View Full Version : دادن دسترسی فقط به کاربران Domain
alighoch
سه شنبه 30 تیر 1388, 01:53 صبح
با سلام و خسته نباشید
چند سوال داشتم خدمت اساتید
شبکه من یک دومین هست که کاربران زیادی تعریف شدن و لاگین هستند به سرور و یک سرور اکانتینگ اینترنت دارم و یک سرور برنامه خودمان که یک برنامه اکسس است به صورت شیر شده در سرور
حالا مشکلات
1- من چکار کنم که فقط کاربرانی که لاگین شدن به دومین بتونن به این دو سرور دسترسی داشته باشن و اونایی که لوکال هستن نتونن با این سرورها کار کنن؟
2-چطور به یوزرهای تعریف شده اجازه نصب هر نرم افزاری بدم؟
3-روشی برای درست کردن یک سرور بک آپ برای سرور دومین به غیر از Addition
با تشکر
mRizvandi
چهارشنبه 31 تیر 1388, 11:47 صبح
سلام
سوال 1:
اول سرویس مربوط به اون دو سرور رو باید مشخصی کنی تا مطابق هر سرویس راه حل اون سرویس گفته بشه.
دوم اینکه اگر سرورهای گفته شده عضور دومین باشند و کاربران عضو دومین نباشند، نمی تونند به این دو سرور دسترسی داشته باشند.
سوال 2:
اگه می خوای به کاربر اجازه نصب برنامه بدی، باید بدونی که امنیت رو عملا از بین بردی.
اگر امنیت برات مهم نیست خوب می تونی کاربران رو عضو گروه Power Users یا حتی Administrators کنی و اگر این کار رو کردی باید بگم به راحتی می تونی دومینت رو جمع کنی چون دیگه بهش نیازی نیست
- تبصره : با استفاده از Group Policy می تونی دسترسی به Program Files و Registery رو به کاربران بدی که در این حالت بدون اینکه عضو گروهی بشند می تونند برنامه نصب کنند
سوال 3:
سرور بکآپ به غیر از حالت Additional وجود نداره مگر اینکه به صورت دستی از Sysvol ویندوز بکآپ بگیری و در صورت لزوم آن رو برگردونی
البته نا گفته نماند که می تونی از Acronis یا VMWare هم استفاده کنی که هر کدوم به یک شکل می تونن از ویندوزت بکآپ بگیریند
;-)
alighoch
جمعه 02 مرداد 1388, 20:15 عصر
با تشکر از دوست خوبم بابت جوابات.عالی بود
ولی عزیز سوال اولم بدون جواب موند که واجب و مهمتر اونا هست
سرویسش من نمیدونم ولی برنامه اینکه که یک سرور اینترنت داریم که با ras و اکانتینگ اومدیم درستش کردیم چکار کنم که فقط دومین اونا را بشناسن.در ضمن نمیتونم سرورها عضو دومین باشند (چون چندتا سرور دیگه هست که نمیتونن عضو بشن) مرسی منتظرم
بطور کلی بگم میخوام کامپیوتری را که عضو Workgroup است را بدون عضو در دومین دسترسیش را به کاربران دومین بدم ولی غیر دومینیها نبیننش
maryam125
یک شنبه 04 مرداد 1388, 08:38 صبح
سلام دوستان
من ميخوام براي يه شركت برنامهاي بنويسم كه ازديتا بيس access استفاده كنه.مشكل اينجاست كه من قبلا برنامه هايي نوشتم كه تحت ويندوز بوده و روي يك كامپيوتر اجرا ميشده.حالا كه قراره برنامه من از يه تعداد client درخواست بگيره و من از server اين درخواست هارو جواب بدم
.اول اينكه نميدونم آيا هنوز بايد تحت win بنويسم (win application) يا نه.
دوم اينكه آيا بايد يه interface براي كلاينت هام درست كنم و يكي هم براي سرور
سوم اينكه ايا بايد برنامم روي همه كلاينت ها با پايگاه داده نصب بشه يا پايگاه داده فقط روي سرور؟
ممنون ميشم اگه دوستان كمك كنن.اططلاعات حتي كلي هم ميتونه ديدمو باز كنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.