View Full Version : سوال در باره کمبو
amir_hacker333
پنج شنبه 25 تیر 1388, 16:13 عصر
سلام دوستان عزیز من در یک پروژه باید از این کمبو باکس استفاده کنم ولی اندازه آن را نمی توانم تنظیم کنم یعنی فقط دو کلمه ی دختر و پسر را باید در درون آن بنویسم بقیه طول این کمبو خالی می ماند. لطفا در این مورد مرا راهنمایی بفرمایید.
HjSoft
پنج شنبه 25 تیر 1388, 16:49 عصر
نفهميدم ، داخل اين فرم كه فقط يكدونه DataCombo هست كه هيچي بهش وصل نيست و هيچي كد هم ندارم
----------------------
در هر صورت شما چرا از datacombo استفاده كرده ايد ، به جاي آن مي توانيد از Combo عادي ويژوال استفاده كنيد.
amir_hacker333
پنج شنبه 25 تیر 1388, 17:40 عصر
محتویات این کمبو در داخل فایل اکسس است و من از کمبو که شما نام برده اید نمی توان استفاده کرد. چون به اکسس وصل نمی شوند. این کمبو به فایل اکسس وصل است و تنها دو گزینه در داخل آن قرار می گیرد دختر و پسر ولی بقیه طول آن اضافه می ماند
HjSoft
پنج شنبه 25 تیر 1388, 18:42 عصر
اولا : والا من متوجه نمي شم ، چرا نمي تونين ، اندازه كمبو باكس را كم كنيد ؟
دوما : چرا نمي شود از Combo استفاده كرد ؟
شما مي توني اطلاعات رو با استفاده از حلقه For و Next بخوني و داخل Combo بريزي . اين كار معموليه كه بيشترين افراد از اون استفاده مي كنند .
mmssoft
پنج شنبه 25 تیر 1388, 19:42 عصر
میتونی به وبلاگ من بری و ز مجموعه کامپوننت ها شماره 39 رو دانلود کنید. این کمبوباکس MCDCombo نام داره و می تونه هم به دیتابیس اکسس و هم به SQL وصل بشه.
-->وبلاگ من<-- (http://www.vbassistant.blogfa.com/) _-_ www.VBAssistant.blogfa.com
amir_hacker333
پنج شنبه 25 تیر 1388, 20:22 عصر
منظور من از اندازه لیست پایین آمدنی کمبو است که پس از نوشتن دو عبارت در داخل آن قسمت بسیار زیادی از ان که خالی می ماند را نمی توان حذف کرد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.