ورود

View Full Version : سوال: شماره گذاری با AutoNumber

_abiriamir
سه شنبه 30 تیر 1388, 12:25 عصر
سلام
من وقتی در دیتابیسم یک رکورد رو حذف میکنم شماره ها به هم میریزه یعنی اگه من رکورد 10 رو حذف کنم بار بعد که یه رکورد جدید اضافه میکنم باید شماره اش 10 باشه ولی میشه 11
چیکار کنم؟

skflower
چهارشنبه 31 تیر 1388, 04:11 صبح
سلام دوست عزیز. این خصوصیت autonumber هست و هیچ راهی هم نداره. درضمن بعداً خواهید دید که چقدر خوبه که اینطور که شما میگید نیست.

_abiriamir
چهارشنبه 31 تیر 1388, 11:27 صبح
خب این طور تعداد به هم میریزه

s_ahmadneya
چهارشنبه 31 تیر 1388, 11:37 صبح
خب این طور تعداد به هم میریزه
این خاصیت ذاتی AutoNumber است شما اگه تعدادی می خواهی باید

select count(*) from tablename

را فراخانی نمایی .

_abiriamir
چهارشنبه 31 تیر 1388, 11:58 صبح
:گیج:

نمیدونم
ولی به نظر من اینجوری جالب نیست

skflower
چهارشنبه 31 تیر 1388, 14:05 عصر
ببین سعی میکنم دلیل بیارم.
فرض کنید شما تو یه جدول نام و مشخصات افراد رو دارید و در جدول دیگه مبالغ دریافتی از هر فرد رو و این دو جدول بوسیله فیلد مربوطه autonumber با هم مرتبطن. اونوقت اگه یه نفر رو از جدول اول حذف کنید و فرد دیگه رو اضافه کنید. درصورتیکه autonumber اونطوری باشه که شما میگید، در جدول دوم بجای اینکه نام پرداخت کننده رو خالی بذاره، نفر دوم رو به عنوان پرداخت کننده معرفی میکنه و این یعنی اینکه تمام حساب و کتابا میریزه به هم.

ar_mokhtari
پنج شنبه 01 مرداد 1388, 11:26 صبح
Auto Number يك عنصر سريال ساز هست و همونطور كه دوستان گفتند خيلي مهم هست كه اين سريال شكسته نشه. بعضاً شما حتي با اين خاصيت ميتونيد تعداد دفعات خذف شدن ركوردها رو بدونيد و البته خيلي چيزهاي ديگه. ولي اگر يك سريال بدون Gap ميخواهيد ميتونيد از يك Function استفاده كنيد كه بره آخرين عدد فيلد مورد نظر رو يكي اضافه كنه و برگردونه.