ورود

View Full Version : شبکه و پروتکل ftp

tdkhakpur
چهارشنبه 31 تیر 1388, 13:49 عصر
سلام
دوستان عزیز من چند سوال کلی در مورد پروتکل فوق میپرسم که میتواند مشکل من و بعضی از دوستان را برطرف سازد. برای اینکه به نتیجه برسیم من سوال را مرحله به مرحله خواهم پرسید اگر دوستان جوابب داشته باشند در صورت نیاز به روشن سازی بیشتر سوال را تکمیل تر خواهم پرسید.
خواهشی که از دوستان دارم ارجا به لینک نکنند.
اولین سوال- ftp برای شروع به اتصال باید چکار کند؟

tdkhakpur
جمعه 02 مرداد 1388, 11:41 صبح
سلام
منتظر سوالها و پاسخهای شما دوستان که در زمینه برنامه نویسی شبکه تجربه دارند هستم؟

vcldeveloper
جمعه 02 مرداد 1388, 17:19 عصر
شما پروتکل FTP را مطالعه کردید؟ اگر مطالعه کرده باشید، نوشته که برای هر کاری (مثل شروع یک ارتباط) باید په فرامینی به سرور ارسال بشه. کلیات کار را با مطالعه سند RFC مربوطه متوجه بشید، بعدش ببینید Indy برای انجام هر کدام از آن کارها در کاممپوننت FTP خودش چه متدهایی ارائه کرده.

tdkhakpur
شنبه 03 مرداد 1388, 12:30 عصر
شما پروتکل FTP را مطالعه کردید؟ اگر مطالعه کرده باشید، نوشته که برای هر کاری (مثل شروع یک ارتباط) باید په فرامینی به سرور ارسال بشه. کلیات کار را با مطالعه سند RFC مربوطه متوجه بشید، بعدش ببینید Indy برای انجام هر کدام از آن کارها در کاممپوننت FTP خودش چه متدهایی ارائه کرده.
سلام
ممنون از پاسخ شما.
ولی در مورد وصل شده به سرور ftp که چه باید کرد من احتیاجی ندارم کارهایی که دیگران زحمتش را کشیدن بخواهم از اول برنامه اش را بنویسم هر چند چیزی جز یک نشست ارتباطی برای ارسال فرامین برای همدیگر نیست .
ولی در اکثر اتصالها من خطای timeout می آورم یا اینکه به سرور وصل نمیشود با وجود اینکه میدانم سرور برای client مجوزی برای دادن پسورد و userName قرار نداده است .
بالاخره جز تشکر کردن از شما کاری از دستمان بر نمی آید.

vcldeveloper
شنبه 03 مرداد 1388, 12:54 عصر
من احتیاجی ندارم کارهایی که دیگران زحمتش را کشیدن بخواهم از اول برنامه اش را بنویسم
نیازی نیست آنها را از اول بنویسید، بلکه با مطالعه پروتکل مربوطه متوجه مکانیزم کارکردن FTP و دستوراتی که باید رد و بدل بشند، می شوید. آن وقت کار کردن با کامپوننت های FTP مربوط به Indy بسیار آسان میشه. در واقع پیش فرض Indy این هست که شما وقتی دارید از یک کامپوننت FTP استفاده می کنید، با پروتکل مربوط به آن آشنا هستید.

در هر حال، در Demoهای Indy یک مثال کامل به FTP اختصاص داده شده که می تونید از کدهای آن استفاده کنید.

tdkhakpur
یک شنبه 04 مرداد 1388, 10:03 صبح
در هر حال، در Demoهای Indy یک مثال کامل به FTP اختصاص داده شده که می تونید از کدهای آن استفاده کنید.
سلام
منDemo های زیادی دارم ولی مشکل اصلی connect شدن به سرور هست کامپوننتها خودشان این پروتکل را به نحو احسنت پیاده میکنند نمی دانم چرا به سرور وصل نمیشود.

vcldeveloper
یک شنبه 04 مرداد 1388, 10:53 صبح
با یک نرم افزار Client FTP مثل CuteFTP می تونید به سرور وصل شید؟

tdkhakpur
دوشنبه 05 مرداد 1388, 12:31 عصر
سلام
با مواردی که شما ذکر کردید کار نکردم ولی یک سول در مورد اینکه چرا demo های استاندارد دلفی موقع اتصال errore میدهند ؟

vcldeveloper
دوشنبه 05 مرداد 1388, 15:51 عصر
با مواردی که شما ذکر کردید کار نکردم
خب، شما اول یک بار یک برنامه FTP Client شناخته شده، مثل همون CuteFTP؛ یا اگر از فایرفاکس استفاده می کنید، افزونه FireFTP؛ به سرور وصل بشید، و ببینید اصلا می تونید با این نرم افزارها به درستی به سرور وصل بشید یا نه، اون وقت سعی کنید با برنامه خودتان یا دمویی که در دست دارید، به سرور متصل بشید.

چرا demo های استاندارد دلفی موقع اتصال errore میدهند ؟
کدوم دموها؟ په خطایی می دهند؟ من خودم چندین دموی مربوط بع Indy را تست کردم، و بدون مشکل کار می کردند.

tdkhakpur
دوشنبه 05 مرداد 1388, 23:04 عصر
کدوم دموها؟ په خطایی می دهند؟ من خودم چندین دموی مربوط بع Indy را تست کردم، و بدون مشکل کار می کردند.
سلام
فکر کنم یک دمو داره که در قسمت fastnet قرار داده شده که دانلود و اپلود و یه سری امکانات لیست از فایل داره که موقع connect شد یه همچین پیغامی میدهد.

raised exception class ERangeErrore width message 'range check errore '

البته سایت و پورت پیشفرض دمو و دو سه سایت که توسط برنامه دانلود منیجر ازش فایل گرفتم داخل این برنامه نمونه استفاده کردم ولی جواب نمیدهد.

vcldeveloper
سه شنبه 06 مرداد 1388, 02:24 صبح
FastNet؟ مجموعه Indy با مجموعه قدیمی FastNet فرق میکنه! FastNet یک مجموعه قدیمی هست که در نسخه های قبل از دلفی 7 در دلفی استفاده میشد و بعدها با Indy عوض شد.

tdkhakpur
سه شنبه 06 مرداد 1388, 12:49 عصر
مجموعه Indy با مجموعه قدیمی FastNet فرق میکنه! FastNet یک مجموعه قدیمی هست که در نسخه های قبل از دلفی 7 در دلفی استفاده میشد و بعدها با Indy عوض شد.
سلام
مثل اینکه مشکل من داره حل میشود ولی یادم نمیاد مثل اینکه با indy و یک کامپوننت دیگر به اسم wowftp هم این کار را امتحان کرده بودم ولی همین error گرفت به هر حال به indy تمرکز میکنم ببینم به نتیجه میرسم اگر مشکلی شد ارسال میکنم.
ممنون از راهنماییتان.