ورود

View Full Version : گفتگو: یک پیشنهاد عالی و کارشناسی شده

Mask
یک شنبه 28 تیر 1388, 15:52 عصر
با سلام به همه مدیران عزیز
طرحی که بنده الان میخام پیشنهاد کنم. تلفیقی از چندین روش کار و رفع مشکل و ترفندهای در آمد و همچنین یک بحث کارشناسی شده و به نظر گروه کارشناس بدون نقص است.
این طرح تغییر محسوسی در ساختار این سایت به همراه داره.
درسته که تغیرات در ساختار یک سایت زحمات زیاد و پر تدبیری میطلبه . اما با یه مقدار تامل و دید باز به ارزش طرح پی خواهیم برد.
نمیدونم چرا در این سایت وقتی در مورد موارد زیر بحث میشه بدون درنگ و فکر کردن یکی از مدیران اعلام می کنه که نه.فقط نه.حالا هر چی دلیل و آیه بیاری فقط می گن نه...
خواهشم از مدیران عزیز اینه، که این پست رو جدی تر بگیرند و این کلمه نه رو در مورد این پست از ذهنشون دور کنند تا بتونند بهتر تصمیم بگیرند.
1- اگر این سایت بتونه هم برا اعضا هم برا سایت در آمد داشته باشه!!!! نه:عصبانی:
2- پروژه های دانشجویی انجام بشه!!! نه :عصبانی:
3-نرم افزار های خارجی کرک بشه!!! نه :عصبانی:
4- و خیلی موضوعات دیگه... نه :عصبانی:
طرح :
در ابتدا اگه یه مقدار داخل بخش ها بریم ، می بینیم که بیشتر سوالات به جواب نرسیده و کسی جوابشو نداده؟
چرا؟ به نظرتون کسی جوابشو بلد نیست؟
درسته مدیران عزیز این سایت و همچنین کاربرای عزیز این سایت اول برای راه رضای خدا و دوم از روی عشقشون و علاقشون تو این سایت فعالیت می کنند و هیچ انتظار مالی از کسی ندارند. و همچنین ملزم به جواب دادن هم نیستند .اما به نظرتون همه همین نظر رو دارند؟
من در بخش دلفی فعالیت می کنم. گاهی وقتا که حوصله داشته باشم و وقت کنم یکی دوتا سوالات رو سر می زنم که اگه جوابش رو راحت و سریع می تونم بدم.
من اگه بخام لینکهای سوالاتی رو که پرسیدم و دوستان حتی یه جواب کوچولو بهم ندادند رو در این پست بزارم یه 10 صفحه ای میشه! چرا ؟ به نظرتون سوالات منو کسی بلد نیست ! نه!!
حالا در کنار سیاست قبلی سایت یعنی با حفظ ساختار فعلی بیایم و چنتا قسمت به سایت اضافه کنیم.
مثلا بنده برنامه نویسم که یه پروژه گرفتم 500 هزار تومن و چند جای برنامم گیر میوفتم. چه اشکالی داره برا رفع مشکلم 10-15 هزار تومنی خرج و کدی رو که می خام یا راه حلی که می خام رو بدست بیارم.
من شخصا گاهی سوالات برام اونقدر حیاطی بوده که حاضر بودم تا 40-50 هزار تومان هم پول بدم.
در ابتدا مثل همیشه ثبت نام کاربران رایگانه.
با ایجاد بستر مناسب در قسمت اطلاعات کاربری گزینه ای را برای ایجاد صندوق مالی ایجاد می کنیم و هر کدام از کاربران بنا به نیازشان مقداری پول به صندوق خودشان میریزند که این کار با اعلام شماره حساب از طرف سایت و دریافت کپی شناسنامه ممکن هست.که مثلا بنده مبلغ 1000 تومان و کپی شناسنامم رو برا سایت می فرستم و این مبلغ در صندوق حسابم ریخته میشه.
حالا می خام در یک بخش در قسمت ایجاد تاپیک جدید یه سوال بپرسم.
در اینجا یک گزینه ای هست به نام ارزش جواب سوال که اگر من این گزینه را تیک بزنم یک ادیت جلوی آن پیدا شده که به طور مثال مبلغ 500 رو وارد می کنم (به اندازه موجودی صندوق)و می تون این گزینه رو هم انتخاب نکنم که مثل الان بدون هیچ وجهی دوستان بهم جواب بدن..
سپس با جواب گرفتن از هر کدام از کاربران این مبلغ به صندوق حساب آن کاربر انتقال میابد.
و حتی کاربری که جواب سوال رو میده میتونه ممانعت کنه از دریافت وجه(برای رضای خدا:لبخند:).
و مبلغ 100 هم برای هر سوال به صندوق کلی سایت به عنوان پورسانت اتوماتیک ریخته میشه.
پس از اینکه سوال کننده جوابشو گرفت میتونه این جواب رو پابلیک کنه می تونه هم نه پاکش کنه تا روزی اگه دوباره یکی همین سوال رو پرسید با ارایه جواب هزینه قبلیش جبران بشه.
و در ضمن میشه برا شروع سوالات رو از 100 تا 1000 قیمت گزاری کرد.
این کار خودش یه کسب درآمد میشه .
چرا ما برنامه نویسا همش باید بی پول و ضعف مالی داشته باشیم.و نون اصلی رو دلال های برنامه هامون بخورند.
به راحتی یه کاربر به علت فعالیت زیادش و داشتن تخصص و علمش در یک روز می تونه چندین هزار تومان کار کنه. و سر ماه هم پولها به حساب کاربران ریخته میشه.
در این روش حتی پروژه های دانشجویی هم با قیمت پیشنهادی سوال کننده میشه انجام داد.
حالا کاربران دوست داشتند جواب می دند دوست هم نداشتند جواب نمی دن.
حالا میایم سراغ هزینه هایی که سایت می کنه و افرادی که مجبورند در این طرح کار کنند.
از پورسانتی که به صندوق سایت ریخته میشه تمام این هزینه ها قابل جبرانه.
الحمدلله تا دلتون هم بخاد لیسانس کامپیوتر بیکار که حتی خیلی هاشون به شغل مقدس آژانس رجوع کردند. که لا اقل به یه شغل در زمینه رشته تحصیلیشون هدایت میشند.
ممنون از دوستان و مدیران عزیز.
قصد بنده و تمامی دوستان رشد هر چه بیشتر جایگاه این سایت است.
موید باشید.

Armin060
یک شنبه 28 تیر 1388, 16:54 عصر
من كه خوشم اومد.
ولی اگر يه نفر جواب بده و جوابش چرت و پرت باشه چی؟

MIDOSE
یک شنبه 28 تیر 1388, 19:52 عصر
دوست عزیز نظرتون در نوع خودش جالبه ولی:

نمیدونم چرا در این سایت وقتی در مورد موارد زیر بحث میشه بدون درنگ و فکر کردن یکی از مدیران اعلام می کنه که نه.فقط نه.حالا هر چی دلیل و آیه بیاری فقط می گن نه...اگر بخواهیم کلمه ی نه را از کسی بگیریم در اصل داریم چیزی را بهش تحمیل می کنیم حالا هر کی می خواهد باشد و مطمئنن تحمیل چیز جالبی نیست.(البته می دونم قصدتون تحمیل نیست).

دوست عزیز این جمله را همیشه به یاد داشته باش "اجابت نیازی با خود نیاز دیگری می اورد"،خزش هزینه.بازم می گم نظرتون جالبه ولی این کار نیازمند تغییر اساسی در ساختار کل سایت است و این تغییر سبب پیچیده تر شدن سایت می شود،هیچ کسی از پیچیدگی و کلافگی خوشش نمی اید و مطمئنن کاربران جدید و نا اشنا پا به فرار می گذارند(این یعنی امتیاز منفی).

حتمن می پرسید چرا پیچیده بشه؟
برای پرداخت هزینه ها باید علاوه بر افزایش امنیت سایت، امنیت نقل و انتقالات را افزایش داد و این یعنی فدا کردن سرعت به پای امنیت(البته برای بانک ها قضیه کمی متفاوت است). مدیران این سایت تا الانشم برای سازماندهی پست ها مشکل دارند حالا اگه قرار باشه هزینه ها،امنیت و... را تامین کنند که دیگر هیچ.

اگر اشتباه نکنم سایت در اوسط 84 بود که دچار مشکل مالی شد(فکر کنم همین سایت بود) و در خواست کمک مالی هم کرد و حالا ختم به خیر شد،بگذریم حالا باید علاوه بر پرداخت هزینه سایت پول تامین امنیت را هم بدهند(به فرض هم درصدی هم کسر کنیم)که باز هم با یک حساب سر انگشتی باز هم پاسخگو نیست.
دیگه مطمئنن منظور را گرفتی.(این که بر اورده کردن نظر شما نیاز به بر اورده کردن امنیت،هزینه ی مالی، وقت و ... دارد).

کپی شناسنامهاین هم نمونه ی دیگری از پیچیدگی، شما حساب کن که کاربر باید هزینه را به حساب واریز کند به علاوه ی کپی شناسنامه و ...

شخصن ترجیح می دادم شما بگید که سایت واسط مشتری و برنامه نویس بشه تا به نوعی هزینه های خودش را هم تامین کند چون به نسبت منظور شما سودش بیشتر از صرف هزینه ها است(با این که شاید اون موقع هم می گفتم نه:لبخند:).

موفق باشی

vcldeveloper
یک شنبه 28 تیر 1388, 23:09 عصر
ایده مطرح شده چیزی هست که در سایت Programmers' Heaven و امثال آن پیاده سازی شده.

Mask
دوشنبه 29 تیر 1388, 23:43 عصر
ایده مطرح شده چیزی هست که در سایت Programmers' Heaven و امثال آن پیاده سازی شده.
درست اما نظرتون رو راجع به انجام این کار در این سایت بفرمایید.آیا کار مفیدی هست یا نه؟

من كه خوشم اومد.
ولی اگر يه نفر جواب بده و جوابش چرت و پرت باشه چی؟
اینم راه داره.
اجازه بدید ببینیم مدیران عزیز اصلا با اصل این کار موافقند یا نه.
من حس می کنم مدیران سایت حس و حال این کار رو ندارند به دلایلی که خودشون می دونند.
اما باز بقیه عزیزان نظرشون رو بدند.
دوباره امروز یه سری به بخشها زدم و کلی سوال، بی جواب بود.

majid325
سه شنبه 30 تیر 1388, 01:24 صبح
کلیات که جالب هست ولی اگه میخوای به نتیجه برسی باید جزییات رو به ریز عنوان کنی .
این کار محاسنی داره که شما اشاره کردین ولی مشکلاتی هم داره که هنوز تجربه نشده مثل اینکه جواب کوچکترین سوال هم به پول وابسته بشه و یا ممکنه کدورتی در این میان بین دو طرف به وجود بیاد و حتی کار به دادگاه و از این حرفها بکشه و شاید در ادامه پای سایت هم به وسط بیاد ، در کل از نظر برخی از نهاد ها ممکنه جنبه درامد زایی سایت زیر سوال بره.

البته بنده مخالف این کار نیستم فقط مطالبی که به ذهنم رسید رو عنوان کردم.

در رابطه با جواب ندادن بعضی از تاپیک ها هم من خودم مشغله فکری زیادی داشتم تا در چند مورد که برام پیش اومد به این نتیجه رسیدم که مشکل جواب نگرفتن اکثریت این تاپیک ها خود پدیدآورشون هستند که چند مورد رو عنوان میکنم:
1-نداشتن جستجو(شما ببینید که تاپیک های با عناوین یکسان چقدر است !! و یا با عناوین مختلف و محتوای یکسان !!!!)
داخل پرانتز : شما یک بار ، دو بار ، سه بار ...... جواب تاپیک تکراری رو میدی دفعه پنجم اگه از عنوان تاپیک احساس کنی که تکراری هست ، وارد تاپیک هم نمیشی!!!!! چه برسه که جواب بدی.
2-نداشتن سطح علمی مناسب در گرفتن جواب(فرض کنید شما میخوای جوابی رو ارسال کنی که کسی که قرار از راهنمایی شما استفاده کنه بر فرض مثال با اصول اولیه oop آشنا نیست حالا شما چطوری میخوای جواب بدی!!!)
3-.......

البته راهای برای بهتر شدن موضوع فوق هست که در آینده نزدیک در تاپیک جداگانه ای به عرض دوستان میرسونم که اگر مفید به نظر رسید با هم کاملش کنیم.
در آخر هم این حق محفوظ هست برای تمامی دوستان که در گرفتن جواب به واسطه مسائل مالی از Mail و یا وب لاگ ویا گفتگوی خصوصی استفاده کنن ، هر کدام از دوستان که مشکلی داشتند میتونند از فرد مورد نظر دعوت به همکاری کنند ، اگر در حل مسائل مالی هم مشکلی داشتند ، مشکلش بیشتر از مشکلی که در صورت استفاده از راه حل عنوان شده در پست یک است بیشتر نیست.

Mask
چهارشنبه 31 تیر 1388, 23:29 عصر
کسی دیگه نظری نداره.

jst
پنج شنبه 01 مرداد 1388, 07:38 صبح
با سلام
بنده هم كاملا موافقم . حتي گاهي اوقات وقتي براي بدست اوردن چيزي پولي پرداخت بشه ارزش اون بيشتر نمود ژيدا مي كنه . از طرفي هميشه براي پايدار بودن بايد تغيير كرد .
ضمنا خود اين كار انگيزه اي براي حضور بيشتر افراد در اين سايت به وجود مياره .

sa_ghaznavi
شنبه 17 مرداد 1388, 15:01 عصر
من کاملا موافقم . این قضیه ، هم به نفع کاربران است و هم به نفع سایت (درآمد زایی) و اشتیاق زیادی در کاربران ایجاد می کنه تا مسائل مختلف رو حل کنند . حال ، اینکه مشکلات زیادی در پیش داره باید بررسی بشند و حل بشند ، بالاخره هر ایده و کار خوبی اولش مشکله ولی با بررسی دقیق و زحمت ، مشکل برطرف می شه و ایده ، اجرایی می شه .
به نظر من که قدم خوبیه .

Ali_Mor
یک شنبه 18 مرداد 1388, 01:14 صبح
بنظرم اگر همین طوری سایت باقی بمونه بهتره. چرا باید انسانها (خودمان را میگم) برای تمام کارهایشان دنبال دلیل مادی بگردند. این مسئله نوعی شرطی شدن است که با کرامت ما تناقض دارد. ریشه حل معضلاتی که اشاره گردیده است(که اهم آن بی پاسخ ماندن بعضی از سوالات است ) در مسائل فرهنگی است. اگر خالصانه به همدیگر کمک کنیم (چه اینجا و چه هر جای دیگری که می توانیم) فرهنگ کمک به همنوع گسترش می یابد و این مشکل نیز حل می گردد. آن موقع از اینکه سورس کدهائی عظیم را می بینیم که بصورت رایگان در اختیار همگان قرار گرفته است تعجب نمی کنیم و انگ دیوانگی به برنامه نویسان آنها نمی زنیم (چیزی که هم اکنون شاید در ذهن بعضی از ما در مورد رواج open Source وجود دارد).
من هم میدانم که مروجان open Source تنها و تنها برای رضای خدا اینکار را نمی کنند اما قبول کنید بستر فرهنگی ای که open Source را موجه می شمارد تنها دلایل مادی نیست و ریشه در حس کمک به همنوع هم دارد.
در آموزه های خود ما مگر زکات علم نشر آن نیست، چرا بجای ایجاد انگیزه های مادی، اقدام به ترویج این فرهنگ نمی کنیم.
اما برای اینکه سوالاتمان بی پاسخ نماند، بیائید همگی این شعار را سرلوحه سایت قرار دهیم
تو نیکی میکن در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

maryam125
یک شنبه 18 مرداد 1388, 08:11 صبح
منم با نظر علي موافقم.بابا تا كي ماديات.تو دنياي واقعي گرگ شديم از بس گرگ ديديم.بذاريد حداقل تو اين دنياي مجازي طعم كمك گرفت و كمك دادن بي منت رو بچشيم.البته به نظرم اگه كسي ميخواد در قبال كمكي كه ميگيره تشكري كنه حتما كه نبايد مادي باشه.اينجوري صميميتم بيشتر ميشه.
thats it

kasmaii61
یک شنبه 18 مرداد 1388, 08:39 صبح
من هم با تمام احترامی که برای این پیشنهاد قائلم به جمع دوستان مخالف می پیوندم. دلایلی هم که دارم تقریبا جمع دلایل تمام دوستان مخالفه:
اول اینکه به نظر من هر کاری تو این دنیا بازخورد و نتیجه ای داره از جنس خودش. یعنی اگر روزی شما خوبی ای کردی حتما نتیجه اش رو خواهی دید و بالعکس، و من مطمئنم تمام عزیزانی که میان اینجا و وقت میگذارن و دانشی که به زحمت به دست آوردن رو به رایگان در اختیار بقیه قرار میدن حتما جوابی در خور این کارشون می بینن. و به نظرم دادن انگیزه مالی برای جواب دادن به سوالات و کمک و راهنمایی، ارزشهای زحمات این دوستان رو زیر سوال می بره. فکر نکنم در این صورت دیگه اسم این کار رو بشه کمک گذاشت و بیشتر به یه داد و ستد تبدیل میشه. من فکر می کنم علت اینکه این فوروم تو فوروم های برنامه نویسی بدون اغراق تو ایران سر آمده همین روحی هستش که توش جریان داره.
دوم اینکه علت بی پاسخ موندن خیلی از سوالا همون طور که دوستان هم گفتن 90 درصدش به خود سوال کننده بر می گرده. تاپیک های بی ربط به موضوع تالار، عدم جستجو و .... من خودم به شخصه به خیلی از سوالاتم اینجا پاسخ داده شده و فوق العاده این فوروم برام مفید بوده و در مقابل اگرم جایی جوابی ندادم و تو جواب دادن کم کار بودم فقط از کم سوادیم بوده.
سوم اینکه وقتی دنیا داره به سمت Open Source میره فکر می کنم اجرای این ایده یه بازگشت به عقبه.
چهارم اینکه وقتی از یه طرف هزینه تهیه کتاب و شرکت در کلاس های آموزشی سر به فلک میکشه و پرداختش حتی برای اقشار متوسط ما هم مشکله و از طرفی اساتید دانشگاهها هنوز که هنوزه در دهه 90 میلادی به سر می برن و کوچکترین زحمتی برای به روز کردن اطلاعات خودشون نمیکشن(با احترام به اون معدود اساتیدی که همگام با علم روز دنیا پیش میرن) و پیدا کردن کسی که بدون مضایقه به مشکلات آدم پاسخ بده از هر چیزی مشکلتره رفتن به سمت سود گرایی فکر کنم اجحاف بزرگی باشه به دوستان تازه کار (مثل خودم) و کسانی که تازه در اول راه هستن
در هر صورت من همیشه احترام فوق العاده ای برای این سایت و مدیران و کاربران آن قائل بودم و پیشنهاد اولم به تمامی برنامه نویس ها همیشه این سایت بوده و تنها دلیلش هم این حس نوع دوستی و کمکیه که تو وجود کاربران این سایت دیدم

Hesamzadeh
سه شنبه 27 مرداد 1388, 23:53 عصر
نظر جالبیه البته با یه کم تغییر میشه با دید بهتری بهش فکر کرد
اگه دقت کرده باشید صفحه اصلی سایت یک صفحه خالیه خوب میشه در این صفحه مثل سایر سایتهای این چنینی برای فروش محصولات مورد استفاده قرار بگیره
به نظر من فروم محل گفتگوی آزاده نه محل خرید و فروش ولی در فضای خارج فروم میشه به راحتی این کار رو انجام داد مثلا اگر کسی برنامه جالبی مینویسه یا کتابی رو ترجمه میکنه و یا اموری از این قبیل بتونه در این قسمت قرار بده
در ضمن این کار یک مزیت دیگه هم داره و اون این که خیلی از بحث های مطرح شده که به یک نتیجه نهایی رسیدن رو میشه به صورت یک راه حل در این قسمت قرار داد تا سایر کاربران بتوانند به صورت فهرست وار به این آرشیو ارزشمند دسترسی داشته باشند
حالا بحث هزینه
برای ورود به این بخش باید اعضا با پرداخت هزینه ای مشخص و به مدت یا به میزان مشخص مجوز استفاده رو دریافت کنند در این صورت هم منافع تولید کننده و هم مخارج سایت تا حدودی تامین میشود
به عنوان یک پیشنهاد دیگه میشه همین مجله وزین و ارزشمندی که با زحمت مدیران و بعضی کاربران نوشته شده و در اختیار کاربران قرار میگیرد را در همی قسمت برای فروش گذاشت

Mask
شنبه 31 مرداد 1388, 23:42 عصر
به جایی نرسید؟

manvaputra
یک شنبه 01 شهریور 1388, 16:08 عصر
سلام دوستان به نظر من روی این قضیه باید خیلی فکر کرد چون اگه برنامه ریزی نشه یه همچین طرحی مفید که نمیشه هیچ امکان داره هدف و اعتبار سایت رو هم دچار مشکل کنه

MIDOSE
یک شنبه 01 شهریور 1388, 20:59 عصر
به جایی نرسید؟ توصیه دوستانه:برای پیش بردن هر کاری نیاز به ممارست و پیگیری فراوان است چه برسه به چنین نظری(نگاهی به تعداد پست ها و حرف های زده شده برای تصویب کار مجله بکنید).
وگرنه خودش که خود به خود به جایی نمی رسه.