View Full Version : روش مستند سازی نرم افزار
faravani
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 08:22 صبح
با سلام
من برنامه ای نوشتم که شامل چندین قسمت مختلف می باشد
میخواستم برای برنامم یک مستند تهیه کنم ولی قالب آنرا نمیدونم که چطور باید باشه
ممنون میشک اگه کسی یه قالب برام بفرسته یا یک نمونه
با تشکر
abed_se2007
پنج شنبه 08 مرداد 1388, 03:53 صبح
دوست عزیز شما می خواهید یک راهنما برای نرم افزارتون درست کنید یا پروژه تون رو مستند سازی کنید .
اگر درست کردن راهنماست که باید قسمتهای مختلف برنامه تون رو توضیح بدید و اگر منظورتون مستند سازی هستش باید بر اساس یکی از متدولوژی ها عمل کنید مثلاً SSADM یا RUP که نحوه مستند سازی در این متدها نیز مشخص هستش .
abed_se2007
پنج شنبه 08 مرداد 1388, 03:54 صبح
دوست عزیز شما می خواهید یک راهنما برای نرم افزارتون درست کنید یا پروژه تون رو مستند سازی کنید .
اگر درست کردن راهنماست که باید قسمتهای مختلف برنامه تون رو توضیح بدید و اگر منظورتون مستند سازی هستش باید بر اساس یکی از متدولوژی ها عمل کنید مثلاً SSADM یا RUP که نحوه مستند سازی در این متدها نیز مشخص هستش .
leyla.az
سه شنبه 20 مرداد 1388, 23:34 عصر
روش مستند سازی باید کاملا متنطبق با روشی باشه که شما برای تحلیل تون در نظر گرفتید و در هر مرحله از تحلیل یک سری اسناد مستندسازی تولید می شه مثلا بر طبق استاندارد دانشگاه وسترن(که خود منم تقریبا از این روش استفاده می کنم) اسناد تولید شده در مرحله مستند سازی شامل موارد زیر می شه:
(URD , RAD , UIS , Prototype , OOA , OOD , CD , TD , UG , ....)
شما زمانی که تحلیل سیستم رو انجام می دادید یکسری اسناد مثلا شرح سیستم ، نمودارهای مهندسی نرم افزار ، ERD و ... را تولید کردید که همه اینها جز مستندات محسوب می شند.
مقاله Software_Documentation_Guideline رو براتون ضمیمه می کنم که یک استاندارد خیلی جامع و کامل رو برای مستند سازی ارائه می ده.
vbinkare
یک شنبه 13 اسفند 1391, 09:29 صبح
ضمن تشکر از شما اگر موارد ترجمه شده نیز دارید لطفا در اختیار سایرین قرار دهید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.