View Full Version : سوال: درخواست تشکیل دوباره دوره عملی "فروشگاه الکترونیک (eShop) با استفاده از #C و ASP.NET
black_hole
شنبه 27 تیر 1388, 10:30 صبح
با تشکر از اساتید محترم.
میخواستم بدونم باز هم دوره جدید آموزش دوره عملی "فروشگاه الکترونیک (eShop) با استفاده از #C و ASP.NET آغاز خواهد شد ؟
من دنبال آموزش این دوره ها میگشتم که دیدم در این سایت چندماه پیش برگزار شده.آیا ممکن هست دوباهر برگزار شود.اگر ممکنه زمانش را هم اعلام فرمائید.
با تشکر
black_hole
یک شنبه 28 تیر 1388, 16:13 عصر
اساتید و مسئولین سایت اصلا سری به این قسمت میزنند؟؟؟؟
vcldeveloper
یک شنبه 28 تیر 1388, 18:17 عصر
جناب کرامتی باید به عنوان برگزار کننده آن دوره به شما جواب بدن که هنوز فرصت نکردند به سایت سر بزنند.
black_hole
سه شنبه 30 تیر 1388, 22:58 عصر
من منتظر جواب شماهستم تا ببینم تواین دوره ای که گذاشتید شرکت کنم یا صبر کنم. ولی جوابی ندادید....
مهدی کرامتی
چهارشنبه 31 تیر 1388, 03:37 صبح
بزودی تاریخ برگزاری دوره بعدی اعلام میشه. به احتمال زیاد اواسط مرداد ماه خواهد بود.
هوشمندی
چهارشنبه 31 تیر 1388, 09:36 صبح
با سلام
برای امثال من ساکن شهرستان حضور در کلاس بسیار سخت می باشد
لطفا تدبیری اندیشیده شود
با تشکر
black_hole
سه شنبه 06 مرداد 1388, 18:20 عصر
با سلام
وتشکر برای اعلام برنامه های کلاسها فقط نکته ای میخواستم بگم اونم در مورد روش پرداخت اقساطی کلاسهاست.
در توضیح گفته شده با شماره ای تماس گرفته بشه و در مورد پرداخت قسطی صحبت بشه ولی متاسفانه اصلا این شماره پاسخ نمیده .
به نظر شما منظور چی هست؟ اینکه اصلا اقساطی قبول نمیشه که اگر اینجوریه اعلام بشه بهتره تا اینکه مدام تماس گرفته شه وجواب داده نشه.
با تشکر
مهدی کرامتی
سه شنبه 06 مرداد 1388, 18:29 عصر
شماره درج شده در اون تاپیک شماره بنده است، و روزانه بیش از 20 تماس دریافتی دارم، چطور میفرمائید جواب نمیده؟
black_hole
دوشنبه 09 شهریور 1388, 15:52 عصر
متاسفانه من نتونستم با شما ازطریق موبایل ارتباط برقرار کنم .
من میخواستم بصورت قسطی شرکت کنم و نتونستم با موبایلتان در این مورد صحبت کنم ، و نشد تو کلاس شرکت کنم.
ولی خیلی نیاز به این دوره ها داشتم. میشه یه لطفی بکنید که بازهم امکان برگزاری این کلاسها هست یا نه؟
الان فکر کنم اون دوره شروع شده و حالا حالا هم تموم نمیشه.میشه یه لطفی بکنید یه آموزشگاه معتبر و خوبی که میشناسید رو معرفی کنید.
لطفا راهنمایی بفرمائید
black_hole
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 16:34 عصر
هیچ پاسخی نبود؟
مهدی کرامتی
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 18:25 عصر
چند روز دیگه آگهی مربوطه درج میشه.
nasr
دوشنبه 23 شهریور 1388, 12:29 عصر
لطفا یه فکری هم برای بچه های شهرستانی بکنید
من خیلی دوست دارم توی این دوره و دوره RUP شرکت کنم ولی خوب من اصفهان هستم و برام مقدور نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.