ورود

View Full Version : خبر: باز کردن صفحه

alih110
شنبه 27 تیر 1388, 17:31 عصر
سلام دوستان ببخشید من یک سوال داشتم . اونم این هست که تبلیغات بلاگفا بعد از چند ثانیه بسته میشه با این کد :

<script language ="javascript" >window.setTimeout( "document.getElementById ('6338352030959937').style.display='none'" ,90000);</script>

حالا من یک صفحه دارم به همین صورت میخوام بعد از بست شدن این تبلیغ باز بشه . کمکم کنید .

dannydolph
شنبه 27 تیر 1388, 19:08 عصر
با توجه به کدی که گذاشتی فکر نمیکنم بشه این کارو کرد.اون عددی که به عنوان id داره داده میشه با توجه به سبک و سیاقش معلومه که random انتخاب میشه.اگر قرار باشه بتونی این کارو بکنی باید بتونی یه event listener روی اون عنصر قرار بدی.اگه راهی برای پیدا کردن اون id داری بگو تا توضیحات رو کامل کنم.ولی همونطور که گفتم شرط اصلی پیدا کردن اون id هستش و بقیش چیزه خاصی توش نیست.

alih110
شنبه 27 تیر 1388, 19:43 عصر
با توجه به کدی که گذاشتی فکر نمیکنم بشه این کارو کرد.اون عددی که به عنوان id داره داده میشه با توجه به سبک و سیاقش معلومه که random انتخاب میشه.اگر قرار باشه بتونی این کارو بکنی باید بتونی یه event listener روی اون عنصر قرار بدی.اگه راهی برای پیدا کردن اون id داری بگو تا توضیحات رو کامل کنم.ولی همونطور که گفتم شرط اصلی پیدا کردن اون id هستش و بقیش چیزه خاصی توش نیست.

عزیز من خودم میخوام درست کنم و ID هم میدونم . فقط میخوام بعد از مثلا 5 ثانیه صفحه تبلیغ (که مثل بلاگفا اون گوشه میاد) باز بشه همین .

dannydolph
یک شنبه 28 تیر 1388, 09:59 صبح
ببخشید من سوال رو بد متوجه شدم.
اینجوری که کار خیلی راحت شد.اگه میخوای بعد از لود شدن کامل صفحه او باکس باز بشه که باید پیدا کنی کی کل اطلاعاتت لود میشه و بعد با یه setTimeout() ساده بعد از 5 ثانیه اون باکس رو نشون بدی.اگر هم که نه میخوای مثل بلاگفا به محض اومدن صفحه اون باکس بیاد که دیگه این دردسر ها رو هم نمیکشی و راحت تو صفحت میزاری ک با لود شدن صفحه اون باکس هم بیاد.و در حالت آخر هم اگه میخوای بعد از 5 ثانیه که صفحه باز شد اون باکس نمایش داده بشه باید تو onload یه setTimeout بزاری.(body.onload).
اگر هم جاییش باز نا معلومه بگو بیشتر توضیح بدم.تو دقیقتر حالتی رو که میخوای اون باکس بیاد رو بنویس.ولی اگه بخای مثل بلاگفا کار کنی کار سختی نداره.

alih110
یک شنبه 28 تیر 1388, 11:24 صبح
ممنون .

دقیقش این هست که وقتی باکس تبلیغات بلاگفا حذف میشه من یک باکس تبلیغات که خودم درست کردم جاش بیاد .
لطفا کدشو بگید ممنون میشم .

alih110
یک شنبه 28 تیر 1388, 15:26 عصر
کسی نمیتونه کمک کنه.

dannydolph
دوشنبه 29 تیر 1388, 19:18 عصر
ممنون .

دقیقش این هست که وقتی باکس تبلیغات بلاگفا حذف میشه من یک باکس تبلیغات که خودم درست کردم جاش بیاد .
لطفا کدشو بگید ممنون میشم .
دوست عزیز من که جواب این رو تو دو تا پست قبلی دادم.بعدش هم من همین رو گفتم و بعد تو گفتی من خودم می خوام بسازم.
راستی اگه میشه نحوه بدست آوردن اون id رو هم بزار تا ما هم یاد بگیریم!
اون رو که من نگاه کردم داره display رو none میکنه.بعد از 1.5 دقیقه هم اتوماتیک این کار انجام میشه حتی اگه کاربر باکس رو نبنده.تو باید event listener رو روی DISPLAY بزاری.اگر هم اینجوری نمیتونی بیا از setInetrval استفاده کن و هر 0.5 ثانیه چک کن ببین dsiplay اون باکس عوض شده یا نه.
شرمنده که نمیتونم کد بزارم.این روزا سرم یه کم شلوغه.