View Full Version : مشکل در شبکه دو کامپیوتر
shafi21
یک شنبه 04 مرداد 1388, 13:03 عصر
سلام من یه مودم adslبا یک پورت شبکه دارم و یک هاب و یک کامپیوتر و یک لپ تاپکامپیوتر به هاب و هاب به مودم وصله و اینترنت هم داره و لپ تاپ هم به هاب وصل کردم که به اینترنت کانکت نمیشه!!کامپیوتر:ip address 192.168.0.1 subnet 255.255.255.0 workgroup:WORKGROUP لپ تاپ:IP ADDRESS 192.168.0.2 SUBNET 255.255.255.0 getway 192.168.0.1 referred dns 192.9.9.3 alternate dns 4.2.2.6 workgroup:WORKGROUP .درضمن پینگ کردم و همدیگرو میبینن و sharingرو در کامپیوتر اول فعال کردم.مشکل چیه که لپ تاپ کانکت نمیشه؟
Sm_pro
یک شنبه 04 مرداد 1388, 15:57 عصر
getway و DNS کامپیوتر را چه آدرسی دادی برای لپ تاپ هم همون آدرسو بده اگه به کامپیوتر ندادی پس نیازی نیست که به لپ تاپ هم بدی چون مودم تو DHCP ساپورت می کنه و خودش آدرس می ده نیازی به آدرس دادن نیست
manvaputra
دوشنبه 05 مرداد 1388, 00:19 صبح
سلام دوست عزيز كانكشن اينترنت رو SHARE كردي؟
amironline
دوشنبه 05 مرداد 1388, 06:04 صبح
در اين حالت اگه شما مودمتون رو بر روي PPPOE تنظيم كنين بدون هيچ تنظيمات ديگهاي ميتونين هم روي لپتاپ و هم روي كامپيوتر از اينترنت استفاده كنين
براي تنظيم در حالت PPPOE هم بهتره با پشتيباني شركتي كه ازش ADSL گرفتين تماس بگيرين
shafi21
دوشنبه 05 مرداد 1388, 11:57 صبح
getway و DNS کامپیوتر را چه آدرسی دادی برای لپ تاپ هم همون آدرسو بده اگه به کامپیوتر ندادی پس نیازی نیست که به لپ تاپ هم بدی چون مودم تو DHCP ساپورت می کنه و خودش آدرس می ده نیازی به آدرس دادن نیست
این کارو کردم وفقط به هردو ipدادم وsubnet واینترنتم share کردم ولی بازم هنگام کانکت شدن در لپ تاپ ارور زیر رو می ده:691:username or password was invalid on domain
soroosh_rhsld
دوشنبه 05 مرداد 1388, 20:57 عصر
بهترین کار تنظیم مودم به حالت اتوماتیکه که مودم محض روشن شدن خودش به اینترنت کانکت بشه اگه این کار را انجام بدید و getway در تمام کلاینت هات چه لبتاب و چه کامپیوتر را باید ای پی مودمت را بدی و البته dns رو هم باید در کلاینت هات معرفی منی.
و اینکه وقتی با لبتاب کانکت می شی error 691 میده اینه که تو سرور جایی که ازش adsl می گیری روی مک آدرس کامپیوتر تنظیم شده و وقتی یه کامپیوتر دیگه می خاد با همون مودم به اینتنت وصل بشه سرور اجازه نمی ده که برای حل این میتونی با شرکتش تماس بگیری و بگی که من هم کامپیوتر دارم و هم لب تاب و می خام بتونم با دوتاش وصل بشم که اونا این امکان را براتون فعال کنند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.