View Full Version : تعویض هارد سرور
صنم
پنج شنبه 08 مرداد 1388, 11:41 صبح
سلام
ما یک سرور Hp proliant ML370 g4 داریم که داری سه هارد می باشد که با هم raid هستند هاردی که بر روی این سیستم است ظرفیت کمی دارد و یک برنامه مهم بر روی آن در حال کار است . اگر بخواهیم که سه هارد جدید خریداری و به جای این هاردها قرار دهیم آیا می توان کاری کرد که همه اطلاعات هارد را به هارد جدید کپی کرد ( با ویندوز و همه نرم افزارهای نصب شده) بدون اینکه در اجرای برنامه فوق مشکلی پیش آید و یا نیاز به نصب دوباره ویندوز بر روی این هارد باشد .
Felony
پنج شنبه 08 مرداد 1388, 12:28 عصر
سلام
ما یک سرور Hp proliant ML370 g4 داریم که داری سه هارد می باشد که با هم raid هستند هاردی که بر روی این سیستم است ظرفیت کمی دارد و یک برنامه مهم بر روی آن در حال کار است . اگر بخواهیم که سه هارد جدید خریداری و به جای این هاردها قرار دهیم آیا می توان کاری کرد که همه اطلاعات هارد را به هارد جدید کپی کرد ( با ویندوز و همه نرم افزارهای نصب شده) بدون اینکه در اجرای برنامه فوق مشکلی پیش آید و یا نیاز به نصب دوباره ویندوز بر روی این هارد باشد .
فکر میکنم با استفاده از Disk Mirroring میتونید این کار رو انجام بدید ، البته اگر سیستم عامل سرورتون از این عملیات پشتیبانی کنه .
online_mansoor2007
شنبه 10 مرداد 1388, 21:59 عصر
سلام
با برنامه Acronis True Image که یکی از بهترین برنامه های پشتیبان گیری است از پارتیشن یا پارتیشن ها مورد نظرتون بک آپ بیگیرید . توسط خود برنامه یک CD بوت هم درست کنید . هارد های جدید را نصب کنید . با CD بوت کامپیوتر را بوت کنید . محیط برنامه باز می شود . بک هایی که گرفته اید را RESTORE کنید .
بای
bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 10:18 صبح
نیاز به این کارها نیست اصلا". البته بستگی داره به نسخه RAID که روی هارد دیسک ها فعاله. RAID چنده هارداتون؟
0 یا 1 یا 0/1 یا 5 یا 6 ؟ کدوم؟
صنم
یک شنبه 11 مرداد 1388, 12:57 عصر
Raid 5.Compaq Smart Array 642
البته هاردی قبلیscsi 72.5 هستند و هاردهای جدید 300Scsi
bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 13:17 عصر
همونطور که می دونیم هارد دیسک ها در حالت RAID 5 اطلاعات رو با جمع منطقی بیت ها نگهداری می کنند.
این یعنی 3 هارد دیسک ( حداقل تعداد مورد نیاز برای حالت RAID 5 ) هریک با حجم X می تونن حجم 2X از اطلاعات رو نگهداری کنن و اگر 2 هر یک از اونها از بین بره اطلاعات دستخوش تغییر نمیشه.
اما در این میان مساله مهم ظرفیت برابر اونهاست.
از اونجا که شما دارید ظرفیت جدید 300 گیگا رو جایگزین هاردهای SCSI قبلی می کنید امکان پشتیبان گیری مستقیم با استفاده از خاصیت RAID وجود نداره. تنها راه حل کپی DATA و نصب مجدد سیستم عامل و راه اندازی سرویس های اونه.
hghyami
یک شنبه 11 مرداد 1388, 16:16 عصر
همانطور كه منصور گفت Acronis اين مشكل رو حال ميكنه. شما اولين كار تِك image از كل hard بگيريد. هر جديد را بگذاريد setup كنيد و بعدش دوباره image رو restore كنيد. يك بر نه چندين بر كردم و هيچ مشكلى نبوده تا حالش. و در ضمن نيازى به نسب مجدد و اينا نيست.
bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 16:57 عصر
استفاده از ایمیج به این دلیل که حجم هارد دیسک ها مشابه نیست ایجاد اشکال می کنه.
توصیه می کنم در مورد سرور کمی با حوصله باشید و وقت بذارید تا روزها و هفته ها وقتتون رو به زور ازتون نگیره.
online_mansoor2007
یک شنبه 11 مرداد 1388, 19:07 عصر
آقا باید ایمیج گرفت و هیچ راه منطقی دیگه ای وجود نداره
bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 19:31 عصر
آقا باید ایمیج گرفت و هیچ راه منطقی دیگه ای وجود نداره
پایه ای یه گردو بشکن کنیم ببینیم حق با کیه؟
bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 19:33 عصر
کاش زندگی هم CTRL + Z داشت!!!
ضمنا باید به عرض برسونم که Shortkut این هم اخیرا لو رفته
hghyami
یک شنبه 11 مرداد 1388, 20:31 عصر
استفاده از ایمیج به این دلیل که حجم هارد دیسک ها مشابه نیست ایجاد اشکال می کنه.
توصیه می کنم در مورد سرور کمی با حوصله باشید و وقت بذارید تا روزها و هفته ها وقتتون رو به زور ازتون نگیره.
براى همين شما image ميگيريد. image شما كارى به setup raid يا گيره رو نداره. شما داريد از data image ميگيريد. وقتى هم كه restore ميكنيد همين طور شما داريد در اصل data رو restore ميكنيد به نحوى فكر نكنم به گردو iyaz باشه
online_mansoor2007
یک شنبه 11 مرداد 1388, 21:52 عصر
پایه ای یه گردو بشکن کنیم ببینیم حق با کیه؟
اولاً در مسائل تخصصی حق را تخصص معلوم می کنه نه گردو ! مهم تخصصی حرف زدن هست و حق با کسی هست که تخصصی حرف می زنه نه اینکه گردو بشکونه !!! شما بجای شکوندن گردو راهکار بگو (اگه بلدی ) من یا بقیه دوستان هم نظرمون را گفتیم و اگه از نظر شما راه بهتر و آسان تری وجود داره خوب بفرمایید ، شما فقط بلدی بگی میشه اما نمی دونم چرا نمی گی چطوری میشه !!
ضمنا باید به عرض برسونم که Shortkut این هم اخیرا لو رفته
شما از صبح تا حالا که اومدی توی فروم بدجور گرد و خاک کردی . خیلی داری تند میری . مواظب باش زمین نخوری . هر چی به چشم خوشگلت خورد را یه دستی توش انداختی و تزی دادی !! مراقب باش اینجا کوچه بازار نیست که توش حرفای کوچه بازاری بزنی و با حرفات سعی کنی بحث را از مسیر اصلی خارج کنی .
bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 22:07 عصر
شما از صبح تا حالا که اومدی توی فروم بدجور گرد و خاک کردی . خیلی داری تند میری . مواظب باش زمین نخوری . هر چی به چشم خوشگلت خورد را یه دستی توش انداختی و تزی دادی !! مراقب باش اینجا کوچه بازار نیست که توش حرفای کوچه بازاری بزنی و با حرفات سعی کنی بحث را از مسیر اصلی خارج کنی .
قابل توجه مدیر محترم انجمن .... اینجا داره دعوا می شه ...:اشتباه:
bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 22:09 عصر
براى همين شما image ميگيريد. image شما كارى به setup raid يا گيره رو نداره. شما داريد از data image ميگيريد. وقتى هم كه restore ميكنيد همين طور شما داريد در اصل data رو restore ميكنيد به نحوى فكر نكنم به گردو iyaz باشه
با گفته شما موافقم. اگر DATA باشه مشکلی نداره. اما از اونجا که هارد دیسک ها 3 تا 72 از نوع SCSI هستند فکر می کنم بحث سیستم عامل هم اینجا وارد می شه ...
online_mansoor2007
یک شنبه 11 مرداد 1388, 22:10 عصر
قابل توجه مدیر محترم انجمن .... اینجا داره دعوا می شه ...:اشتباه:
مدیر انجمن قطعاً دنبال مسبب این اتفاق ها هستند .
bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 22:24 عصر
مدیر انجمن قطعاً دنبال مسبب این اتفاق ها هستند .
مدیر انجمن قطعا الان خواب هستند در غیر اینصورت شما رو دستگیر و روانه زندان می کردند...
hghyami
یک شنبه 11 مرداد 1388, 22:27 عصر
با گفته شما موافقم. اگر DATA باشه مشکلی نداره. اما از اونجا که هارد دیسک ها 3 تا 72 از نوع SCSI هستند فکر می کنم بحث سیستم عامل هم اینجا وارد می شه ...
چى كار با hard داره اصلا. شما از سيستم عامل دارى image ميگيرى. مى خواهد حالا لينوكس باشه ويندوز باشه تا هر چيز. خيلى mavagheh بوده كه من image گرفتم و رو xenserver restre كردم. مهم نيست ِ setup چى هست.
bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 22:30 عصر
چى كار با hard داره اصلا. شما از سيستم عامل دارى image ميگيرى. مى خواهد حالا لينوكس باشه ويندوز باشه تا هر چيز. خيلى mavagheh بوده كه من image گرفتم و رو xenserver restre كردم. مهم نيست ِ setup چى هست.
نظری ندارم. امیدوارم که جواب بده و کارش راه بیافته.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.