ورود

View Full Version : ابزارهای مدیریت شبکه

mRizvandi
چهارشنبه 31 تیر 1388, 13:22 عصر
سلام

من می خواستم دوستانی که مدیریت شبکه کار می کنن، ابزارهای خودشون رو معرفی کنند تا من و بقیه بتونیم از تجربه آونها استفاده کنیم
منظور از ابزار مدیریت شبکه، هر نرم افزاری است که در خصوص سرویس های شبکه و تحت ویندوز وجود داره و استفاده میشه
این اطلاعاتی هست که باید ارائه بشه
نام نرم افزار - سرویس ارائه شده - نقاط قوت و نقاط ضعف - توضیحات تکمیلی

پیشاپیش از همه که کمک می کنند متشکرم
;-)

delphi77
چهارشنبه 31 تیر 1388, 13:56 عصر
برو به این سایت مطمئنن حال می کنی ما را هم دعا کن بعدش
http://wakoopa.com/

اینجا می توانی بفهمی روی کامپیوتر های کسایکه عضوش هستند چه نرم افزارهایی نصبه
خودشان هم در مورد بعضی از آنها توضیح دادن حتی فارسی
در ضمن نرم افزار ها دسته بندی هم شده

حالا اگر دوست داشتی تو هم عضو اش بشی که چه بهتر آن وقت بقیه هم می فهمن که تو بیشتر از چه نرم افزارهایی استفاده می کنی!

mahyar49
چهارشنبه 31 تیر 1388, 16:15 عصر
سلام

من می خواستم دوستانی که مدیریت شبکه کار می کنن، ابزارهای خودشون رو معرفی کنند تا من و بقیه بتونیم از تجربه آونها استفاده کنیم
منظور از ابزار مدیریت شبکه، هر نرم افزاری است که در خصوص سرویس های شبکه و تحت ویندوز وجود داره و استفاده میشه
این اطلاعاتی هست که باید ارائه بشه
نام نرم افزار - سرویس ارائه شده - نقاط قوت و نقاط ضعف - توضیحات تکمیلی

پیشاپیش از همه که کمک می کنند متشکرم
;-)
سلام
موضوع جالبي هستش
البته شبكه داريم تا شبكه...
شبكه من دومين هستش و 30 تا كلاينت دارم

isa server دارم براي كنترل اينترنت
Nttac رو تازه نصب كردم براي اكانتينگ اينترنت
يه نرم افزار ساده و سبك داريم براي مانيتورينگ
Magic PhoneBook رو گذاشتم براي دفترچه تلفن شبكه...:خجالت:

M.a.K.o
دوشنبه 02 شهریور 1388, 13:03 عصر
ما یه نرم افزار مدیریت شبکه تولید کردیم به اسم " نرم افزار مدیریت شبکه ماتریکس " خوشحال می شیم یه نگاهی به سایت (http://matrix.ideasofeast.com)و کاتالوگش (http://www.ideasofeast.com/Matrix Net Manager Handbook-e02.pdf)بیندازید و نظرتون رو بدید البته اگر توی تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=175319)مخصوص خودش باشه که خیلی بهتره، تازه ایجادش کردم.

با ثبت نام رایگان در سایت خواهید توانست نسخه نمایشی نرم افزار را دریافت کنید

vahidm
سه شنبه 03 شهریور 1388, 00:29 صبح
سلام
برای مدیریت مثلا مانیتورینگ از netop و netsuport استفاده می کنم ولی netsuport رو کنار گذاشتم
ولی الان با یکی از دوستان در حال تنظیمات نرم افزار میکروتیک هستیم که سیستم عامل لینوکس هست و بسیار قوی که می شه با این نرم افزار اینترنت رو برای کاربران مدیریت کرد زمان استفاده و پهنای باند و .....
برنامه های دیگه ای هم هستند که این کار رو انجام میدن
یکی از دوستان گفتند Nttac برای اكانتينگ اینترنت میشه برامون توضیح بدید که چی هست ؟

M.a.K.o
سه شنبه 03 شهریور 1388, 07:59 صبح
معرفی اجمالی نرم افزار مديريت شبکه ماتريکس

نرم افزار مديريت شبکه ماتريکس در ديد کاربردي از يک «رابط تصويري کاربر» اصلي ، که «کنسول اصلي» خوانده مي شود تشکيل شده، علاوه بر اين کنسول چهار «رابط تصويري کاربر» ديگر وجود دارند که از داخل کنسول اصلي قابل دسترسي مي باشند که با عناوين : کنسول کنترل رايانه راه دور ، کنسول کنترل دسکتاپ راه دور ، کنسول مديريت SNMP ، کنسول مانيتورينگ پاکتهاي شبکه خوانده مي شوند.

کنسول اصلي

کنسول اصلي داراي دو وظيفه محوري است اول مديريت محلي سرور را بر عهده دارد يعني بوسيله اين کنسول بدون نياز به اجراي چندين برنامه و يا رفتن به DOS Command Prompt مي توانيد کليه توابع و يا اطلاعات شبکه مربوط به سرور را بدست بگيريد. وظيفه مهم ديگر اين کنسول انجام اموري است که به کليه کامپيوترهاي موجود در شبکه مربوط مي شود مثلاً پيمايش شبکه جهت دريافت اطلاعات اوليه کليه کلاينت ها ، ارسال پيامهاي عمومي ، کنترل ورود و خروج (خاموش کردن ، ريست کردن ، خارج شدن از حساب کاربري و حتي روشن کردن کامپيوترهاي خاموش از راه دور) و ...

کنسول کنترل رايانه راه دور (Remote Access)

وظيفه اين کنسول کنترل عميق کامپيوترهاي موجود در شبکه از طريق سرور است . ابزارهاي کنترلي بارز قابل دسترسي در اين کنسول عبارتند از :
ابزار مرورگر فايل File Browser
ابزار کنترل ساده اتصالات Netstat
ابزار کنترل پيشرفته اتصالات NetstatEX
ابزار مديريت پروسه ها Process Manager
ابزار مديريت سرويس ها Service Manager
ابزار ايجاد سياست محدوديت اجراي پروسه Restrict Process Policy
ابزار ايجاد سياست جلوگيري از اجراي پروسه Disallow Process Policy
ابزار مديريت سياست ديواره آتش (بخش نرم افزارها) Windows Firewall Application Policy
ابزار مديريت سياست ديواره آتش (بخش پورتها) Windows Firewall Port Policy
ابزار کنترل سياست دسترسي به ابزارهاي جانبي Device Access Policy
ابزار کنترل سياست دسترسي به امکانات ويندوز Windows etc Access Policy
ابزار کنترل سياست دسترسي به درايوها Drives Access Policy
ابزار ثبت رويدادها Event Log
موضوع قابل توجه اينکه برای نصب Agent راه دور نرم افزار در کلاینت ها به هيچ وجه نيازي به حضور در پاي کامپيوتر هدف وجود ندارد.

کنسول مانيتورينگ پاکتهاي شبکه (Packet Monitoring)

کنسول مانيتورينگ پاکتهاي شبکه واحدي از مجموعه ماتريکس است که هدف آن بررسي جزييات ترافيک شبکه بر روي سرور مي باشد. بوسيله اين ابزار مي توان کليه جزييات پاکتهاي اطلاعاتي را که بر روي اينترفيس هاي شبکه سرور در حال جابجايي هستند مورد بررسي قرار داد. اين جزئيات شامل تاريخ و زمان ثبت پاکت ، شناسه ، سايز ، TTL ، نوع پروتکل ، آدرس فرستنده ، پورت فرستنده ، آدرس گيرنده ، پورت گيرنده ، محتواي پاکت به صورت Text ، محتواي پاکت به صورت HEX است . علاوه بر نمايش ، کنسول مانيتورينگ پاکتهاي شبکه ، مي تواند اطلاعات فوق را به سه صورت ذخيره سازي کرده و آنها را دسته بندي (Query) نمايد.

کنسول پروتکل ساده مديريت شبکه (SNMP)

اين کنسول در واقع به عنوان يک رابط کاربردي براي پروتکل معروف و استاندارد مانيتورينگ SNMP طراحي شده است . استفاده از اين کنسول شامل دو سطح مي شود. يکي سطحي است که با اطلاعات عمومي قابل استفاده مي باشد و سطح تخصصي تر مربوط به افرادي است که داراي آشنايي نسبي با عملکرد پروتکل SNMP دارند . پروتکل SNMP همانطور که گفته شد يک پروتکل استاندارد براي مديريت شبکه است ، آنچه که در اين کنسول در سطح عمومي در دسترس قرار مي گيرد و به نمايش گذاشته مي شود شامل موارد زير است:
مشاهده اطلاعات اينترفيس هاي شبکه
مشاهده اطلاعات ترافيک شبکه (شامل رسم نمودار لحظه اي ترافيک ارسال و دريافت)
مشاهده اطلاعات پروسه ها
مشاهده اطلاعات سرويس ها
مشاهده اطلاعات نرم افزارهاي نصب شده
مشاهده اطلاعات درايوهاي حافظه
بجز مانيتورينگ ترافيک شبکه ساير موراد در هر لحظه فقط براي يک رايانه قابل انجام هستند و فقط حسگرهاي ترافيک شبکه هستند که بطور همزمان براي چند رايانه قابل اضافه شدن مي باشند. در واقع از ديد ديگر مي توان کنسول SNMP را به دو بخش مانيتورينگ ترافيک شبکه (چند کلاينتي) و ساير موراد (تک کلاينتي) تقسيم کرد.
جهت دريافت اطلاعات بيشتر کاتالوگ آموزشي نرم افزار را دانلود کنيد (مشتمل بر 52 صفحه و در برگيرنده تصاوير نرم افزار)

کنسول کنترل دسکتاپ رايانه راه دور (Remote Desktop)

اين کنسول از بسياري جهات مانند Remote Desktop ويندوز عمل مي کند با اين تفاوت که محدوديت Log Off شدن کاربر راه دور در آن وجود ندارد يعني براي انجام عمليات کنترل دسکتاپ نيازي به خروج از حساب کاربري ، براي کاربري که پشت رايانه راه دور در حال انجام عمليات است نيست. و در ضمن Authentication از طريق کنسول صورت مي گيرد و نيازي به دانستن حساب کاربري در حالت Log in نمي باشد.

بازم میگم، خوشحال می شیم یه نگاهی به سایت (http://matrix.ideasofeast.com/)و کاتالوگش (http://www.ideasofeast.com/matrixcatalog.pdf)بیندازید و نظرتون رو بدید و اگر توی تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=175319)مخصوص خودش باشه که خیلی بهتره.

با ثبت نام رایگان در سایت خواهید توانست نسخه نمایشی نرم افزار را دریافت کنید

mRizvandi
سه شنبه 03 شهریور 1388, 13:34 عصر
سلام
از کلیه دوستان که لطف کردن و نظرات و تجربیاتشون رو گذاشتن ممنوم

من خودم از نرم افزار های زیر استفاده می کنم (با توجه به نیاز مشتری در شبکه های مختلف فقط از بعضی ها استفاده می کنم)

1- ISA Server- برای سرویسهای Proxy,Cache,Firewall- نقطه ظعفش هم اینکه باید برای بعضی از سرویسهای از نرم افزارهای جانبی کمک بگیری- دسترسی کاربران به اینترنت و شبکه های دیگر، تعریف VPN و ... امکان کنترل دسترسی کاربران Active Directory
2- Bandwidth Splitter - برای رفع نقص ISA Server به جهت تنظیم پهنای باند- امکان Shape کردن پهنای باند و امکان تعریف Qouta برای کاربر، گروه یا کامپیوتر ... نقطه ضعفش هم اینکه گزارشگیری به شکل Report نداره
3- Traffic Qouta - برای رفع نقص ISA Server به جهت تنظیم پهنای باند- امکان Shape کردن پهنای باند و امکان تعریف Qouta برای کاربر، گروه یا کامپیوتر ... نقطه ضعفش هم اینکه تنظیماتش به قدرت Bandwidth Splitter نیست
4- GFI WebMonitor - امکان مدیریت و گزارش گیری از فعالیت کاربران، شامل مانیتور کردن مصرف، سایتها و ایجاد امنیت (با توجه به اینکه می توان از سه آنتی ویروس داخلی این نرم افزار استفاده کرد)-عدم امکان Sahpeکردن یا تعریف Qouta نفطه قوت گزارشگیری از فعالیت کاربران و استفاده اینترنت

این داستان ادامه دارد
دوستانی که با Netsupport, NetOp, Solarwinds, Dameware,Citrix, .. کار کردن اگر نظراتشون رو بگن خیلی ممنون خواهیم شد.

vahidm
سه شنبه 03 شهریور 1388, 17:02 عصر
سلام
Magic PhoneBook رو گذاشتم براي دفترچه تلفن شبكهکه یکی از دوستان گفتند میشه لینک دانلودش رو بذارید ؟

online_mansoor2007
سه شنبه 03 شهریور 1388, 23:34 عصر
من به شخصه با solarwinds و orion Solarwinds خیلی حال کردم

mRizvandi
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 08:34 صبح
من به شخصه با solarwinds و orion Solarwinds خیلی حال کردم

سلام
دوست عزیز قرار بر این هست که در این تاپیک، اطلاعاتی در خصوص هر نرم افزار ارائه بشه.
ممنون خواهیم شد که در خصوص این نرم افزارها توضیح بیشتری بدید
;-)

mojgan_2019
شنبه 02 آبان 1388, 17:58 عصر
لطفا اگر یک pdf فارسی از آموزش نرم افزار solarwinds در اختیار دارید قرار بدید چون بهش نیاز مبرم دارم
توی اینترنت که نتونستم چیزی پیدا کنم!!!!
با تشکر از همگی
:لبخندساده:
:متفکر: