View Full Version : سوال: تنظيم صفحات ابراي mozilla
javad.nic63
پنج شنبه 25 تیر 1388, 18:10 عصر
سلام.
من يك سايت با html نوشتم. چه كارهايي بايد انجام بشم تا سايتم توي mozilla به هم نريزه.
benyaminj
پنج شنبه 25 تیر 1388, 20:43 عصر
سلام.
من يك سايت با html نوشتم. چه كارهايي بايد انجام بشم تا سايتم توي mozilla به هم نريزه.
شما بايد از دستورات css استفاده کنيد.
azade.kazemi33
جمعه 16 مرداد 1388, 13:49 عصر
سلام
برای طراحی صفحه ای که تو هر بروزری یکسان نمایش بده باید از css استفاده کرد.خب حالا آیا برای هر جدول و لایه ای که که در صفحه ایجاد میشه باید یه style یا class داشت؟
fumnimda
جمعه 16 مرداد 1388, 14:36 عصر
سلام
....خب حالا آیا برای هر جدول و لایه ای که که در صفحه ایجاد میشه باید یه style یا class داشت؟
یعنی چی؟ شما وقتی که از CSS استفاده کنید، تشخیصش با خودتونه که چطور CSS ها رو تعریف کنید که برای هر عنصری تعریف کنید یا عناصر رو به صورت ساختیافته فالب دهی کنید.
azade.kazemi33
جمعه 16 مرداد 1388, 17:28 عصر
شما درست میگید اما منظور من اینه که باید واسه همه عناصرم استایل تعریف کنم؟یعنی اگه مثلا جدولی داشته باشم که استایلی نداشته باشه ممکنه در بروزرهای یکسان نمایش نده؟؟
fumnimda
جمعه 16 مرداد 1388, 17:56 عصر
شما درست میگید اما منظور من اینه که باید واسه همه عناصرم استایل تعریف کنم؟یعنی اگه مثلا جدولی داشته باشم که استایلی نداشته باشه ممکنه در بروزرهای یکسان نمایش نده؟؟
نه اینطور نیست که برای اینکه در تمام مرورگرها یکسان نشون داده بشه حتما باید استایل داشته باشه. اتفاقا جداول جز مواردی هست که اکثر مرورگرها یکسان نشون می دن.
مرورگرها در موارد خاصی هست که یکسان عمل نمی کنند. اون هم به دلیل عدم پشتیبانی از ویژگی های خاصی در CSS هست یا اینکه با بعضی از عناصر جور خاصی عمل می کنند.
بهترین راه اینکه قبل از شروع به html کردن طرح روی اون تمرکز کنید تا بهترین شیوه قالبندی رو انتخاب کنید و بعد هم روی firefox و هم روی IE تست کنید طرحتون رو.تازه برای IE هم جای بحث هست چون نسخه های جدید اون بیشتر مشابه با FF عمل می کنند. با این حال برای نسخه های مختلف IE میتونید از برنامه هایی که چند نسخه IE رو روی سیستمتون نصب می کنند استفاده کنید تا کنترل بهتری روی طرح داشته باشید. برنامه هایی مثل Multiple IE.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.