View Full Version : وصل كردن Combo به پايگاه داده
Ali0541
دوشنبه 05 مرداد 1388, 23:04 عصر
با سلام
من مي خوام كه يك combobox ليست افرادي رو كه توي يك فيلد هست نشون بده
ممنون
sohrab o
دوشنبه 05 مرداد 1388, 23:26 عصر
میتونی تمام بانکو طی کنی و یکی یکی به ComboBox اضافه (ADD) کنی
البته راه های بسیاری هست و این یکی از ساده ترین راه هاست.مثلا میتونی خود ComboBox مستقیم به بانک متصل کنی
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 05 مرداد 1388, 23:44 عصر
جستجو كنيد:
راهنمایی در مورد combo (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=160899)
mmssoft
سه شنبه 06 مرداد 1388, 08:22 صبح
دوست عزیز به وبلاگ من برید و از میان ابزارها ابزار شماره 39 رو دانلود کنید.
نام ابزار : MCDCombo توضیح : یک کمبو باکس که می تونه به دیتابیس متصل بشه و SQL هم بپذیره.
آدرس وبلاگ من : www.VBAssistant.blogfa.com (http://www.VBAssistant.blogfa.com)
ali190
یک شنبه 25 مهر 1389, 21:22 عصر
سلام
دوست عزیز به وبلاگ من برید و از میان ابزارها ابزار شماره 39 رو دانلود کنید.
نام ابزار : MCDCombo توضیح : یک کمبو باکس که می تونه به دیتابیس متصل بشه و SQL هم بپذیره.
آدرس وبلاگ من : www.VBAssistant.blogfa.com (http://www.vbassistant.blogfa.com/)
لینک دانلود MCDCombo متاسفانه خرابه
دوستان اگر این کامپوننت رو در اختیار دارند خواهشاً در اینجا مستقیماً آپ کنند
شدیداً نیاز دارم
خیلی خیلی ممنونم
یاعلی
ali190
سه شنبه 27 مهر 1389, 16:54 عصر
سلام
دوستان اگر امکانش هست لینک دانلود این کامپوننت رو در اخیتارم بذارید
شدیداً بهش نیازمندم
ممنون
یاعلی
koorosh-soft
سه شنبه 27 مهر 1389, 17:49 عصر
با سلام
من مي خوام كه يك combobox ليست افرادي رو كه توي يك فيلد هست نشون بده
ممنون
دوست من چرا خودت رو به زحمت میندازی
کامپوننت
microsoft datalist Controls6 رو ادد کن بعد هم به وصیله مشخصه rowsource به یه adodc وصل کن بعد فیلد مورد نظرت رو از listfield انتخاب کن . فکر کنم منظورت همین باشه;)
ali190
سه شنبه 27 مهر 1389, 19:07 عصر
سلام
من نیازمند کامبو باکسی هستم که بتونه از عبارات sql هم در کدنویسی ساپورت کنه
من میخوام row source کامبو باکسم رو با عبارات sql پارامتریک شدن تعیین کنم؟
microsoft datalist Controls6 همچین قابلیتی داره؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
یاعلی
butterfly8528
چهارشنبه 28 مهر 1389, 02:14 صبح
سلام .
دوستان عزیز نیاز نیست خودتون رو درگیر اکتیو ایکس هایی کنید که به آنها اطمینانی نیست ! کافیه با چند خط کد تمام رکورد ها رو از جدول مورد نظر بخونید و داخل کامبو باکس پیشفرض خود VB6 بریزید .
موفق باشید .
ali190
چهارشنبه 28 مهر 1389, 17:22 عصر
سلامیعنی خود microsoft datalist Controls6 همچین قابلیتی داره؟میشه بهش sql ای که مثلاً با یک تکست باکس پارامتریک شده نسبت داداگر امکانش هست یک مثال بزندییک کمبو باکس که داده هاش با یک عبارت sql که با یک تکست باکس پارامتریک شدهممنون
butterfly8528
پنج شنبه 29 مهر 1389, 03:53 صبح
سلامیعنی خود microsoft datalist Controls6 همچین قابلیتی داره؟میشه بهش sql ای که مثلاً با یک تکست باکس پارامتریک شده نسبت داداگر امکانش هست یک مثال بزندییک کمبو باکس که داده هاش با یک عبارت sql که با یک تکست باکس پارامتریک شدهممنون
سلام .
شما جدول رو به صورت دلخواه فیلتر کن بعد رکورد های یافت شده رو در Combo Box اضافه کن، همین .
موفق باشید .
ali190
پنج شنبه 29 مهر 1389, 07:58 صبح
سلام
پس این کامپوننت از sql پشتیبانی میکنه؟
من نتونستم عبارت sql ام رو بهش نسبت بدم
ارور میگیره
اگر امکانش هست یک نمونه پروژه که درش یک عبارت sql پارامتریک شده بهش نسبت داده شده رو در اختیارم بذارید
ممنون و متشکر از لطف شما
یاعلی
butterfly8528
جمعه 30 مهر 1389, 02:46 صبح
سلام .
پس این کامپوننت از sql پشتیبانی میکنه؟
من نتونستم عبارت sql ام رو بهش نسبت بدمدوست عزیز منظور من ComboBox خود ویبی6 هست ! الته برای دیگر ComboBox ها هم قضیه فرقی نمی کنه !
شما جدول رو به صورت دلخواه فیلتر کن بعد رکورد های به دست اومده رو یکی یکی بریز تو ComboBox :
مثال :
Rs.Open "SELECT * FROM YourTable WHERE YourFieldName=>19"
If Rs.RecordCount > 0 Then
For i = 1 To Rs.RecordCount
ComboBox1.AddItem Rs.Fields("YourFieldName").Value
Rs.MoveNext
Next i
end if
Rs.Close
موفق باشید .
milad-fa
جمعه 30 مهر 1389, 08:50 صبح
با سلام،چرا از for استفاده می کنید DataBase ComboBox که خیلی بهتر هستش؟!
ali190
جمعه 30 مهر 1389, 09:11 صبح
سلام
جناب butterfly8528 ممنون از توضیحاتتون
من از adodc استفاده میکنم
آقا شرمنده ، امکانش هست یک مثال (نمونه پروژه ) در اینجا برام آپ کنید
ممنون میشم ازتون
milad-fa
جمعه 30 مهر 1389, 09:45 صبح
سلام خدمت علی آقا
برای استفاده از DataBase ComboBox باید
Project->Refrence->Microsoft Data Bound List Controls 6.0
رو Add کنی.همین!
dataking
جمعه 30 مهر 1389, 09:57 صبح
سلام
برای من قبلا همچنین نیازی بوجود اومده با استفاره از حلقه while -- wend تمام اطلاعات یک فیلد را تو کمبو با متد additem قرار دادم یعنی از یکی از حلقه های تکرا استفاده کن بگو
تیبل بره رکورد اول و بعد فیلد فلان را تو کمبو بوکس اد کنه بعد بره رکورد بعدی و تا وقتی تیبل به رکورد آخری نرسیده این کار را ادامه بده شاید راه استانداردی نباشه ولی من استفاده کردم و جواب داده نه dll و نه .... می خواد.
milad-fa
جمعه 30 مهر 1389, 10:04 صبح
سلام
برای من قبلا همچنین نیازی بوجود اومده با استفاره از حلقه while -- wend تمام اطلاعات یک فیلد را تو کمبو با متد additem قرار دادم یعنی از یکی از حلقه های تکرا استفاده کن بگو
تیبل بره رکورد اول و بعد فیلد فلان را تو کمبو بوکس اد کنه بعد بره رکورد بعدی و تا وقتی تیبل به رکورد آخری نرسیده این کار را ادامه بده شاید راه استانداردی نباشه ولی من استفاده کردم و جواب داده نه dll و نه .... می خواد.
دوست عزیز اگه تعداد رکورد ها بالا باشه این روش خوب نیست.
من نمیدونم چرا دوستان از DataBase ComboBox استفاده نمیکنن!
ali190
جمعه 30 مهر 1389, 10:05 صبح
سلام
من قبل از این از micosoft data list controls 6 استفاده میکردم
من دوتا درخواست دارم:
1) micosoft data list controls 6 با Microsoft Data Bound List Controls 6.0 فرقش در چیه؟
هر کدوم چه خواصی داره که اون یکی نداره
2)خواهشاً در یک نمونه پروژه (مثال) نحوه اتصال یک عبارت sql پارامتریک شده با یک تکست باکس رو به این کنترل نشون بده
چون حجم اطلاعات جدول من بالاست و استفاده از حلقه سرعت رو پایین میاره من میخوام از دستورات sql استفاده کنم
من در استفاده از حلقه محدودیت دارم
ممنون
یاعلی
milad-fa
جمعه 30 مهر 1389, 10:15 صبح
سلام
من قبل از این از micosoft data list controls 6 استفاده میکردم
من دوتا درخواست دارم:
1) micosoft data list controls 6 با Microsoft Data Bound List Controls 6.0 فرقش در چیه؟
هر کدوم چه خواصی داره که اون یکی نداره
2)خواهشاً در یک نمونه پروژه (مثال) نحوه اتصال یک عبارت sql پارامتریک شده با یک تکست باکس رو به این کنترل نشون بده
چون حجم اطلاعات جدول من بالاست و استفاده از حلقه سرعت رو پایین میاره من میخوام از دستورات sql استفاده کنم
من در استفاده از حلقه محدودیت دارم
ممنون
یاعلی
در مورد فرقاشون دقیقاً اطلاع ندارم ولی برای وصل کردن به بانک به dbcombo مقدار نمیدی یه adodc میذاری رو فرم اونو به بانک اتصال میدی بعدش هم تو RowSource کامبوت اسم adodc خودت رو قرار میدی تو خاصیت ListField ش هم اسم فیلدت رو قرار میدی.
ali190
جمعه 30 مهر 1389, 10:24 صبح
سلام
حتماً micosoft data list controls 6 با Microsoft Data Bound List Controls 6.0 یه فرقی باید داشته باشن
در مورد فرقاشون دقیقاً اطلاع ندارم ولی برای وصل کردن به بانک به dbcombo مقدار نمیدی یه adodc میذاری رو فرم اونو به بانک اتصال میدی بعدش هم تو RowSource کامبوت اسم adodc خودت رو قرار میدی تو خاصیت ListField ش هم اسم فیلدت رو قرار میدی
با این کار دست آدم بسته میشه و نمیتونه از عبارات SQL استفاده کنه
استفاده از فیلد دست آدم رو میبنده و عبارات منتسب به کمبو دیگه انعطاف لازم رو ندارند
اگر امکانش هست در یک نمونه پروژه توضیح بدید چطور میشه یک عبارت SQL پارامتریک رو به فیلدهای یک کمبو بدون استفاده از حلقه نسبت بدم
ممنون و متشکر
یاعلی
milad-fa
جمعه 30 مهر 1389, 10:41 صبح
سلام
حتماً micosoft data list controls 6 با Microsoft Data Bound List Controls 6.0 یه فرقی باید داشته باشن
با این کار دست آدم بسته میشه و نمیتونه از عبارات SQL استفاده کنه
استفاده از فیلد دست آدم رو میبنده و عبارات منتسب به کمبو دیگه انعطاف لازم رو ندارند
اگر امکانش هست در یک نمونه پروژه توضیح بدید چطور میشه یک عبارت SQL پارامتریک رو به فیلدهای یک کمبو بدون استفاده از حلقه نسبت بدم
ممنون و متشکر
یاعلی
خب یه کامبو که ده تا فیلد همزمان نمیتونه نشون بده اگر هم بخوای میتونی در حالت اجرا اسم فیلد رو تغییر بده.
در مورد sql هم خب همون پارامتر رو به adodc تخصیص بده،چه فرقی میکنه به ado مقدار sql بدی یا combo؟!!!
میشه یه مثال از حالتی که دستت با این کار بسته میشه بزنی؟!
ali190
جمعه 30 مهر 1389, 10:53 صبح
سلام
ممنون میلاد جان
گرفتم چی گفتی
دمت گرم:لبخند:
حل شد
فقط :
micosoft data list controls 6 با Microsoft Data Bound List Controls 6.0 فرقش در چیه؟
ممنون
Foker100
دوشنبه 12 آبان 1399, 13:58 عصر
دوست من چرا خودت رو به زحمت میندازی
کامپوننت
microsoft datalist Controls6 رو ادد کن بعد هم به وصیله مشخصه rowsource به یه adodc وصل کن بعد فیلد مورد نظرت رو از listfield انتخاب کن . فکر کنم منظورت همین باشه;)
:تشویق: :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:: شویق::تشویق::تشویق::تشویق::ت ویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.