View Full Version : دانلود آبدیت ها از سایت embarcadero
qazwsx
پنج شنبه 25 تیر 1388, 15:33 عصر
سلام من تو این سایت ثبت نام کرده ام ولی برای دانلود آبدیت های دلفی میگه باید ریجستر باشی مبخواستم بدونم به چه صورت میشه در این سایت ریجستر شد باید چیزی خریداری کنم یا نه لطفا منو راهنمالیی کنید
Naruto
جمعه 26 تیر 1388, 08:31 صبح
سلام.
منم مشکل شما رو دارم.شاید با IP های ما مشکل دارن.
به هر حال آپدیتهای دلفی رو قبل از اتمام نصب میتونید بدزدید و در جایی نگهداری کنید.
vcldeveloper
جمعه 26 تیر 1388, 11:58 صبح
شما وقتی در سایتش عضو میشید، می تونید از یک سری خدمات رایگان مثل ارسال گزارش به Quality Central یا استفاده از انجمن های آن، یا استفاده از Code Central بهره ببرید.
برای دانلود تولیدات شرکت، یا آپدیت های آن، عضویت در سایت کافی نیست، بلکه باید نسخه اصلی نرم افزار مربوطه را خریداری کرده باشید، و آن را ثبت کرده باشید، پس در اینجا منظور از رجیستر شده کاربرانی که در سایت رجیستر کردن نیست، بلکه منظور کاربرانی هست که نسخه خریداری شده خودشان را رجیستر کردند.
qazwsx
جمعه 26 تیر 1388, 16:16 عصر
شما وقتی در سایتش عضو میشید، می تونید از یک سری خدمات رایگان مثل ارسال گزارش به Quality Central یا استفاده از انجمن های آن، یا استفاده از Code Central بهره ببرید.
برای دانلود تولیدات شرکت، یا آپدیت های آن، عضویت در سایت کافی نیست، بلکه باید نسخه اصلی نرم افزار مربوطه را خریداری کرده باشید، و آن را ثبت کرده باشید، پس در اینجا منظور از رجیستر شده کاربرانی که در سایت رجیستر کردن نیست، بلکه منظور کاربرانی هست که نسخه خریداری شده خودشان را رجیستر کردند.
به چه صورت میشه نسخه اصلی رو خریداری کرد میشه راهنمایی کنید من d2009 رو میخوام از کجا تهیه کنم
vcldeveloper
جمعه 26 تیر 1388, 22:45 عصر
به چه صورت میشه نسخه اصلی رو خریداری کرد میشه راهنمایی کنید من d2009 رو میخوام از کجا تهیه کنم
اینکه دلفی 2009 را میخواید با اینکه نسخه اصلی آن را میخواید، فرق میکنه. اگر هدف فقط داشتن دلفی 2009 هست، می تونید از بازار یا از فروشگاه سایت برنامه نویس تهیه کنید. اگر لازم هست که حتما نسخه اصلی آن را خریداری کنید، اون وقت می تونید با داشتن کارت اعتباری معتبر بین المللی این کار را از طریق اینترنت انجام بدید. دقت داشته باشید که نسخه اصلی قیمتی در حدود 1 میلیون تومان دارد. اگر هدف فقط نصب آپدیت های نرم افزار هست، سایت های مختلفی هستند که آپدیت های دلفی را بعد از انتشار، بطور رایگان در اختیار کاربرانی که نسخه رجیستر شده ندارند، قرار میدن. در صورت استفاده از Auto Update خودِ دلفی هم بدون داشتن نسخه رجیستر شده میشه دانلود کرد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.