View Full Version : اشکال در ویندوز سرور 2003
arashkhaan2002
شنبه 27 تیر 1388, 14:36 عصر
سلام دوستان
گاها و بعضی مواقع به صورت مکرر پیش میاد که شبکه تحت ویندوز سرور 2003 قطع میشه و شاخه های share و کامپیوترهای شبکه ناگهان دیگه دیده نمیشه ! در صورتی که آیکون شبکه وصله .
این اشکال از جی میتونه باشه ؟ لطفا راهنمائی کنید .
این اشکال
adccorporation
شنبه 27 تیر 1388, 15:27 عصر
سلام دوستان
گاها و بعضی مواقع به صورت مکرر پیش میاد که شبکه تحت ویندوز سرور 2003 قطع میشه و شاخه های share و کامپیوترهای شبکه ناگهان دیگه دیده نمیشه ! در صورتی که آیکون شبکه وصله .
این اشکال
من نمیدونم که مشکل شما هم دقیقا مثل مشکل ما هست یا نه. اگر از هاب سیسکو استفاده میکنید ما در این موقع با قطع و وصل کردن هاب مشکلمون حل میشد. حالا ممکنه یه هاب سیسکو داشته باشین و زیر دست اون هاب معمولی باشه ممکنه یکی از اونها هم همین مشکلو رو داشته باشه یعنی هاب سیسکو درسته شده ولی زیر دست اون هنوز داره اونم باید ریست کنید.
mahyar49
یک شنبه 28 تیر 1388, 08:27 صبح
سلام دوستان
این اشکال
سلام
لطفا كمي بيشتر در مورد شبكه توضيح بديد
نرم افزارها و فايروالي كه نصب كرديد ، نوع آنتي ويروس ، تعداد سيستم ها ، تعداد سرورها...
online_mansoor2007
یک شنبه 28 تیر 1388, 08:37 صبح
از هاب استفاده کردید یا سوئیچ ؟ احیاناً روتر ندارید؟؟
arashkhaan2002
یک شنبه 28 تیر 1388, 16:12 عصر
هیچ ویروس کش یا فایروالی نصب نیست ، از هاب 16 پورت لینک سیس ، و دیلینک 20تا کلاینت داریم
adccorporation
سه شنبه 30 تیر 1388, 22:58 عصر
تنظیمات Domain ویندوز سرور را چک کنید. دوم با آنتی ویروس مطمئنی مثل سیمانتک آخرین ورژن با آپدیتش ویندوز را یکبار ویروس یابی کنید. سرور و ویندوز بدون آپدیت قطعا ویروسی میشه گرچه من تابحال ویروسی ندیدم که همچین مشکلی پیش بیاره ولی امتحانش ضرری نداره.
omid68
چهارشنبه 31 تیر 1388, 00:11 صبح
تنظیمات Domain ویندوز سرور را چک کنید. دوم با آنتی ویروس مطمئنی مثل سیمانتک آخرین ورژن با آپدیتش ویندوز را یکبار ویروس یابی کنید. سرور و ویندوز بدون آپدیت قطعا ویروسی میشه گرچه من تابحال ویروسی ندیدم که همچین مشکلی پیش بیاره ولی امتحانش ضرری نداره.
!
دوست من این طور که شما راهنمایی کردین مثل این میمونه من بگم خوب بعد از بررسی هایی که من کردم به این نتیجه رسیدم که شما باید مشکلتون رو حل کنید اگه نتونستید یک نرم افزاری نصب کن روی سیستم شاید درست بشه ولی بعید می دونم درست بشه
mahyar49
چهارشنبه 31 تیر 1388, 09:46 صبح
ويروس conficker (http://en.wikipedia.org/wiki/Conficker) اينكار رو مي كرد و سرويس ها رو غيرفعال مي كرد...
البته منم چند وقت پيش اين مشكل رو داشتم
ده تا كلاينت داشتم و يه سرور
موقعي كه مي خواستيم از درايوهاي share شده استفاده كنيم خيلي اذيت ميشدم و طول مي كشيد...
بعد يه سرور پشتيبان گذاشتم و AD رو نصب كردم...
مشكلم بر طرف شد و سرعت شبكه خيلي بالاتر رفت...
arashkhaan2002
شنبه 10 مرداد 1388, 13:32 عصر
سوال قبلی رو که خیلی جواب دادین و شرمندم کردین خالا بگین علت پریدن صفحه Desktop ویندوز سرور2003 چیه ؟ هی باید ریست کنیم تا درست شه.
bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 14:57 عصر
سلام دوستان
این اشکال
مشکل 100% مشکل لایه دوم و مربوط به سوئیچ ها و تنظیمات اونهاست. به هیچ چیز دیگه دست نزنید.
توع و مدل سوئیچ رو بگین پلیز
bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 14:59 عصر
سوال قبلی رو که خیلی جواب دادین و شرمندم کردین خالا بگین علت پریدن صفحه Desktop ویندوز سرور2003 چیه ؟ هی باید ریست کنیم تا درست شه.
این هم مشکل خود ویندوز سروره.
یه نسخه خوب ازش گیر بیار و نصب کن. سرویس هایی رو که لازم نداری بیخودی Start نکن. ویندوز 2003 مخصوصا SP1 خیلی باگ Interface داره.
خیالت راحت ویروس نیست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.