ورود

View Full Version : سوال: غیر فعال کردن نوار Import در فراخوانی یک عکس

binafar_Javad
چهارشنبه 31 تیر 1388, 08:56 صبح
با سلام
ضمن خشته نباشید به کلیه کاربران سایت ، مشکلی رو که اخیرا جهت طراحی بانک ابزار باهاش روبرو شدم
رو مطرح می کنم ، امیدوارم راهی براش پیدا بشه
چند تا کلید روی صفحه دارم که می خوام در صورتی که موس روش قرار گرفت یک Image مرتبط که توسط
Procdure نمایش عکس فراخوان میشه رو نمایش بده ولی متاسفانه نوار Importing عکس روی صفحه
می مونه و پاک نمیشه نوع عکس ها Jpg هستش فایل پیوست هم جهت راحتی مشاهده مشکل ضمیه
شده ، ممنون میشم که راه حل های پیشنهادیتون رو مطرح کنید .
با تشکر

binafar_Javad
دوشنبه 05 مرداد 1388, 11:51 صبح
با سلام

می دونم سوال سختی رو مطرح کردم ولی مطمئناً راه حلی میشه براش پیدا کرد ...

kamkam1
دوشنبه 05 مرداد 1388, 12:36 عصر
سلام
باتغییر فورمت تصاویر به bmp اصلاح شد

soroush_k12
دوشنبه 05 مرداد 1388, 21:21 عصر
با سلام
ضمن خشته نباشید به کلیه کاربران سایت ، مشکلی رو که اخیرا جهت طراحی بانک ابزار باهاش روبرو شدم
رو مطرح می کنم ، امیدوارم راهی براش پیدا بشه
چند تا کلید روی صفحه دارم که می خوام در صورتی که موس روش قرار گرفت یک Image مرتبط که توسط
Procdure نمایش عکس فراخوان میشه رو نمایش بده ولی متاسفانه نوار Importing عکس روی صفحه
می مونه و پاک نمیشه نوع عکس ها Jpg هستش فایل پیوست هم جهت راحتی مشاهده مشکل ضمیه
شده ، ممنون میشم که راه حل های پیشنهادیتون رو مطرح کنید .
با تشکر

سلام
ممکنه کمی بیشتر توضیح بدین؟

binafar_Javad
سه شنبه 06 مرداد 1388, 10:23 صبح
با سلام
ضمن تشکر از پاسختون ، این رو باید بگم که حجم فایل های BMP بسیار بالاتر از فایل های JPG هستش و این
تنها یه مسکنه که نوع فایل رو BMP کنیم ، با فرمت JPG چطور میشه این نوار (Import) حذف کرد یا غیر فعال
نمود ؟

با تشکر

مشتاق یادگیری
جمعه 09 مرداد 1388, 01:46 صبح
با سلام
در حد اطلاعات من در صورت استفاده مستقيم از عكس متاسفانه اكسس فقط از bmp پشتيباني مي كند

binafar_Javad
یک شنبه 11 مرداد 1388, 16:25 عصر
سلام خدمت کلیه سروران گرامی
فایل جدیدی رو که ضمیمه کرد با فرمت JPG هستش و با اینگونه فایل هم مشکی بصورت نمایش عکس وجود
نداره اگر فرم JPG_Form رو باز کنید و روی رکوردها حرکت کنید متوجه میشید که از دو فرمت BMP و JPG در محیط
اکسس میشه استفاده کرد ولی مشکل بر می گرد به Event حرکت موس On Mouse Move که بایستی با از کار
انداختن نوار Import حلش کرد .

منتظر پیام های جدیدتون هستم .

با تشکر