View Full Version : سوال: انتخاب روش مناسب !
Unique
دوشنبه 29 تیر 1388, 14:55 عصر
سلام
ما یک نرم افزار برای ارسال تصاویر تعییر شکل یافته ویدئویی طراحی کردیم که تا به حال از طریق شبکه Lan و یا Internet کار ارسال از Client و دریافت Server را انجام میدایدم !
برای یک پروژه مجبورم که 8 تا مرکز Client را به یک دفتر مرکزی اتصال بدم و کارفرما نمیخواد به صورت Frame By Frame تصاویر را ببینه ! آیا مخابرات امکان برقراری یک شبکه با پهنای باند مناسب جهت ارسال تصویر در سایز ماکسیمم 800x640 را به صورت روان که فقط Send8 تا داره , 1 Receive میتونه برقرار کنه (البته این بخش Send و Receive زیاد مهم نیست) ؟
و یا پیشنهادی غیر از مخابرات برای بالا بردن سرعت وجود داره ؟
omid68
دوشنبه 29 تیر 1388, 16:06 عصر
خوب شما فاصله کلاینت ها تا مرکز ومقدار بودجه ای که در نظر گرفته اید را اعلام کنید.
online_mansoor2007
دوشنبه 29 تیر 1388, 23:26 عصر
سلام
اگه موقعیت جغرافیایی و محل قرار گیری کلاینت ها اجازه بده وایرلس بهترین راه کار هست . با وایرلس قطعاً محدودیت باند از شما گرفته میشه . اگه نه مخابرات ، مخابرات میتونه پهنای باند شما رو به هر میزان تامین کنه . اگه به اینترنت نیاز ندارید می تونید اینترانت یا ptp بگیرید که در واقع تنها راه کار شماست . بعد هم اگر نیاز به اینترنت بود که می تونید روی همین بستر ها انتقال بدید . در هر صورت پیشنهاد من در ابتدا وایرلس و بعد از اون اینترانت هست .
Unique
سه شنبه 30 تیر 1388, 13:13 عصر
سلام
مرسی از جوابهاتون
ببینین من این کار را میخوام توی اصفهان انجام بدم و فاصله کلاینتها همه خیلی زیاده ! و هر کردوم توی خیابونهای مختلف شهر پراکنده هستند !
توی این سیستم هیچ نیازی به اینترنت نداریم و مهمترین مسئله سرعت انتقال تصویر و صدا هستش !
در رابطه با بودجه ! ببینید آدم هر چی پول بده آش میخوره ! اما اینجا موضوع اینه که من اصلا نمیدونم چند مدل آش میدن و واحد قیمت هر کدوم چقدره ؟
لطفا در مورد Offer هایی که مخابرات داره ئ سطح ارائه سرویس اونها صحبت کنید و این مسئله را به خاطر داشته باشین که هر کلاینت به یکی از مراکز مخابرات تعلق داره که نمیدونم این مسئله گوناگونی مراکز چه تاثیراتی داره !
من منتظر جواب های تکمیلی شما هستم !
با تشکر
online_mansoor2007
سه شنبه 30 تیر 1388, 13:58 عصر
سلام
مرسی از جوابهاتون
ببینین من این کار را میخوام توی اصفهان انجام بدم و فاصله کلاینتها همه خیلی زیاده ! و هر کردوم توی خیابونهای مختلف شهر پراکنده هستند !
توی این سیستم هیچ نیازی به اینترنت نداریم و مهمترین مسئله سرعت انتقال تصویر و صدا هستش !
در رابطه با بودجه ! ببینید آدم هر چی پول بده آش میخوره ! اما اینجا موضوع اینه که من اصلا نمیدونم چند مدل آش میدن و واحد قیمت هر کدوم چقدره ؟
لطفا در مورد Offer هایی که مخابرات داره ئ سطح ارائه سرویس اونها صحبت کنید و این مسئله را به خاطر داشته باشین که هر کلاینت به یکی از مراکز مخابرات تعلق داره که نمیدونم این مسئله گوناگونی مراکز چه تاثیراتی داره !
من منتظر جواب های تکمیلی شما هستم !
با تشکر
سلام
خوب پس همین نزدیکای خودمون هستین :چشمک: اصفهان!
عرض به حضور محترمتون که با این حساب وایرلس منتفی میشه تقریباً . البته بخاطر هزینه منتفی میشه اما با یکم مایه بیشتر میتونید یه بستر وایرلس توپ فراهم کنید که البه فکر نمی کنم واسه شما با این شرایط راه کار منظقی و مناسبی باشه ( بخاطر هزینه )
راه کار های باقی مانده با توجه به اینکه اینترنت نیاز ندارید ، اینترانت هست و PTP . در هر دو راه کار تجهیزات کاملاً یکسان هست . تنها تفاوت در صورتی هست که شما خط PTP بگیرین که در اینصورت در سمت سرور باید مودم مالتی لاین بگزارید . همین .
در صورت استفاده از خطوط اینترانت یا PTP در هر دفتر باید یک عدد مودم که 1 میلیون قیمت داره و یک عدد روتر که حداقل 200 هزار تومن قیمتش هست قرار بدید .
از نظر هزینه بستر انتقال که مخابرات از شما می گیره اینترانت بسیار ارزان تر از ptp هست . از نظر کیفی تفاوت چندانی با هم ندارند . 1 مگ باند اینترانت حدود 126 هزار تومن در میاد . در صورت که ptp حدوداً 1.5 برابر هزینه اینترانت هست . مثلاً 1 مگ ptp در میاد حدوداً 180 هزار تومن . نا گفته نمونه تا اونجا من اطلاع دارم خطوط اینترانت در استان دیگه واگذار نمی شود !!!! مثل اینکه صرف نمی کنه واسشون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون قضیه مرکز مخابراتی هم مهم نیست .
بعد از تامین بستر انتقال میمونه مباحث نرم افزاری که ........:چشمک:
امیدوارم خوب توضیح داده باشم .
راستی اگر مایل باشید شرکت ما آمادگی همکاری با شما رو داره :چشمک:
بای
omid68
سه شنبه 30 تیر 1388, 17:16 عصر
باتشكر از دوستمون به خاطر جواب كاملي كه دادن .
ولي اين نكته رو هم در نظر بگير كه اگر وايرلس جواب گو باشه وشما هم استفاده كنيد .ديگر نياز نيست هر ماه پول بريزي به حساب اين مخابرات...Censor...هرماه اون پول رو مي زاري جيب خودت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.