View Full Version : سوال: Share کردن پرینتر
sadaf.v
دوشنبه 05 مرداد 1388, 17:05 عصر
سلام
توی شبکه ورک گروپ پرینترم را share کردم .
مشکلی که هست اینه که هر وقت سیستمهای کلاینت را خاموش می کنم ، دوباره که روشن می کنم ارتباطش با پرینتر قطع شده ، باید از داخل My Network Places به سرور وصل بشم و پرینتر را کانکت کنم
soroosh_rhsld
دوشنبه 05 مرداد 1388, 20:33 عصر
منظور شما از "ارتباطش با پرینتر قطع شده" چیه؟
شما وقتی کلاینت را دوباره روشن میکنی پرینتر را که معرفی کرده بودی در قسمت Printers and Faxes کلاینت داری یا نه ؟ یعینی هستش و دستور پرینت نمی گیره یا کلا پاک شده؟
sadaf.v
دوشنبه 05 مرداد 1388, 20:42 عصر
هستش ولی پرینت نمی گیره
sadaf.v
سه شنبه 06 مرداد 1388, 09:22 صبح
وقتی کامپیوتر را روشن می کنم و می خواه پرینت بگیرم این پیغام را میده
http://upload.iranblog.com/8/1248790253.jpg
amir.net
سه شنبه 06 مرداد 1388, 20:30 عصر
پيام خطا ؟؟؟
user جاري را روي كامپيوتري كه پرينتر بهش متصله ايجاد نكردي و براي بار اول احتمالاً از يوزر ادمين استفاده كردي
فقط كافيه يوزر و پسوردي كه باش لاگين كردي رو روي كامپيوتري كه پرينتر بهش متصله ايجاد كني.
sadaf.v
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 08:00 صبح
amir جان سلام
من می خوام با هر بار روشن کردن کلاینت دیگه احتیاجی به اتصال به سرور نداشته باشه.
:قلب::قلب::قلب:
mahyar49
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 16:05 عصر
amir جان سلام
من می خوام با هر بار روشن کردن کلاینت دیگه احتیاجی به اتصال به سرور نداشته باشه.
سلام
اكانت guest رو روي همه سيستم ها فعال كن...
bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 11:02 صبح
وقتی کامپیوتر را روشن می کنم و می خواه پرینت بگیرم این پیغام را میده
http://upload.iranblog.com/8/1248790253.jpg
کدوم پیغام؟لطفا پیغام خطا رو درج کنید.
amir جان سلام
منظورتون از اتصال به سرور چیه؟ لطفا از واژه های مناسب و دقیقی استفاده کنید. شما پرینت سرور دارید یا فقط پرینتر رو روی یکی از سیستم ها شیر کردید؟
پرینتر شیر شده رو روی هر سیستمی که Add کنی با هر یوزری که Add شده باشه فقط برای همون کاربر معتبره و نه بقیه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.