View Full Version : منبع مناسب
gm.sara
شنبه 27 تیر 1388, 10:43 صبح
با سلام به دوستان
من می خواستم که تمام موارد گزارشم را داخل برنامه مشخص کنم، مثلاً تأیین نوع نمودار، تغییر دادن مقدارهاش و ...
من دنبال منبعی می گردم که کدهای داخل vb.net آن را داشته باشه که بدونم چطوری توی برنامه تغییراتت را اعمال کنم، اگر منبع مناسبی سراغ دارید ممنون می شم معرفی کنید.
gm.sara
یک شنبه 28 تیر 1388, 08:01 صبح
دوستان محترم هیچ نظری ندارند؟
In_Chan_Nafar
یک شنبه 28 تیر 1388, 08:48 صبح
با سلام به دوستان
من می خواستم که تمام موارد گزارشم را داخل برنامه مشخص کنم، مثلاً تأیین نوع نمودار، تغییر دادن مقدارهاش و ...
من دنبال منبعی می گردم که کدهای داخل vb.net آن را داشته باشه که بدونم چطوری توی برنامه تغییراتت را اعمال کنم، اگر منبع مناسبی سراغ دارید ممنون می شم معرفی کنید.
متوجه سوالتون نمي شم. اگه مي خواهيد كه نوع چارت و غير ... را در برنامه به صورت runtime عوض كنيد ما خودمون از Devexpress استفاده مي كنيم كه فوق العاده هستش ولي RTL نيست كه ما كل suite اين ابزار فوق العاده را فارسي كرديم.
البته شما مي توانيد از fastreport.net نيز استفاده كنيد كه در version جديد از chart هم استفاده كرده سرعت بسيار بالا و runtime دهي خوب. crystal نسخه developer هم مي شه كارهاي runtime رو باهاش انجام داد ولي خوب هم سنگين هست هم گير آوردنش يكمي سخته.
gm.sara
یک شنبه 28 تیر 1388, 09:44 صبح
مگه از کامپونتی کریستال که داخل net. هست نمی شه استفاده کرد؟ من چارت را بهش اضافه کردم، مشخصم کردم که چه فیلدی را توی ستون و چه فیلدی را برای عرض بیاره ولی می خوام این مشخص کردن را توی خود برنامه انجام بدم، یا امکانات دیگرش را عوض کنم مثل تغییر نمودار، یا اینکه مثل excel وقتی ما یک دسته داده را بهش می دیم نمودار از کوچکترین داده ای که دارد نمودار را رسم می کنه ولی اینجا باید خودمان مقدار شروع را ثابت بدهیم که پیش فرض صفر است. منبعی می خوام که کدهاش را بتونم از توش در بیارم و بنویسم.
در مورد ابزارهایی که گفتید ممکنه بیشتر توضیح بدید که چطوری می شه ازش استفاده کرد؟
In_Chan_Nafar
یک شنبه 28 تیر 1388, 11:09 صبح
شما اگه مي خواهيد گزارشاتتون در موقع runtime توسط كاربر عوض بشه از تعداد فيلدها گرفته تا مدل گزارشتون بايد از Crystal Reports Developer Edition استفاده كنيد و نسخه هاي ديگه اين امكانات رو ندارند. ولي اگه با FastReport بخواهيد كار كنيد فارسي رو هم Support ميدهد اگه نسخه Source رو مي خواهيد سري به www.delphi-magic.com بزنيد.
www.devepress.com
در مورد DevExpress فقط مي تونم بگم بهترين و حرفه اي ترين Siute براي برنامه نويسي هست ولي متاسفانه Farsi رو ساپورت نمي دهد و شما بايد خودتون فارسي سازي كنيد البته اگه بخواهيد.
www.fast-report.com
FastReport هم يكي از بهترين ابزارها براي گزارشگيري هست كه جديد نسخه .net رو روانه بازار كرده كه سرعت بسيار بالاي اون بسيار جلب توجه ميكند. در هر صورت انتخاب با شماست.
شما fast-report را مي توانيد از سايت www.devtools.ir تهيه نماييد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.