PDA

View Full Version : گفتگو: همکاری در تهیه بانک آمار یک شرکت بزرگ

hr_rd3251
یک شنبه 04 مرداد 1388, 13:53 عصر
باسلام و خسته نباشید حضور دوستان عزیز

من در تهیه یک بانک آمار و گزارشات یک شرکت به مشکلاتی بر خوردم خواهشمندم مرا یاری فرمایید.
این بانک به گونه ای است که مقادیر اجرایی چند فعالیت را در شهرهای مختلف استان در پریود زمانی هفته ثبت می نماید و گزارشات ماهانه و موردی از آن استخراج می نماید.

تاکنون این شرکت ای آمار را در صفحات اکسل تهیه و برای هرماه جداگانه ثبت می نموده است.

چگونگی جستجوی عملکرد در یک هفته خاص در یک شهر خاص وطریقه محاسبه فیلدهای ماه جاری - سال جاری و تاکنون در هنگام ورود اطلاعات هفته.

من فایل ضمیمه رو که دارای جداول مربوطه است رو تهیه کردم ولی در تهیه فرمها و کیئوری ها به مشکل بر خوردم.
در تایپیک های بعدی مفصل تر تشریح خواهم نمود.

دانش پژو
یک شنبه 04 مرداد 1388, 17:05 عصر
باسلام و خسته نباشید حضور دوستان عزیز

من در تهیه یک بانک آمار و گزارشات یک شرکت به مشکلاتی بر خوردم خواهشمندم مرا یاری فرمایید.
این بانک به گونه ای است که مقادیر اجرایی چند فعالیت را در شهرهای مختلف استان در پریود زمانی هفته ثبت می نماید و گزارشات ماهانه و موردی از آن استخراج می نماید.

تاکنون این شرکت ای آمار را در صفحات اکسل تهیه و برای هرماه جداگانه ثبت می نموده است.

چگونگی جستجوی عملکرد در یک هفته خاص در یک شهر خاص وطریقه محاسبه فیلدهای ماه جاری - سال جاری و تاکنون در هنگام ورود اطلاعات هفته.

من فایل ضمیمه رو که دارای جداول مربوطه است رو تهیه کردم ولی در تهیه فرمها و کیئوری ها به مشکل بر خوردم.
در تایپیک های بعدی مفصل تر تشریح خواهم نمود.
با سلام
سوالتان كلي است لطفا در در تايپيك هاي بعدي بصورت واضح و كامل سوالتان را مطرح كنيد تا دوستان بهتر بتوانند جواب بدهند

hr_rd3251
دوشنبه 05 مرداد 1388, 08:39 صبح
توضیحات لاز م در فرم فایل ضمیمه مطرح شده است. احیانا اگر طراحی جداول و ارتباط آنه اشتبا است آن را بیان کنید.

لطفا یک کتاب خوب در رابطه با اکسس معرفی کنید که در کد نویسیها را مفصل توضیح دهد با تشکر

مشتاق یادگیری
جمعه 09 مرداد 1388, 02:10 صبح
سلام
اگر جستجو كنيد فايلهاي pdf آموزشي خوبي در باره اكسس در تايپيك ها دوستان گذاشته اند