PDA

View Full Version : خبر: همکاری اینتل و مایکروسافت جهت افزایش سرعت ویندوز ۷

Imagine
دوشنبه 05 مرداد 1388, 08:40 صبح
به گفته مقامات شرکت اينتل، همکاري‌هاي مايکروسافت مي‌تواند سيستم‌عامل جديد اين شرکت موسوم به Windows 7 را با تراشه‌هاي فوق‌پيچيده و چندهسته‌اي اينتل سازگارتر کند و سرعت اجراي برنامه‌ها و ابزارهاي مختلف در آن را افزايش دهد.

http://www.systemgroup.net/web/guest/itnewsfeed/journal_content/56/10099/135057http://www.winbeta.net/wp-content/uploads/2009/07/intel.png (http://microsoft-focus.blogfa.com/)http://www.iwug.net/images/logo_microsoft.jpg (http://microsoft-focus.blogfa.com/)
دو شرکت مايکروسافت و اينتل در حال همکاري با يکديگر هستند تا قابليت تشخيص بهتر منابع موجود و فرآيند باز کردن برنامه‌ها و ابزارهاي مختلف از طريق تراشه‌هاي چندهسته‌اي را براي سيستم‌عامل Windows 7 فراهم آورند.
"جواکيم ليالياس"(Joakim Lialias) يکي از مديران مرکز همکاري مايکروسافت و اينتل در وبلاگ رسمي مايکروسافت نوشت، قابليت جديد SMT به سيستم‌عامل Windows 7 امکان مي‌دهد تا از مزاياي فناوري فوق‌سريع و پيشرفته اينتل براي اجراي برنامه‌هاي مختلف در پردازنده‌هاي چندهسته‌اي بهره برد.
به گفته "جرج آلفز"(George Alfs) يکي از سخنگويان اينتل، اين قابليت به کاربران امکان مي‌دهد تا اقداماتي نظير رمزگذاري فايل‌هاي ويديويي و فيلترينگ تصاوير را در جريان فرآيندهاي پيچيده و درهم، از يکديگر تفکيک کنند. او توضيح داد: «هر چه تعداد هسته‌ها در سيستم پردازنده مرکزي بيشتر باشد، شما بهتر از اين سيستم‌عامل استفاده خواهيد کرد».
تراشه‌هاي جديد اينتل مبتني بر فناوري Nehalem اين شرکت قادر است که در هر هسته دو فعاليت پيچيده مجزا را به صورت همزمان اجرا کند. قرار است تمام تراشه‌هاي اينتل براي لپ‌تاپ‌ها و رايانه‌هاي روميزي به اين فناوري مجهز شوند.

vahid_visualbasic
جمعه 09 مرداد 1388, 00:37 صبح
شما ویندوز سون رو نصب کردید؟؟؟ راضی هستید؟؟؟

Imagine
جمعه 09 مرداد 1388, 13:27 عصر
بله. من ویندوز 7 نسخه 7100 که نسخه rc1 هستش رو دانلود و سپس نصب کردم. بسیار ازش راضی هستم. اولاً این نسخه از ویندوز رایگان هست که نیازی به کرک نداره و شما با اتصال به سایت مایکروسافت میتوانید ویندوز خود را رجیستر و قانونی کنید.به همین دلیل تجربه استفاده از یک ویندوز کرک نشده و سالم برای کاربران ایرانی میتواند جالب باشد. سرعت این ویندوز بسیار بالا بوده و احساس سبکی در کار با ویندوز رو شما از همان اول در آن احساس کرده. از پاپ آپ های مزاحم در آن خبری نیست. پیکربندی سیستم بسیار عالی بوده و سیستم جستجو برای یافتن هر نوع چیزی در کامپیوتر در آن بسیار عالیه و البته شما با منوی استارت پیشرفته ای که دارید میتونید به جستجوی هر فایل یا برنامه ای که بخواهید از همان منوی استارت بپردازید و لازم به ذکر است که منوی کلاسیک دیگر وجود ندارد. من قبلاً ویندوز ویستا داشتم. برنامه هایی را که من نمیتوانستم در ویستا نصب کنم به راحتی و با ویژکی جدید به نام windows program compatibility troubleshoter که در قسمت action center در کنترل پنل ویندوز سون هست میتوانید تمام برنامه ها را در این ویندوز همانند xp نصب کنید. از طرفی تسکبار جدید و پیشرفته سون هم که جای خود دارد. امکانات آمارگیری و تست برنامه های نصب شده و تست سخت افزاری جدید به ویندوز 7 اضافه شده که مجال صحبت برای آن نیست. شدیداً توصیه می کنم این ویندوز را نصب و از آن استفاده کنند. این ویندوز به مدت 1 سال رایگان در اختیارتان هست بعد از آن اکسپایر میشود.

Microsoft.net
شنبه 10 مرداد 1388, 10:45 صبح
وقتی صحبت از RC میشه دیگه بحث رایگان بودن یا نبودنش بی معنیه ، در واقع شما دارید این سیستم عامل رو واسه مایکروسافت تست میکنید و با ارتباطات پشت صحنه این log ها داره واسشون ارسال میشه ، زمانی که دارید نصب میکنید RC رو توی Agreement که تایید میکنید اینو مشخصا ذکر کرده . در هر صورت واسه شما شاید رایگان به نظر بیاد ولی واسه مایکروسافت رایگان نیست

peymannaji
سه شنبه 21 مهر 1388, 22:01 عصر
من که خیلی خوشم اومده ... با برنامه ای هم فعلا مشکل نداشتم تو اجرا ...
اینو سایت خیلی عالی هست در این زمینه http://www.sevenforums.com

keivan mousavi
سه شنبه 21 مهر 1388, 22:33 عصر
يكي از ايرادهايي كه به ويستا وارد بود Core اون بود كه بسيار سنگين بود ويندوز 7 با اينكه از Core ويستا استفاده ميكنه ولي داراي ويرايش بهتري هستش و همين الان هم سرعت خيلي بيشتري نسبت به ديگر محصولات ميكروسافت داره منكه از 7 بسيار راضي هستم

مهدی کرامتی
چهارشنبه 22 مهر 1388, 00:58 صبح
من از از ویندوز 7 بسیار بیشتر از ویستا و XP راضی هستم. دارم روز شماری می کنم که نسخه نهائی اش منتشر بشه (ظاهرا 8 روز تا تاریخ انتشار نهایی بیشتر باقی نمونده).

Delphi Skyline
چهارشنبه 22 مهر 1388, 10:32 صبح
من از از ویندوز 7 بسیار بیشتر از ویستا و XP راضی هستم. دارم روز شماری می کنم که نسخه نهائی اش منتشر بشه (ظاهرا 8 روز تا تاریخ انتشار نهایی بیشتر باقی نمونده). هم اکنون قابل دانلوده برای Subscribe user های TechNET و MSDN .
سرچ کنید ISO اصلی رو به راحتی پیدا میکنید .

peymannaji
چهارشنبه 22 مهر 1388, 14:40 عصر
نسخه RC :
21 اکتبر قابل دانلود است و در حال حاضر خیر !
و در حال حاضر میتونید برای دریافت Product key اقدام کنید .
و تاریخ انقضا هم اول june 2010

DLL_DLL
چهارشنبه 22 مهر 1388, 16:52 عصر
به جر اینتل و AMD کسی cpu درستو حسابی که نمیزنه !! اینتل بازار خودشو داره ، لزومی نداره ب نظرم واسه ایین کاری که شما میگین!!

Mehdi Asgari
چهارشنبه 22 مهر 1388, 19:24 عصر
نسخۀ نهایی ویندوز سون 6.1.7600 هست (نسخۀ RTM)
من نصبش کردم. نیاز نیست حتما منتظر 22 اکتبر باشید ؛ من یه ماهی هست که دارم از این نسخه استفاده می کنم (البته باید کرکش کنید. آپدیت هم میشه)
در ضمن روی همون سخت افزاری که روش ویستا داشتم سریع تر نصب شده و تقریبا تمام مشکلات آزار دهندۀ ویستا رو رفع کرده (مخصوصا کندی باز شدن Network Connections)

keivan mousavi
چهارشنبه 22 مهر 1388, 19:33 عصر
به جر اینتل و AMD کسی cpu درستو حسابی که نمیزنه !! اینتل بازار خودشو داره ، لزومی نداره ب نظرم واسه ایین کاری که شما میگین!!

دوست عزيز شما از بازار سخت افزار و نرم افزار كاملاً بي اطلاع هستيد

Intel و AMD نوع توليد CPU هاي شان سري 8086 ميباشد اين CPU ها از سيستم عاملهايي مانند لينوكس و ويندوز حمايت ميكنند

شركتي مثل Apple از سري سيستم عاملهاي مكينتاش پشتيباني ميكنه

شما در هيچكدام از اين سيستمها نميتوانيد از سيستم عامل رقيب استفاده كنيد

در واقع اين يك جنگ نرم افزاري و سخت افزاري هستش

vcldeveloper
چهارشنبه 22 مهر 1388, 21:06 عصر
شركتي مثل Apple از سري سيستم عاملهاي مكينتاش پشتيباني ميكنه
اتفاقا مدتی هست که Apple به X86 مهاجرت کرده، و هم میشه نسخه های جدید سیستم عامل آن را روی PC معمولی نصب کرد، هم میشه ویندوز یا لیونکس را روی سخت افزار آن نصب کرد.

Delphi Skyline
چهارشنبه 22 مهر 1388, 22:08 عصر
اتفاقا مدتی هست که Apple به X86 مهاجرت کرده، و هم میشه نسخه های جدید سیستم عامل آن را روی PC معمولی نصب کرد، هم میشه ویندوز یا لیونکس را روی سخت افزار آن نصب کرد.
فقط یک مطلبی رو من به مطلب آقای کشاورز اضافه کنم ؛ اونم اینه که سیستم عامل مکینتاش همون طور که آقای کشاورز گفتن به سیستم های x86 مهاجرت کرده بود و البته روی PowerPC هم قابل اجرا بود ولی نسخه جدید این سیستم عامل که 64 بیتی است به اسم Snow Leopard تنها مکی است که فقط روی سیستم های x86 نصب میشود . این را هم اضافه کنم که این سیستم عامل بدون دستکاری روی کامپیوتر های غیر از شرکت اپل نصب نمی شود (نه اینکه نتواند نصب شود) . ولی گروه هایی مانند Hacintosh این سیستم عامل را کمی دستکاری کرده اند تا دیگر در حین نصب اپل بودن کامپیوتر را چک نکند .

keivan mousavi
پنج شنبه 23 مهر 1388, 14:50 عصر

فقط یک مطلبی رو من به مطلب آقای کشاورز اضافه کنم ؛ اونم اینه که سیستم عامل مکینتاش همون طور که آقای کشاورز گفتن به سیستم های x86 مهاجرت کرده بود و البته روی PowerPC هم قابل اجرا بود ولی نسخه جدید این سیستم عامل که 64 بیتی است به اسم Snow Leopard تنها مکی است که فقط روی سیستم های x86 نصب میشود . این را هم اضافه کنم که این سیستم عامل بدون دستکاری روی کامپیوتر های غیر از شرکت اپل نصب نمی شود (نه اینکه نتواند نصب شود) . ولی گروه هایی مانند Hacintosh این سیستم عامل را کمی دستکاری کرده اند تا دیگر در حین نصب اپل بودن کامپیوتر را چک نکند .

من درمورد كامپيوترهاي PC اطلاعي ندارم ولي درمورد LapTop هاي Apple مطمئن هستم كه هنوز از روش قديمي پيروي ميكند نشون به اون نشون كه جديدترين LapTop هاي Apple در بازار هنوز اين خاصيتو داره

Delphi Skyline
پنج شنبه 23 مهر 1388, 18:47 عصر
MacBook های اپل (لپ تاپ های اپل) هم قادر به نصب مک هستند , هم ویندوز , هم لینوکس و هم سایر سیستم عامل های x86 . در سیستم عامل مک BootCamp برای این است که شما ویندوز یا لینوکس رو در کنار مک بوت کنید .

Bootcamp را بخوانید :
http://www.apple.com/macosx/specs.html

It runs Windows, too.
http://www.apple.com/macosx/compatibility/