PDA

View Full Version : مجموعه ای کامل از قالب های آماده templatemonster و دیگر سایت ها

developers2008
چهارشنبه 31 تیر 1388, 16:39 عصر
با سلام خدمت دوستان

من برای کار خودم حدود 10 GB از قالب های آماده رو دانلود کردم.. خیلی کار راه بندازه ... و برای کسانی که طراحی وب سایت می کنند خیلی به درد می خوره ....

از همه نوع زمینه ای توی این قالب ها پیدا می شه ... قالب های به قدری زیباست که همش دوست داری واسه خودت سایت طراحی کنی ...

از اونجا که فکر می کنم خیلی ها دنبال همچین چیزی هستند و کاره خیلی ها رو راه میندازه گفتم یه پست اینجا بزنم تا هر کی خواست با من تماس بگیره ....

developers.coder@gmail.com

http://jamejamshop.com/pack2.jpg

baran17862
شنبه 03 مرداد 1388, 00:44 صبح
با سلام خدمت دوستان

من برای کار خودم حدود 10 GB از قالب های آماده رو دانلود کردم.. خیلی کار راه بندازه ... و برای کسانی که طراحی وب سایت می کنند خیلی به درد می خوره ....

از همه نوع زمینه ای توی این قالب ها پیدا می شه ... قالب های به قدری زیباست که همش دوست داری واسه خودت سایت طراحی کنی ...

از اونجا که فکر می کنم خیلی ها دنبال همچین چیزی هستند و کاره خیلی ها رو راه میندازه گفتم یه پست اینجا بزنم تا هر کی خواست با من تماس بگیره ....

developers.coder@gmail.com

با سلام

چطوري ميتونم اين قالبها را داشته باشم ؟

mp2009
شنبه 03 مرداد 1388, 02:15 صبح
خب چه جوری میشه خرید . قیمتشون چنده . و چجوری ارسال میکنید؟

Hosseinesaboonchi
شنبه 03 مرداد 1388, 02:32 صبح
دوست عزیز فشرده شدش 10 تاس یا اینکه از به صورت باز شده هستند و چه شماره هایی تو پکت هستند ؟؟؟؟؟

explod_javad
سه شنبه 10 شهریور 1388, 14:59 عصر
لطفا قیمت و روش خرید را هم بفرمایید.