View Full Version : سوال: HighLight رکورد جاری در Datasheet
younes55
سه شنبه 30 تیر 1388, 11:53 صبح
سلام . من یک form دارم که در آن یک subform دارم بحالت datasheet.میخوام وقتی در رکوردها بالا و پایین میریم رکورد جاری مارک شود. چطور با استفاده از conditional formating میتوان چنین کاری کرد؟
با تشکر
bita_ziba77
چهارشنبه 31 تیر 1388, 09:28 صبح
با سلام
دوستان من اصلا مشكل در Hilight ركورد مورد نظر در حالت Datasheet دارم.
يعني من هنگامي كه روي ركوردي رفته و مي خواهم آن را Hilight كنم بقيه ركورد ها هم به صورت يك در ميان Hilight مي شوند .
لطفا راهنمايي نماييد.
باتشكر
younes55
چهارشنبه 31 تیر 1388, 10:07 صبح
با سلام
دوستان من اصلا مشكل در Hilight ركورد مورد نظر در حالت Datasheet دارم.
يعني من هنگامي كه روي ركوردي رفته و مي خواهم آن را Hilight كنم بقيه ركورد ها هم به صورت يك در ميان Hilight مي شوند .
لطفا راهنمايي نماييد.
باتشكر
احتمالا شرطی که شما تعیین کرده اید باعث این مسئله شده است باید بگید از چه طریق و چه عبارتی اقدام کرده اید
bita_ziba77
چهارشنبه 31 تیر 1388, 11:49 صبح
احتمالا شرطی که شما تعیین کرده اید باعث این مسئله شده است باید بگید از چه طریق و چه عبارتی اقدام کرده اید
با سلام
دوست گرامي من اين كار را مي خواهم به صورت دستي انجام دهدم يعني هنگامي كه روي يك ركورد رفته و مي خواهم رنگ نوشته آن را عوض كنم در تمامي ركورد ايت تغيير اعمال مي گردد.
با تشكر
kamkam1
چهارشنبه 31 تیر 1388, 12:32 عصر
باسلام
فکرکنم این مورد مشکل شمارا حل کنه .
pmoshir
سه شنبه 02 خرداد 1391, 16:50 عصر
دوستان در حالت datasheet راحي وجود دارد؟؟؟
pmoshir
چهارشنبه 03 خرداد 1391, 13:07 عصر
من نميدونم چرا از سوالاتي كه مي پرسم جوابي نميگيرم؟؟؟جالبه!!!!!
emami.sie
شنبه 06 خرداد 1391, 13:11 عصر
سلام
دوست عزیز من تا یه جاهاییشو رفتم... (مشکل اینجاست که برای انتقال فوکوس به رکورد بعدی باید دوبار کلیک کرد)
موفق باشید
یا علی
pmoshir
شنبه 06 خرداد 1391, 16:00 عصر
با تشكر از شما دوست عزيز انشاال.. با كمك شما و ساير دوستان مشكل دوبار كليك هم حل ميكنيم
pmoshir
دوشنبه 14 مرداد 1392, 11:26 صبح
از دوستان و اساتيد محترم خواهش دارم در اين تاپيك همكاري داشته باشند
روش جناب امامي فقط در صورتي كه امكان ديتا به كاربر داده شده باشد امكان پذير است و درصورتي كه حالت Datasheet فرم جنبه نمايشي باشد و قابليت Add يا edit نداشته باشد نمي توان از آن استفاده كرد.
alirezabahrami
دوشنبه 14 مرداد 1392, 17:07 عصر
سلام
دوست عزیز من تا یه جاهاییشو رفتم... (مشکل اینجاست که برای انتقال فوکوس به رکورد بعدی باید دوبار کلیک کرد)
موفق باشید
یا علی
با تشكر از شما دوست عزيز انشاال.. با كمك شما و ساير دوستان مشكل دوبار كليك هم حل ميكنيم
از دوستان و اساتيد محترم خواهش دارم در اين تاپيك همكاري داشته باشند
روش جناب امامي فقط در صورتي كه امكان ديتا به كاربر داده شده باشد امكان پذير است و درصورتي كه حالت Datasheet فرم جنبه نمايشي باشد و قابليت Add يا edit نداشته باشد نمي توان از آن استفاده كرد.
سلام
کافی است در رخداد GotFocus و LostFocus فیلد های مربوطه و بعد از کدی که در هر رخداد (در نمونه آقای امامی) نوشته شده Me.Refresh را اضافه کنی.
یا علی
abdoreza57
دوشنبه 14 مرداد 1392, 22:04 عصر
با سلام
ضمن تشكر از استاد بهرامي و جناب امامي اگه اصرار استفاده از حالت Datasheet نباشه ميتونيد از استفاده كنيد كه
هم امكان ديتا به كاربر داده شده باشد امكان پذير است و درصورتي كه حالت Datasheet فرم جنبه نمايشي باشد و قابليت Add يا edit نداشته باشد نمي توان از آن استفاده كرد.
108593
موفق باشيد
abas1388
سه شنبه 15 مرداد 1392, 00:07 صبح
با سلام
ضمن تشكر از استاد بهرامي و جناب امامي اگه اصرار استفاده از حالت Datasheet نباشه ميتونيد از استفاده كنيد كه
108593
موفق باشيد
سلام
اتفاقاً با توجه به مضمون و خواسته دوستان از جمله خود آقای امامی در پست های بالا اصرار بر حالت Datasheet میباشد.
ضمناً جناب abdoreza57 نمونه ای که زحمت آن را کشیده اید ایراد داره و بنظر میرسه چون کد مربوطه در ایونت Form_Current اجرا میشود حالت تکرار بخودگرفته ورکوردها پشت سرهم دارای لرزش میشوند.
فکر می کنم همون روش پیشنهادی آقای بهرامی منطقی تر باشه.
موفق باشید
pmoshir
سه شنبه 15 مرداد 1392, 07:25 صبح
سلام
کافی است در رخداد GotFocus و LostFocus فیلد های مربوطه و بعد از کدی که در هر رخداد (در نمونه آقای امامی) نوشته شده Me.Refresh را اضافه کنی.
یا علی
با تشكر از همكاري شما جناب بهرامي
مشكل دوبار كليك با اضافه شدن refresh حل شد.يك مشكل ديگه اينه كه در صورتي كه فرم قابليت اضافه كردن يا تغييرات نداشته باشه اين نمونه كارايي نداره.چه راه كاري پيشنهاد مي دهيد.
با تشكر
alirezabahrami
سه شنبه 15 مرداد 1392, 08:39 صبح
سلام
در اینجامنظورشما را از نداشتن کارائی متوجه نمیشوم.
آیا منظورشما اینستکه اگر خصوصیت AllowAdditions و AllowEdits فرم در حالت false باشد بقول دوستان رکوردسلکت شده رنگی نمیشود؟
که اگر منظور شما همین است مشکی نمی بینم.
یاعلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.