ورود

View Full Version : search در listbox و پیشنهاد دهید

lililili
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 09:26 صبح
سلام
من یک سوابق می خواهم از کامپیوترهای شرکت خودمان که مثلاکاربر این سیتم قبلا کی بوده ؟
1- حال سوالم این است که اگر بخواهم ثبت آن سوابق را در listbox انجام دهم . search بر روی تمام کلمات آن به چه ترتیب می شود ؟

2- هم اکنون سایز برنامه من 46 mega byte است و من میترسم که اگر سوابق را بخواهم ثبت کنم حجم آن را چه کنم ؟ آیا باید کل برنامه را به sql تبدیل کنم ؟ یا راه دیگری دارد ؟

ممنون از تحمل شما .

bita_ziba77
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 10:30 صبح
سلام
من یک سوابق می خواهم از کامپیوترهای شرکت خودمان که مثلاکاربر این سیتم قبلا کی بوده ؟
1- حال سوالم این است که اگر بخواهم ثبت آن سوابق را در listbox انجام دهم . search بر روی تمام کلمات آن به چه ترتیب می شود ؟

2- هم اکنون سایز برنامه من 46 mega byte است و من میترسم که اگر سوابق را بخواهم ثبت کنم حجم آن را چه کنم ؟ آیا باید کل برنامه را به sql تبدیل کنم ؟ یا راه دیگری دارد ؟

ممنون از تحمل شما .

باسلام
دوست گرامي طبق قوانين سايت در هر پست 1 سوال مطرح نماييد.
جواب سوال 2
شما بايد جداولتان را در ديتابيس ديگر وارد نموده (Split database) تا هر چقدر هم اطلاعات وارد مي شود در ديتابيس ثانويه ذخيره گردد.

alirezabahrami
چهارشنبه 07 مرداد 1388, 10:46 صبح
سلام

ممنون از تحمل شما .
با سلام
در ارتباط با قسمت اول سؤالت فایل نمونه ضمیمه را ببین . فکر میکنم همان چیزی با شد که خواسته اید . البته شما میتوانید در جدول مربوطه ، فیلد های مورد نظر خودت را وارد کنید فقط در قسمت کوئری سعی کن برای هرکدام از فیلد هائی که میخواهید در آن سرچ کنید دستور Like "*" & [Forms]![Search]![Search2] & "*" را در قسمت criteria و or بصورت پلکانی وارد نمائید.
در خصوص سایز برنامه ات که فرموده اید 46 مگابایت است زیاد نگران نباش اگر اشتباه نکنم هرکدام از جدول های اکسس ظرفیت 2 گیگ اطلاعات را دارا باشند . در هرحال برای اینکه در این مورد نگرانیت رفع شود و مشکلی نیز ایجاد نشود موارد زیر را انجام بده :
از طریق کد نویسی در قسمت ماژول close یا unload فرم یا از طریق ماکرو ، دیتابیست را کامپکت نمائید از این طریق در هر با اجرای برنامه و خارج شدن از آن اطلاعات برنامه ات فشرده میشود.
کل اطلاعات برنامه ات را در یک جدول نگهداری نکن و اطلاعات سالهای گذشته که زیاد با آن کار ندارید در جدول یا جدول های دیگر نگهداری کن . که جهت دسترسی به آن اطلاعات میتوانید کنترلهای لازم را در فرم ایجاد نمائید .
ببخشید دوست داشتم بیشتر توضیح بدهم ولی برای انجام یک کاری خیلی عجله دارم
موفق باشید

lililili
سه شنبه 13 مرداد 1388, 06:35 صبح
سلام ، می بخشید
" از طریق کد نویسی در قسمت ماژول close یا unload فرم یا از طریق ماکرو ، دیتابیست را کامپکت نمائید از این طریق در هر با اجرای برنامه و خارج شدن از آن اطلاعات برنامه ات فشرده میشود. " من چند کتاب نسبتا قطور در مورد اکسس را مطالعه کردم در این مورد چیزی پیدا نکردم . ممنون می شم کدش را برایم بنویسید .

ممنونم

alirezabahrami
سه شنبه 13 مرداد 1388, 10:27 صبح
سلام ، می بخشید
" از طریق کد نویسی در قسمت ماژول close یا unload فرم یا از طریق ماکرو ، دیتابیست را کامپکت نمائید از این طریق در هر با اجرای برنامه و خارج شدن از آن اطلاعات برنامه ات فشرده میشود. " من چند کتاب نسبتا قطور در مورد اکسس را مطالعه کردم در این مورد چیزی پیدا نکردم . ممنون می شم کدش را برایم بنویسید .

ممنونم
با سلام
ساده ترین راه بدون کدنویسی انتخاب گزینه compact on close خود دیتابیس است . جهت انجام اینکار بصورت زیر اقدام کن :
از منوی دیتابیس ، tools و سپس options را انتخاب کن و در کادر باز شده تب General انتخاب وگزینه compact on close را تیک بزن ، بعد بر روی ok کلیک کن و از کادر فوق خارج شو .
موفق باشید