View Full Version : انتقال اطلاعات فارسي از فاكس پرو به ويندوز
maryam82
شنبه 27 تیر 1388, 14:40 عصر
با سلام وخسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
من يك جدل دارم تو فاكس پروكه اطلاعاتش فارسيه و مي خوام بيارم تو ويندوزنمايش بدم. ولي من موقعكيه ميارم تو ويندوز فارسي رو درست نشون نمي ده. كسي مي تونه منو راهنمايي كنه وبگه چيكار كنم كه فارسي رو درست نشون بده؟ فونت فارسي بهم ريخته است.
با تشكر
mehran_337
یک شنبه 28 تیر 1388, 07:33 صبح
تاپیک اولی که در این فروم قرار گرفته است برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف نام دارد که آقای حسینی جهت همین کار آن را طراحی کرده اند و برای تبدیل انواع فرمتهای بانک اطلاعاتی و بالاخص از داس به ویندوز به کار می رود ...
nickaein.i
یک شنبه 04 مرداد 1388, 16:21 عصر
کدپيجي که تو داس استفاده شده با ويندوز سازگار نيست و بايد اون اطلاعات تبديل بشه. کافيه که يه بار اون جدول رو با يه برنامه تبديل کني.
براي اين کار يه DLL هم هست که ميتوني ازش تو برنامت استفاده کني تا جدولهاي جديد رو هم بتوني تبديل کني.
اين DLL مشکل به هم ريختگي که تو بقيه مبدلاي فارسي ديده ميشد رو نداره. با VEGAF و FVEGA و SEA و... هم سازگاره.
نحوه استفاده از اون تو Delphi هم همراش اومده.
تو اين پست ميتوني اون رو دانلود کني:
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=756792
-
maryam82
سه شنبه 13 مرداد 1388, 10:32 صبح
با تشكرازپاسخ دوستان
اما ازكجا ميشه فهميد كه برنامه تحت داس ما با كدام كدپيج مي تونه فارسي بنويسه؟
nickaein.i
سه شنبه 03 شهریور 1388, 13:52 عصر
با تشكرازپاسخ دوستان
اما ازكجا ميشه فهميد كه برنامه تحت داس ما با كدام كدپيج مي تونه فارسي بنويسه؟
اگه کدپیج رو ندونی، روش خاصی برای فهمیدنش وجود نداره. باید ببینی که با کدوم یکی از کدپیجها متن فارسی بهتری بدست میاد!
البته اون لینک که تو پست قبلی معرفی کردم امکان این رو داره که به صورت اتوماتیک کدپیج رو تشخیص بده.
یعنی کافیه که رشته رو بهش بدی تا خودش از روی آمار کاراکترا و... حدس بزنه که این رشته با کدوم کدپیج نوشته شده و تبدیلش هم بکنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.