View Full Version : حفاظت از بانک اطلاعاتی
heivin
پنج شنبه 08 مرداد 1388, 09:38 صبح
می خوام وقتی که غیر از برنامه کاربردی اگه کسی بخواد بانک را باز کنه نشه یعنی کاربر حتی در صورتیکه Sql را هم نصب کنه و فایل mdf و ldf رو در اختیار داشته باشه و اونو attach کنه نتونه بانک رو باز کنه. کسی از این روش حفاظت، اطلاعاتی داره، ممنون می شیم ذکر شود تا بقیه هم استفاده کنند.:تشویق:
در این مورد زیاد جستجو کردم اما نمونه عملی ندیدم. فقط در مورد ایجاد یوزر چیزایی پیدا کردم که نشد.
بهنام بهمنی
پنج شنبه 08 مرداد 1388, 14:11 عصر
اگر مالک بانک اطلاعاتی کاربری غیر از sa باشه و دسترسی sa رو هم از بانکت برداری این اتفاق می افته
heivin
جمعه 09 مرداد 1388, 03:29 صبح
یک بانک اطلاعاتی دارم که در Windows Authentication ساخته شده.این کارها رو انجام دادم اگه جایی اشتباه میکنم لطفا بگید:
با Windows Authentication وارد Management Studio میشوم. جهت ایجاد یک کاربر در شاخه اصلی .\SQLEXPRESS در Security یک Logins مثلا با نام TestLogin میسازم. سپس روی بانک مورد نظر راست کلیک کرده و Properties را انتخاب میکنم از سمت چپ Files را کلیک کرده و Owner را به TestLogin تغییر میدهم.آیا برای تعیین مالک بانک همین کارها کافی است؟
حال برای اینکه دسترسی sa رو به بانکم چک کنم به پوشه Security بانکم میرم و Users رو میبینم و چون sa درآن وجود ندارد پس یعنی sa به بانکم دسترسی ندارد. آیا این صحیح است؟
با وجود این کارها باز هم اگر با Windows Authentication وارد Management Studio شوم میتوانم محتویات بانکم رو دیده یا تغییر دهم. چرا؟
بانک رو ضمیمه کرده ام
با تشکر
heivin
شنبه 10 مرداد 1388, 10:26 صبح
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
یا لینک مناسب بزارید
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.