ورود

View Full Version : هنگ کردن AS5300

cybercoder
جمعه 26 تیر 1388, 17:24 عصر
یک AS5300 با 8 خط E1 که فقط Interface اولین E1 رو UP کردیم + از این مودم زیمنس ها که جدیدا جای Tellabs می دن. این روتر بوت نمیشه به rommon mode هم نمی ره. دفعه قبل فرستادمش تعمیرگاه سینی E1 ش رو عوض کردن. بعد دوباره همین مشکل پیدا کرد فرستادم دوباره گفتن روتر سالمه و بوت می شه!
آوردم دیدم آره بوت شد. 1 هفته کار کرد دوباره باز همون آش و همون کاسه.
نمی تونم بفهمم چشه. هر کی هرچی در این زمینه می دونه دریغ نکنه
Persian Networks رو هم دیدم البته.

cybercoder
جمعه 26 تیر 1388, 18:29 عصر
جالبه یه بار بالا اومد الان خاموشش کردم گذاشتم تو رک دوباره روشنش کردم بازم نیومد بالا در آوردم برق هاش رو جابجا کردم از UPS هم جداش کردم بازم بالا نیومد!!!
تا اینجا میاد بعد هنگ میشه

System Bootstrap, Version 12.0(2)XD1, EARLY DEPLOYMENT RELEASE SOFTWARE (fc1)
Copyright (c) 1999 by cisco Systems, Inc.
TAC:Home:SW:IOS:Specials for info
AS5300 platform with 131072 Kbytes of main memory

online_mansoor2007
جمعه 26 تیر 1388, 20:10 عصر
گرچه شما با ما زیاد خوب نیستی اما سلام
حافظه ها سالمه ؟؟؟
1 خط ایوان دارید ؟ خط ایوان را جدا کردید ببینید میاد بالا یا نه ؟؟

cybercoder
شنبه 27 تیر 1388, 11:10 صبح
گرچه شما با ما زیاد خوب نیستی اما سلام

علیکم و السلام، بی خیال
حافظه ها سالمه، E1 هم وقتی loopback می شه درسته
احتمالا سینی E1 رو از این قلابی ها گذاشتند من دیگه سینی ها رو باز نکردم فرستادم همون جایی که واسه تعمیر داده بودند. مسئله اینه که یه دفعه بوت میشه و یه دفعه نمی شه. یک بار تونستم ببرمش به rommon و با confreg حالیش کردم که برگرده به تنظیمات کارخانه گفتم 0.5 درصد احتمال ایراد در کانفیگ هم باشه این طوری معلوم میشه ولی باز فرقی نکرد روتر در بوت استرپ مشکل داره. برگرده ببینم چیکارش کردند

به هر حال ممنون

adccorporation
شنبه 27 تیر 1388, 15:41 عصر
یک AS5300 با 8 خط E1 که فقط Interface اولین E1 رو UP کردیم + از این مودم زیمنس ها که جدیدا جای Tellabs می دن. این روتر بوت نمیشه به rommon mode هم نمی ره. دفعه قبل فرستادمش تعمیرگاه سینی E1 ش رو عوض کردن. بعد دوباره همین مشکل پیدا کرد فرستادم دوباره گفتن روتر سالمه و بوت می شه!
آوردم دیدم آره بوت شد. 1 هفته کار کرد دوباره باز همون آش و همون کاسه.
نمی تونم بفهمم چشه. هر کی هرچی در این زمینه می دونه دریغ نکنه
Persian Networks رو هم دیدم البته.

من هم مثل همین مشکل رو داشتم بعضی مواقع بالا میومد و کار میکرد و بعضی مواقع هم نه یا اینکه کار میکرد ولی بعد از چند ساعت دیگه جواب نمیداد. با فرستادن برای تعمیر هم تا نزدیک یک هفته جواب داد بعد دوباره مشکل پیدا کرد که دوباره فرستادیم برای تعمیر که گفتن سالامه. اولین موضوع که باید بدونید اینکه وقتی بار زیادی روش نباشه جواب میده حتی به مدت تولانی و به همین دلیل وقتی میره برای تعمیر میگن سالامه اما وقتی بار زیادی روش باشه جواب نمیده.
حالا ما اومدیم و تمام حافظه رو خالی کردیم و با دوباره نصب کردن نرم افزار و البته آپدیت اون ولی نه تاریخ فعلی تاریخ چند سال پیش رو دادیم مشکلمون حل شد. امیدوارم مشکل شما هم حل بشه فقط دقت کنید که آپدیت اگر بروز باشه با مشکل موجه میشین حالا چرا شو نمیدونم.

miladmls
شنبه 27 تیر 1388, 17:35 عصر
salam
jahaie sini mika ra avaz kon age javab nadad ram ha ra test kon bebin toye jabejaie taghir nakardeh ast
man ham moshkel boot shodan ra dashtam sini ha ra avaz kardam javab nadad bad ram ra avaz kardam javab dad . albateh aghe baz ham mibini in moshkel dari ba sherkate tadbircom tamas begir ba bakhshe fani rahnamaiet mikone
tel:021-88534130

cybercoder
شنبه 27 تیر 1388, 18:28 عصر
ممنون از همه دوستان فلشش تاب داشت عوضش کردم.

online_mansoor2007
شنبه 27 تیر 1388, 19:44 عصر
منم حدس اولیم حافظه ها بود . دلیلش هم این بود که در همون ابتدای بوت استراپ این اتفاق می افتاد ، چون تا وقتی روتر کاملاً بالا نیاد عملاً هیچ اینترفیسی آپ نیست و به قول معروف درگیر نشده . پس نمیشه زیاد ربطش داد به ماژول ایوان و این چیزا . گرچه شما با ما زیاد خوب نیستی ولی خوشحالم که مشکلتون حل شد :چشمک:.

adccorporation
شنبه 27 تیر 1388, 22:21 عصر

اینجور مشکلات بدجور آدمو عصبانی میکنه. میبینی مثلا دو هفته کارت گیره به خاطر یک مساله خیلی جزئی. امید وارم براتون از این مشکلات دیگه پیش نیاد.