download/comment-page-1/#comment-3217
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.