View Full Version : انتخاب مدیر برای تالار ASP
aryaei2000
یک شنبه 28 تیر 1388, 23:21 عصر
به نام خدا
سلام
با توجه به اینکه این تالار مدیر ندارد و برخی سوالات کاربران بی پاسخ میماند و برخی این تالار را با تالار ASP.NET اشتباه میگیرند و به درخواست تیم مدیریت سایت برنامه نویس این تاپیک باز شد تا کاربران فردی رو که شایسته مدیریت هست معرفی کنند ، سپس تیم مدیریت سایت در رابطه با انتخاب فرد لایق تصمیم گیری و نتیجه را اعلام نماید.
از همه کاربران انجمن تقاضا میشود فردی را که شایسته مدیریت این بخش میدانند در این تاپیک معرفی کنند.
با تشکر
Hossein Bazyan
دوشنبه 29 تیر 1388, 01:46 صبح
به نام خدا
سلام
با توجه به اینکه این تالار مدیر ندارد و برخی سوالات کاربران بی پاسخ میماند و برخی این تالار را با تالار ASP.NET اشتباه میگیرند و به درخواست تیم مدیریت سایت برنامه نویس این تاپیک باز شد تا کاربران فردی رو که شایسته مدیریت هست معرفی کنند ، سپس تیم مدیریت سایت در رابطه با انتخاب فرد لایق تصمیم گیری و نتیجه را اعلام نماید.
از همه کاربران انجمن تقاضا میشود فردی را که شایسته مدیریت این بخش میدانند در این تاپیک معرفی کنند.
با تشکر
سلام
جناب راد
reza_shnia
دوشنبه 29 تیر 1388, 18:52 عصر
با سلام
به نظر من جناب آقای کاشانه (kashaneh (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=7406)) بهترین گزینه هستند.
aryaei2000
شنبه 17 مرداد 1388, 23:52 عصر
با سلام
به نظر من جناب آقای کاشانه (kashaneh (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=7406)) بهترین گزینه هستند.
اما آقای kashaneh از 20 تیر یعنی حدود یک ماه پیش در سایت فعالیتی نداشتند
mosyhey
دوشنبه 19 مرداد 1388, 01:36 صبح
جا دارد اینجا از تلاش های زیاد جناب کاشانه قدردانی کنم. ایشان با گفتار خوب و دانسته های زیادشان جزو بهترین مدیران انجمن بودند.
aryaei2000
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 22:16 عصر
دوستان برای بهتر شدن وضع انجمن ASP کلاسیک خواهش میکنم فرد لایق مدیریت این انجمن رو معرفی کنید.
با تشکر
aryaei2000
دوشنبه 16 شهریور 1388, 12:14 عصر
نظر لطف شماست.
ولی خوب هنوز هم یه فعالیت هایی میشه.
asp کلاسیک زبان قدرتمندی هست ولی قدیمی شده.
الان گرایش ها طرف محصولا دات نت هست
amir.oyama
سه شنبه 07 مهر 1388, 13:36 عصر
آره راست میگه
khadem1386
یک شنبه 26 مهر 1388, 16:40 عصر
اساتیدی مثل:
- خود شما
- آقای کاشانه
- هواشناس
- . . .
1- به نظر من Asp برنامه خیلی خوبیه:چشمک:
2- یک نظر سنجی بگذارید اسم چند تا از بچه ها هم که می دونید می شه معرفی کرد نیز بنویسید - هر که بیشتر رای آورد
3- ولی مسله مهم و اصلی اینکه اصلا خود شخص هم داوطلب باشه
4- نکته بعدی هم اینکه اگر یک نفر مدیر شد بقیه دوستان و اساتید دیگه بی خیال این تالار asp نشند و اونها هم کمک کنند.
یعنی ممکنه با مشخص شدن یک مدیر تازه کیفیت کارها کاهش پیدا کنه؟
kashaneh
یک شنبه 26 مهر 1388, 19:44 عصر
دوستان عزیز انتخاب یک مدیر برای سرو سامان دادن به وضعیت و کنترل کیفی تالار فکر خوبی است.. اما با گفته دوست خوبمون khadem1386 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=75166) کاملا موافق هستم که مدیر تنها نباید بار فنی رو به دوش بگیره چون گذشته از توانایی پاسخگویی به همه سوالات، زمان و فرصت کافی داشتن هم بحث مهمی است که برای یک نفر جمع شدن این دو مورد کمی تا قسمتی مشکل (اگر نگیم محال!) است...
با نظر سنجی موافقم و از مدیران ارشد سایت درخواست می کنم افرادی که در این تالار بیشترین پاسخ ها یا امتیازات مثبت یا هرفاکتور کیفی دیگر را دارند برای این مهم انتخاب کنند... موفق باشید
هواشناس
دوشنبه 27 مهر 1388, 08:07 صبح
بنام خدا
با سلام خدمت همگي دوستان و بر بچ asp classic
به متن اولين پست اين تاپيك دقت كنيد
به نام خدا
سلام
با تشکر
ظاهرا مشكل با همون تشابه اسمي اين بخش فروم شروع شده پس بهتره همگي اول براي تغيير نام اون اقدام كنيد و نوعي درخواست دسته جمعي (بمباران برنامه نويسي بجاي بمباران گوگلي) انجام بدهيد تا نام asp به asp classic تغيير كه - پس همگي با هم در تاپيك ( تغییر نام تالار به asp Classic (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=184942) ) يادداشت بذاريد و در نظرسنجي شركت كنيد
عجله كنيد فوري آني همين الان عجله كنيد
يا علي موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.