View Full Version : سوال: مشکل اساسی adsl فیبر نوری مخبرات
Modernidea
یک شنبه 04 مرداد 1388, 08:54 صبح
سلام
شبکه ای داریم متشکل از 5 کامپیوتر که به صورت ستاره ای با هم شبکه هستند. مودم adsl هم به هاب سوویچ وصل است.
مشکل: dhcp مودم باید غیر فعال باشه چون خود مخابرات ip میده و فقط از طریق کانکشن vpn باید وصل بشیم در نتیجه شبکه نمیتونه Ip ثابت داشته باشه.
سیستم عامل تمام سیستم ها xp profesional sp3 بجز یکی که vista home است و شبکه به صورت ptp است.
در عکس های ذیل و عکس های پست شماره 7 بعضی از تنضیمات مودم رو میتونید مشاهد کنید.
سوال من : چطوری تمامی کلاینت ها از اینترنت استفاده کنند؟
البته من نمی خوام اینترنت رو از روی یک سیستم به اشتراک گذاشته بشه. یعنی میخوام هر کلاینت مستقیم از مودم استفاده کنه.
من زیاد وارد نیستم اگه توضیح دیگه هم میخواد حتما بگید که ارائه بدم.
باتشکر
--یاهوو--
adccorporation
یک شنبه 04 مرداد 1388, 19:55 عصر
سلام
شبکه ای داریم متشکل از 5 کامپیوتر که به صورت ستاره ای با هم شبکه هستند. مودم adsl هم به هاب وصل است.
مشکل: اینترنتی که مخابرات ارائه میده تک کاربره است. یعنی در آن واحد فقط یک نفر از طریق شبکه میتونه از اون یوزر پسورد استفاده کنه و وصل بشه. و وقتی سوال کردیم اون مسول گفت که این امکان رو به کسی نمیدیم یعنی امکان مولتی یوزر بودن.
درضمن در این سرویس dhcp مودم باید غیر فعال باشه چون خود مخابرات ip میده و فقط از طریق vpn باید وصل بشیم در نتیجه شبکه نمیتونه Ip ثابت داشته باشه.
سوال من : آیا امکان داره با یه نرم افزاری کلک رشتی بزنیم و اینترنت در شبکه شیر کنیم؟
من راهی برای شیر نمی دونم ولی میشه با استفاده از نرم افزارهای که کل کامپیوتر یا بخشی از از کامپیوتر که توسط شما تنظیم میشه رو روی مانیتور کامپیوترهای دیگه ببینی کاری هم به تنظیمات شبکه نداره. فقط ای.پی کامپیوتر اصلی رو میخواد.
amir.net
یک شنبه 04 مرداد 1388, 20:07 عصر
من اينكار راانجام داده ام و الان داره كار ميكنه اميدوارم به درد شما بخوره:
اينترنت رو به يك pc وصل كرده ام اين كامپيوتر دو تا كارت شبكه داره و كارت دوم به هاب شبكه وصله
يك نرم افزار هم روي كامپيوتره ران شده كه اينترنت رو شير كرده و كاربراي شبكه محلي توش تعريف شده اند .
الان نام نرم افزار يادم نيست اگه لازم دارين پيام بذارين لينكشو پيداش ميكنم.
Modernidea
یک شنبه 04 مرداد 1388, 20:14 عصر
من راهی برای شیر نمی دونم ولی میشه با استفاده از نرم افزارهای که کل کامپیوتر یا بخشی از از کامپیوتر که توسط شما تنظیم میشه رو روی مانیتور کامپیوترهای دیگه ببینی کاری هم به تنظیمات شبکه نداره. فقط ای.پی کامپیوتر اصلی رو میخواد.
ممنون.
منظورت از کامپیوتر اصلی چیه؟
اگه منضورت دومین است. من دومین ندارم. PToP است.
Modernidea
یک شنبه 04 مرداد 1388, 20:20 عصر
من اينكار راانجام داده ام و الان داره كار ميكنه اميدوارم به درد شما بخوره:
اينترنت رو به يك pc وصل كرده ام اين كامپيوتر دو تا كارت شبكه داره و كارت دوم به هاب شبكه وصله
يك نرم افزار هم روي كامپيوتره ران شده كه اينترنت رو شير كرده و كاربراي شبكه محلي توش تعريف شده اند .
الان نام نرم افزار يادم نيست اگه لازم دارين پيام بذارين لينكشو پيداش ميكنم.
ممنون.
1- اینجوری که شما میگی میشه از یک کارت شبکه مجازی هم استفاده کرد. به این شکل که با استفاده از کارت شبکه واقعی به مودم وصل بشیم و با کارت مجازی به شبکه محلی...
2- اسم نرم افزار رو حتما بگید.
3- آیا برای استفاده از Net Up school یا هر بر نامه دیگر مثل این باید شبکه به صروت دامینی باشه؟ یا نه ؟
چون در این شبکه ای که ما داریم به هیچ وجه این نرم افزار قادر به پیدا کردن client ها نیست؟
amir.net
دوشنبه 05 مرداد 1388, 20:54 عصر
1- با كارت شبكه مجازي نميشه چون اگه اينكار را انجام بديم اين كامپيوتر چطوري به هاب شبكه متصل كنيم؟ حتما بايد 2 تا كارت شبكه روي اين سيستم داشته باشيم
2-http://www.kamyabonline.com/article874.html
3- براي اينكار نياز به دامين نيست و به صورت ورك گروپ كار ميكنه . اطلاعي در مورد Net Up school ندارم
Modernidea
شنبه 17 مرداد 1388, 20:56 عصر
اینم چندا عکس دیگه
bijibuji
شنبه 17 مرداد 1388, 22:31 عصر
سلام
شبکه ای داریم متشکل از 5 کامپیوتر که به صورت ستاره ای با هم شبکه هستند. مودم adsl هم به هاب سوویچ وصل است.
مشکل: dhcp مودم باید غیر فعال باشه چون خود مخابرات ip میده و فقط از طریق کانکشن vpn باید وصل بشیم در نتیجه شبکه نمیتونه Ip ثابت داشته باشه.
در عکس های ذیل و عکس های پست شماره 7 بعضی از تنضیمات مودم رو میتونید مشاهد کنید.
سوال من : چطوری تمامی کلاینت ها از اینترنت استفاده کنند؟
البته من نمی خوام اینترنت رو از روی یک سیستم به اشتراک گذاشته بشه. یعنی میخوام هر کلاینت مستقیم از مودم استفاده کنه.
من زیاد وارد نیستم اگه توضیح دیگه هم میخواد حتما بگید که ارائه بدم.
باتشکر
--یاهوو--
راه حل دقیقا" همینه. باید به این شکل عمل کنی:
http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=34959&stc=1&d=1249754907
یک سرور با سیستم عامل ویندوز 2003 بردار و بذار اونجا که نوشتم سرور. برای تنظیم NAT هم باید به شکل زیر عمل کنی.
طریقه راه اندازی Network Address Translation:
1- Click Start, point to All Programs, point to Administrative Tools, and then click Routing and Remote Access.
2- Right-click your server, and then click Configure and Enable Routing and Remote Access.
3- In the Routing and Remote Access Setup Wizard, click Next, click Network address translation (NAT), and then click Next.
4- Click Use this public interface to connect to the Internet, and then click the network adapter that is connected to the Internet. At this stage you have the option to reduce the risk of unauthorized access to your network. To do so, click to select the Enable security on the selected interface by setting up Basic Firewall check box.
5- Examine the selected options in the Summary box, and then click Finish
حالا باید به سرورتون یاد بدین :لبخند: تا آدرس های IP داینامیک به کلاینت های شبکه بده (مثل یک DHCP):
1- Click Start, point to All Programs, point to Administrative Tools, and then click Routing and Remote Access.
2- Expand your server node, and then expand IP Routing.
3- Right-click NAT/Basic Firewall, and then click Properties.
4- In the NAT/Basic Firewall Properties dialog box, click the Address Assignment tab.
5- Click to select the Automatically assign IP addresses by using the DHCP allocator check box. Notice that default private network 192.168.0.0 with the subnet mask of 255.255.0.0 is automatically added in the IP address and the Mask boxes. You can keep the default values, or you can modify these values to suit your network.
6- If your internal network requires static IP assignment for some computers -- such as for domain controllers or for DNS servers -- exclude those IP addresses from the DHCP pool. To do this, follow these steps:
Click Exclude.
In the Exclude Reserved Addresses dialog box, click Add, type the IP address, and then click OK.
Repeat step b for all addresses that you want to exclude.
Click OK.
حالا باید Name Resolution رو کانفیگ کنید:
2- Right-click NAT/Basic Firewall, and then click Properties.
3- In the NAT/Basic Firewall Properties dialog box, click the Name Resolution tab.
4- Click to select the Clients using Domain Name System (DNS) check box. If you use a demand-dial interface to connect to an external DNS server, click to select the Connect to the public network when a name needs to be resolved check box, and then click the appropriate dial-up interface in the list.
ضمنا":
تنظیمات کارت شبکه ای ( از سرور ) که به شبکه داخلی متصله:
TCP/IP address: 192.168.0.1
Subnet mask: 255.255.255.0
No default gateway
Domain Name System (DNS) server: provided by your Internet service provider (ISP)
تنظیمات کارت شبکه ای ( از سرور ) که به مودم متصله:
TCP/IP address: provided by your ISP
subnet mask: provided by your ISP
default gateway: provided by your ISP
DNS server: provided by your ISP
اگر سوال یا اشکالی بود مطرح کنید.
موفق باشید.
BahareJoon
یک شنبه 18 مرداد 1388, 00:43 صبح
مرسی bijibui . چقد خوب توضیح می دی. گرچه من به این مشکل بر نخورده ام تا حالا اما جوابتون بی اندازه کامل بود. خیلی خیلی ممنون. امیدوارم بتونم از نوشته و همفکریتون در زمینه کاری خودم بهره ببرم.
Modernidea
یک شنبه 18 مرداد 1388, 01:03 صبح
راه حل دقیقا" همینه. باید به این شکل عمل کنی:
http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=34959&stc=1&d=1249754907
یک سرور با سیستم عامل ویندوز 2003 بردار و بذار اونجا که نوشتم سرور. برای تنظیم NAT هم باید به شکل زیر عمل کنی.
طریقه راه اندازی Network Address Translation:......
1- خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون خیلی مطلب جالب و حرفه ای را گفتید و صد در صد عملی.
2- ولی من سرور ندارم. حالا به دلایلی که گفتنش لازم نیست.
سیستم عاملی های که بر روی کامپیوتر ها نصب است همش xp profesional است و شبکه به صورت ptp است.
3- یک راه حلی که یکی از دوستان داد و به نظر عملی میاد اما باید یک کامپیوتر همیشه روشن باشه و تقریبا مانند سرور میشه این بود که توسط کابل usb مودم، مودم را به یکی از کامپیوتر ها و توسط کابل LAN مودم، مودم را به کارت شبکه همان کامپیوتر وصل کنیم و در کلاینت های دیگر Gateway را برابر آن کلاینتی قرار بدیم که به مودم متصل است تا اینترنت از آن کامپیوتر به اشتراک گذاشته شود.
4-راه حل دیگر هم که در پست 3 گفته شده است :
اما این راه حل ها مستلزم روشن بودن یک کامپیوتر است.!؟
این رو هم بگم که من خودم در خونه یه سرویس adsl از شاتل گرفتم که اون رو از طریق مودم برای یه کامپیوتر دیگه در یه مکان دیگه به اشتراک گذاشتم و بدون هیچ مشکلی کار میکنه اما در این شبکه واقعا به مشکل بر خوردم.
آیا راه دیگه با توجه به محدودیتهایی که گفتم وجود داره؟ این رو گفتم چونکه خوب میدونم که در کامپیوتر هیچ چیز نشدنی نیست.
--یاهوو--
bijibuji
یک شنبه 18 مرداد 1388, 02:09 صبح
1- خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون خیلی مطلب جالب و حرفه ای را گفتید و صد در صد عملی.
ممنونم. شما لطف دارید. حتما" اجرا کنید و نتیجه رو گزارش کنید.
2- ولی من سرور ندارم. حالا به دلایلی که گفتنش لازم نیست.
سیستم عاملی های که بر روی کامپیوتر ها نصب است همش xp profesional است و شبکه به صورت ptp است.
هر سیستمی که روش ویندوز سرور نصب بشه، سروره. سرور چیزه پیچیده ای نیست. سیستمیه با سیستم عاملی خاص که می تونه یه سری سرویس رو ارائه کنه. یکی از کامپیوترهایی که روش ویندوز ایکس پی نصبه و داره هوا می خوره :لبخند: رو روش ویندوز سرور نصب کنید.
3- یک راه حلی که یکی از دوستان داد و به نظر عملی میاد اما باید یک کامپیوتر همیشه روشن باشه و تقریبا مانند سرور میشه این بود که توسط کابل usb مودم، مودم را به یکی از کامپیوتر ها و توسط کابل LAN مودم، مودم را به کارت شبکه همان کامپیوتر وصل کنیم و در کلاینت های دیگر Gateway را برابر آن کلاینتی قرار بدیم که به مودم متصل است تا اینترنت از آن کامپیوتر به اشتراک گذاشته شود.
چیزی که شما الان می گید، چیزی شبیه به این شکل می شه که کمی هم عجیب به نظر میاد. من نمی دونم اون دوستتون دقیقا چی گفته، اما چه لزومی برای این کار وجود داره؟
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=34969&stc=1&d=1249768895
4-راه حل دیگر هم که در پست 3 گفته شده است :
متأسفانه یا خوشبختانه شما حتی یک بار هم پاسخ من رو مرور نکردید. من دقیقا" همین روش رو پیش نهاد کردم. دقیقا" همین روش.
اما این راه حل ها مستلزم روشن بودن یک کامپیوتر است.!؟
مادامی که شما بخواید اینترنت داشته باشید و چند نفر همزمان از اون استفاده کنند، بله.
این رو هم بگم که من خودم در خونه یه سرویس adsl از شاتل گرفتم که اون رو از طریق مودم برای یه کامپیوتر دیگه در یه مکان دیگه به اشتراک گذاشتم و بدون هیچ مشکلی کار میکنه اما در این شبکه واقعا به مشکل بر خوردم.
مبارکتون باشه.
آیا راه دیگه با توجه به محدودیتهایی که گفتم وجود داره؟ این رو گفتم چونکه خوب میدونم که در کامپیوتر هیچ چیز نشدنی نیست.
تنها محدودیت شما یک کامپیوتر سرگردانه که نقش سرور رو بازی کنه. تا این محدودیت همراه شماست، باید با یک کلاینت از اینترنت لذت ببرید. با جمله آخرتون زیاد موافق نیستم. خیلی چیزها نشدنی هستند و این لذت بخش ترین چیز دنیاست.
--یاهوو--
گوگل
مشکلی بود، مطرح کنید.
موفق باشید.
Modernidea
یک شنبه 18 مرداد 1388, 02:46 صبح
باز هم ممنونم.
ممنونم. شما لطف دارید. حتما" اجرا کنید و نتیجه رو گزارش کنید.
من نوکرتم گفتم که ویندوز سرور نمیتونم داشته باشم. پس نمیتونم این روش رو با NAT انجام بدم. اما منطقی و علمی ترین راهی است که وجود دارد.
هر سیستمی که روش ویندوز سرور نصب بشه، سروره. سرور چیزه پیچیده ای نیست. سیستمیه با سیستم عاملی خاص که می تونه یه سری سرویس رو ارائه کنه. یکی از کامپیوترهایی که روش ویندوز ایکس پی نصبه و داره هوا می خوره :لبخند: رو روش ویندوز سرور نصب کنید.
دمت گرم. دیگه اینقدر که میدونم.ناسلامتی خیر سرم دارم کاردانیم رو میگیرم.
منم منظورم همینه. یعنی سییستمی نیست که هوا خوری داشته باشه. کلا 5 تا سیتم هست که همش هم داره استفاده میشه و کسی هم نیست که بتونه با 2003 کار کنه.
چیزی که شما الان می گید، چیزی شبیه به این شکل می شه که کمی هم عجیب به نظر میاد. من نمی دونم اون دوستتون دقیقا چی گفته، اما چه لزومی برای این کار وجود داره؟
آخ راست میگید. اشتباه کردم. کابل LAN مودم اصلا لازم نیست. و باید خالی باشه.
چون اگر از usb مودم استفاده بشه دیگه کارت شبکه اضافی نیازی نیست و با یک کارت شبکه میشه راه حل شما رو عملی کرد.
متأسفانه یا خوشبختانه شما حتی یک بار هم پاسخ من رو مرور نکردید. من دقیقا" همین روش رو پیش نهاد کردم. دقیقا" همین روش.
من چهار بار مرور کردم که باز گاف ندم ولی آخر یادم رفت که بنویسم 3- این راه حل شبیه راه حل شماست...
مادامی که شما بخواید اینترنت داشته باشید و چند نفر همزمان از اون استفاده کنند، بله.
احسنت. پس اینجوری نمیشه که مودم به هاب سوییچ وصل باشه و اینترنت از اونجا شیر بشه تا نیازی به سرور نباشه. چون اون روز شما کفتی که میشه در مودم مانکشن درست کرد و ....
مبارکتون باشه.
قابلی نداره. مضوع برمیگرده به دو ماه پیش.
تنها محدودیت شما یک کامپیوتر سرگردانه که نقش سرور رو بازی کنه. تا این محدودیت همراه شماست، باید با یک کلاینت از اینترنت لذت ببرید.
اگه شما اجزاه بدید میخوام راه حل دوستان رو امتحان کنم.:افسرده:
با جمله آخرتون زیاد موافق نیستم. خیلی چیزها نشدنی هستند و این لذت بخش ترین چیز دنیاست.
نمیدونم والا شاید شما درست بگید و لی من سر حرف خودم هستم.
google
باز مهندس داری مارو میپیچونی
نخیر
-- یاهوو مدد--
bijibuji
یک شنبه 18 مرداد 1388, 14:10 عصر
من راه حل دیگه ای در این تاپیک ندیدم. لطفا بگید که الان دارید چه راهی رو دنبال می کنید و در چه مرحله ای هستید. نتایج رو حتما گزارش کنید.
mbmoosavi
شنبه 21 شهریور 1388, 23:15 عصر
سلام. شاید من بتونم مشکلتون رو حل کنم. من تو مشهد هستم و خطمون هم فیبر نوری شده بنابراین رفتیم از مخابرات ADSL گرفتیم. اگه تنظیماتی رو که میگم انجام بدین شاید مشکلتون حل بشه. مشکل من که حل شد. البته بعد از کلی ور رفتن و بدبختی کشیدن تا بالاخره خودم به این نتیجه رسیدم. چون پشتیبانی مخابرات که درست جواب نمیده. افرادی رو که اونجا گذاشتن اصلاً فرق کامپیوتر با لپ لپ نمی دونن چی هست. اگه این کارهایی که میگم رو بکنید شاید مشکلتون خیلی راحت حل بشه و لزومی به استفاده از برنامه های پیچیده و یا پیکربندی شبکه به شکل های عجیب و غریب نباشه طوری که حتی خود بیل گیتس هم ازش سر در نیاره. ترفند من به احتمال زیاد روی یک شبکه عادی و ساده هم کار می کنه.
اگر می خواین از اینترنت بر روی 2 کامپیوتر و بیشتر استفاده کنین، یا حتی روی 1 کامپیوتر می خواین استفاده کنید ولی می خواین راحت تر باشین، باید کانکشنی که می سازین PPPoE باشه نه از نوع Bridge Mode اونجوری که مخابرات توصیه میکنه. لازم هم نیست VPN ایجاد کنید فقط باید مودم به شبکه تون از طریق سویچ/هاب وصل باشه و همینطور بقیه کامپیوترها هم به سویچ/هاب وصل باشن. یا اگر فقط یک کامپیوتر دارین که می خواین اونو به اینترنت وصل کنین، مستقیم کابل مودم رو بزنین به کارت شبکه تون. Dhcp مودم هم باید فعال باشه تا بتونه ip بده. اگه Dhcp رو غیرفعال کردین و حالا نمی دونین چطور فعال کنید مودم رو ریست کنید تا طبق تنظیمات اولیه فعال بشه. بعد از داخل آدرس مودم، کانکشن PPPoE رو بسازید و یوزر و پسوردی که مخابرات بهتون داده وارد کنید. به احتمال زیاد اینترنت باید وصل بشه. IP کامپیوترتون هم روی اتوماتیک باشه. اما اگه لازم است که IP کامپیوترتون ثابت باشه، یا به این دلیل که همیشه از مودم استفاده نمی کنید و گاهی وقتا می خواین خاموش باشه یا این که اون کامپیوتر برای برنامه هایی که استفاده می کنید سرور هست و می خواین IP اون عوض نشه یا این که کامپیوترتون با IP اتوماتیک مشکل داره و نمیتونه از مودم IP بگیره و مودم رو ریست می کنه - مشکلی که در بعضی شبکه ها وجود دارد - یا به هر دلیل دیگه که می خواهید IP ثابت داشته باشید، این کار رو باید بکنید: IP کامیپوتر رو به این شکل بدین: 192.168.1.100 به جای عدد 100 اون عددی که می خواین. در قسمت دوم هم 255.255.255.0 در قسمت Default gateway هم آدرس مودم رو بدین. باید ببینین آدرس مودمتون چیه ممکنه 192.168.1.1 باشه یا 192.168.1.254 یا چیز دیگه. بعد DNS Server در قسمت پایین رو هم باید فعال کنید. برای اعدادی هم که می خواین وارد کنید باید زنگ بزنید از مخابرات DNS Server بگیرین. اگه بهتون نداد که به احتمال زیاد نمیده همونطور که به من نداد، زنگ بزنید از شرکت های ارائه دهنده ADSL بگیرین. مثل شاتل، صبانت و غیره. چون DNS Serverها در یک شهر مثل تهران یا مشهد معمولاً یکی هستند. به عنوان مثال DNS Serverی که من استفاده کردم تو مشهد 217.218.155.104 و 217.218.155.105 بود که هم برای اینترنت شاتل جواب داد هم برای اینترنت مخابرات.
بازم اگه مشکلی بود همینجا بپرسین شاید تونستم کمکی بکنم. اگرم مشکلتون حل شد حتماً همینجا بهم بگین تا ببینم راه حلم موثر بوده یا نه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.