View Full Version : سوال: قراردادن عكس در گزارش
Fatollah_ghazi
دوشنبه 05 مرداد 1388, 14:44 عصر
با سلام خدمت دوستان عزيز.
من يك بانك اطلاعاتي پرسنلي دارم ميخوام براي چاپ كردن كارت تردد پرسنل از عكس اسكن شده اونا در گزارش استفاده كنم از دوستان عزيز راهنمايي ميخوام. ممنون
دانش پژو
پنج شنبه 08 مرداد 1388, 07:37 صبح
با سلام خدمت دوستان عزيز.
من يك بانك اطلاعاتي پرسنلي دارم ميخوام براي چاپ كردن كارت تردد پرسنل از عكس اسكن شده اونا در گزارش استفاده كنم از دوستان عزيز راهنمايي ميخوام. ممنون
سلام دوست عزيز
شما مي توانيد در جدولتان فيلدي از نوع OLE Object ايجاد و عكس با فرمت bmp را به آن منتقل كنيد و در گزارشات مانند بقيه فيلدها از آن استفاده كنيد
Fatollah_ghazi
شنبه 10 مرداد 1388, 07:44 صبح
سلام دوست عزيز
شما مي توانيد در جدولتان فيلدي از نوع OLE Object ايجاد و عكس با فرمت bmp را به آن منتقل كنيد و در گزارشات مانند بقيه فيلدها از آن استفاده كنيد
با سلام وتشكر ميخوام كه عكسها نيز در بانك اطلاعاتي ذخيره بشن.آيا امكانش هست؟
:متفکر:
دانش پژو
شنبه 10 مرداد 1388, 10:29 صبح
با سلام
بله دوست اتفاقا از مزاياي اين روش ذخيره مستقيم عكس در بانك مي باشد و البته اين كار در بانك هاي بزرك منجر به افزايش حجم مي شود
Fatollah_ghazi
شنبه 10 مرداد 1388, 14:35 عصر
با سلام
بله دوست اتفاقا از مزاياي اين روش ذخيره مستقيم عكس در بانك مي باشد و البته اين كار در بانك هاي بزرك منجر به افزايش حجم مي شود
با سلام ميشه لطف كنيد و يك نمونه كوچيك بزاري؟ممنون ميشم.:متفکر:
arash6510
شنبه 10 مرداد 1388, 15:55 عصر
به نظر من استفاده از Attachment برای شما راحتره. البته اگه از اکسس 2007 استفاده میکنید.
تو خود اکسس یه نمونه برنامه داره به اسم northwind که همه این تیپ سوالا رو جواب میده. یه نگاه به اون بنداز رفیق
دانش پژو
شنبه 10 مرداد 1388, 16:01 عصر
سلام
با اكسس 2003 كار مي كنيد يا 2007
Fatollah_ghazi
یک شنبه 11 مرداد 1388, 07:41 صبح
سلام
با اكسس 2003 كار مي كنيد يا 2007
با اكسس 2003 اگه لطف كنيد يه نمونه بزاريد ممنون ميشم.:تشویق:
دانش پژو
یک شنبه 11 مرداد 1388, 10:01 صبح
سلام
دوست عزيز نمونه را مشاهده كنيد
Fatollah_ghazi
یک شنبه 11 مرداد 1388, 12:41 عصر
سلام
دوست عزيز نمونه را مشاهده كنيد
با تشكر، ميشه در باره نحوه قراردادن عكس در Table و گزارش توضيح بديد ممنونم.
دانش پژو
دوشنبه 12 مرداد 1388, 08:14 صبح
سلام دوست عزيز
براي قراردادن عكس در گزارش : فيلد مورد نظر(در مثال فيلد pid) را مانند بقيه فيلدها در گزارش درج و طبق نياز اندازه و مكان آن را تنظيم مي كنيد
براي قراردان در تي بل : در جدول روي فيلد مورد نظر كليك راست و انتخاب insert object و راه ساده تر درگ كردن عكس مورد نظر به فيلد pic
پسوند عكس ها بايد bmp باشد
sepideh7273
سه شنبه 16 شهریور 1389, 20:13 عصر
موقع ورود اطلاعات کلیک راست روی فیلد pic و بعد انتخاب insert object و در پنجره باز شده create from file رو انتخاب می کنیم....بعدش می تونیم عکس مورد نظرمون رو انتخاب کنیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.