ورود

View Full Version : ديدن متدها و پراپرتي ها در جاوااسكريپت

omid_safari
جمعه 02 مرداد 1388, 00:39 صبح
سلام دوستان
چطور و با چه اديتوري ميشه متدها و پراپرتي هاي موجود در كلاسهاي پيش فرض جاوااسكريپت رو ديد؟
مثلا در موقع تايپ document. خودبه خود متدهايي مثل write و غيره ليست بشن؟
در مورد تمام زبانهاي برنامه نويسي چنين چيزي هست ولي در مورد جاوااسكريپت متاسفانه تا حالا نديدم.

emad_67
جمعه 02 مرداد 1388, 11:32 صبح
توی expression web که وجود داره، البته ضعیفه یه مقدار. توی 2008 visual studio هم وجود داره که خیلی قوی تر expression web عمل می کنه. از ادیتور های جاوا اسکریپت هم 1st javascript editor رو میدونم این قابلیت رو داره:
http://www.yaldex.com/JSFactory_Pro.htm

eAmin
جمعه 02 مرداد 1388, 21:30 عصر
سلام.

Aptana و Eclipse در این زمینه بهترین هستن! استاندارد ترین ادیتورهای موجود. پیشنهاد می کنم از این دو ادیتور استفاده کنید.
جلوی هر پراپرتی یا متد به شما اطلاع می ده که توی چه بروزرهایی پشتیبانی می شه.
--------------

یه راه ساده برای تمام کسانی که می خوان اون موارد گفته شده رو در هر مرورگر ببین، با استفاده از خود js می تونید اونها رو نمایش بدید. ( البته باید در تمامی مرورگرها امتحان کنید، چون بعضی از موارد توی بقیه مرورگرها نیست. )
مثال:

window.onload = function() {
for (var i in window) {
document.write("<br />"+i);
}
};
برای document هم به همین صورت عمل کنید.

omid_safari
دوشنبه 05 مرداد 1388, 15:06 عصر
با تشكر از شما دوستان.
پلاگيني يا ورژني براي دريم ويور وجود نداره كه كلاسهاي جاوااسكريپت رو نشون بده؟
من چون با php و js به طور همزمان كار ميكنم اديتوري ميخوام كه در درجه اول php رو ساپورت كنه.

eAmin
دوشنبه 05 مرداد 1388, 23:38 عصر
aptana یک ادیتور آفتابه لگن ولی .... هستش . از دریم ویور استفاده کن . eclipse هم کار نکردم !
دلیل، منبع، مدرک؟

دوستانی که php کار می کنن، پیشنهاد می کنم پلاگین php رو دانلود و روی Aptana نصب کنن. اونوقت می فهمید که آیا این آفتابه لگن هست یا نه!
تا حالا با Aptana Jaxer کار کردید؟ آیا از امکانات تکنولوژی ابر ( Cloud ) که در Aptana هست، در ادیتورهای مشابه دیدید؟

امید امرایی
سه شنبه 06 مرداد 1388, 11:46 صبح
با تشكر از شما دوستان.
پلاگيني يا ورژني براي دريم ويور وجود نداره كه كلاسهاي جاوااسكريپت رو نشون بده؟
من چون با php و js به طور همزمان كار ميكنم اديتوري ميخوام كه در درجه اول php رو ساپورت كنه.

بنده بیش از 7 ساله که طراحی وب انجام می دم و مثل شما به وفور از PHP و جاوااسکریپت توامان استفاده می کنم.
همونطور که Amin eHelp (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=58981) عزیز فرمودن، بنده تا بحال ادیتوری بهتر از Aptana Studio در این زمینه ندیدم. بخصوص در نسخه جدید.

masuodv
شنبه 26 دی 1388, 14:23 عصر
سلام.
من تو لینوکس کار می کنم. Aptana را دانلود کردم و eclipse را هم دارم.
با Aptana خیلی راحت میشه کار کرد! حالا می خوام با eclipse کار کنم ولی نمی دونم چجوری! وقتی بازش می کنم و new project رو می زنم اصلا گزینه ای برای نوشتن HTML, JS, CSS ندارد! باید از کجا بنویسم؟
در ضمن شنیدم که Aptana یک پلاگین (130MB) برای eclipse داره! من دانلودش کردم! ولی نمی دونم چجوری باید تو eclipse نصبش کنم! میشه توضیح بدین چجوری باید این کار را بکنم!

h.emamie
شنبه 26 دی 1388, 22:22 عصر
قابل توجه بعضي از دوستان كه به aptana مي گن "آفتابه لگن" ، اگر يك بار apatan رو نصب كرده باشيد و قبلا هم با dreamwever كار كرده باشيد ، واقعا متوجه مي شويد كه چقدر از نظر css و javascript قوي و قدرتمند است و كليه پراپرتي ها و توابع رو به همراه مرورگر و ورژن پشتيباني كننده ليست مي كنه كه واقعا امكان بسيار خوبي است ، همچنين براي php هم پلاگين خوبي داره ، البته دو ضعف هم داره كه يكي سرعت لود اوليه كم هست كه به نظر من بدليل جاوا بودنش هست و ضعف دوم نداشتن design view مثل dreamwever هست .

masuodv
یک شنبه 27 دی 1388, 22:17 عصر
سلام.
من تو لینوکس کار می کنم. Aptana را دانلود کردم و eclipse را هم دارم.
با Aptana خیلی راحت میشه کار کرد! حالا می خوام با eclipse کار کنم ولی نمی دونم چجوری! وقتی بازش می کنم و new project رو می زنم اصلا گزینه ای برای نوشتن HTML, JS, CSS ندارد! باید از کجا بنویسم؟
در ضمن شنیدم که Aptana یک پلاگین (130MB) برای eclipse داره! من دانلودش کردم! ولی نمی دونم چجوری باید تو eclipse نصبش کنم! میشه توضیح بدین چجوری باید این کار را بکنم!
کسی نبود جواب بده؟