View Full Version : ساختار و نحوه کار قفل سخت افزاری
فرزاد دلفی باز
دوشنبه 26 بهمن 1383, 14:57 عصر
شاید سوال من برای بعضی از دوستان تکراری باشه ولی در صورت امکان نحوه کار قفل های سخت افزاری رو اگه کسی اطلاع داره به من توضیح بده متشکر میشم ؟؟؟؟
pinacle
دوشنبه 26 بهمن 1383, 15:05 عصر
سلام
سال 79 من یک مدل طراحی کردم که به این صورت بود :
یک تابع در Ep Rom قفل قرار داشت!
دقیقا همین تابع نیز در برنامه قرار داشت.
یک عدد بصورت رندام انتخاب میشد.
هم تابع قفل و هم تابع برنامه این عدد رو Process میکرد.
حال اگر نتیجه هر دو پروسس مساوی میبود! قفل تایید و در غیر اینصورت :mad:
اگر به توضیحات تخصصی تری نیاز داشتی PM بزن.
موفق باشی.
MM_Mofidi
دوشنبه 26 بهمن 1383, 15:07 عصر
قبلا مطرح شده بگردی پیدا میکنی اما مختصرا
2نوع است فقط حافظه ای و محاسباتی. البته میتواند ترکیبی از این دو هم باشد
به طور کلی از داخل برنامه یک تابع را صدا میزنیدکه کارش تشخیص وجود یا عدم وجود قفل است بعد براساس حضور یا عدم حضور قفل هر تصمیمی که دلت خواست میگیری :wise1:
فرزاد دلفی باز
دوشنبه 26 بهمن 1383, 15:22 عصر
یک تابع را صدا میزنیدکه کارش تشخیص وجود یا عدم وجود قفل است
دوست عزیز متشکر . آیا نمونه برنامه ای در این مورد دارید ؟؟؟؟
پنج شنبه 29 بهمن 1383, 11:55 صبح
سلام
تا جایی که من میدونم قفل rainbow مناسب ایکار است این قفل هم مثالهای خوب و مفیدی دارد هم یک نرمافزاری برای اینکار دارد که کار را بسیار ساده میکند بدین صورت که فایل اجرایی شما را میگیرد و شما بروی آن محدوده اجرا و یا زمانی هم میتوانید بگذارید. و همچنین یک کد بروی قفل و هم فایل تولید میکند که موقع اجرا ایندو باید یکی باشند .
:موفق:
MM_Mofidi
پنج شنبه 29 بهمن 1383, 12:19 عصر
تابع مربوطه بصورت مثلا یک dll میباشد بسته به نوع قفل (حافظه ای یا محاسباتی) متفاوت عمل میکن.
در مورد محاسباتی یک ورودی میگیرد یا رندم تولید میکند به کمک تابعی در خودش محاسبه میکند ،سپس با نتایج حاصله قفل مقایسه میکند اگر یکی شد پس قفل درست است اگر نه...(اگر قفل نباشد به طبع جواب صحیح نخواهد داد.)
در مورد حافظه ای یک قسمت رندم (ویا کل) حافظه قفل را میخواند با محتویات خودش مقایسه میکند(میتواند Xor کند یا بدنبال یافتن تساوی باشد یا هر تابع دیگری را اعمال کند)اگر جواب مورد نظر حاصل شد که فبها المراد وگرنه :mad:
امیدوارم واضح گفته باشم.
:موفق: :oops:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.