PDA

View Full Version : سوال: جلوگيري از فعاليت ياهو مسنجر توسط كاسپراسكاي2010

saeid4631
پنج شنبه 08 مرداد 1388, 15:43 عصر
دوستان

مشكلي كه من دارم اينه كه من تازگيا كاسپرم رو عوض كردم و نسخه جديدش يعني Kaspersky_Internet_Security_2010_9.0.0.463_Final رو نصب كردم كه بعد از اينكار ديگه ياهو مسنجر عمل نمي كنه و آي دي رو باز نمي كنه و هي ارور ميده ولي وقتي كاسپر رو غير فعالش مي كنم (از قسمت تاسك بار اگزيتش مي كنم) مشكل حل ميشه ولي اينطوري ديگه آنتي ويروس غيرفعاله و مي ترسم كه مشكلي تو سايت ها برام پيش بياد و ويروسي بشم.
البته بايد بگم كه تو نسخه قبلي كاسپر(ورژن 8 كاسپراسكاي) اين مشكلو نداشتم.

آيا راهي وجود داره كه بشه بدون غير فعال كردن كاسپر ياهو مسنجر رو هم باز كرد؟ كمكم كنيد.

ممنون

l4tr0d3ctism
شنبه 10 مرداد 1388, 01:58 صبح
دوستان

مشكلي كه من دارم اينه كه من تازگيا كاسپرم رو عوض كردم و نسخه جديدش يعني Kaspersky_Internet_Security_2010_9.0.0.463_Final رو نصب كردم كه بعد از اينكار ديگه ياهو مسنجر عمل نمي كنه و آي دي رو باز نمي كنه و هي ارور ميده ولي وقتي كاسپر رو غير فعالش مي كنم (از قسمت تاسك بار اگزيتش مي كنم) مشكل حل ميشه ولي اينطوري ديگه آنتي ويروس غيرفعاله و مي ترسم كه مشكلي تو سايت ها برام پيش بياد و ويروسي بشم.
البته بايد بگم كه تو نسخه قبلي كاسپر(ورژن 8 كاسپراسكاي) اين مشكلو نداشتم.

آيا راهي وجود داره كه بشه بدون غير فعال كردن كاسپر ياهو مسنجر رو هم باز كرد؟ كمكم كنيد.

ممنون

برو یاهو رو حذف کن و دوباره نصب کن البته یه نسخه دیگشو اگه 8 داری 9 نصب کن اگه 9 بد 8 رو نصب کن

ببین اینجوری خوب میشه ؟؟ تنظیمات کاسپر رو هم به حالت پیش فرض بزار

manvaputra
شنبه 10 مرداد 1388, 21:54 عصر
يا اينكه برنامه ياهو مسنجر رو به ليست قابل اعتمادهاي كاسپر اضافه كن

saeid4631
یک شنبه 11 مرداد 1388, 01:20 صبح
دوستان خيلي ممنون بالاخره تونستم با نصب نسخه 10 ياهو مسنجر مشكلمو حل كنم.

تشكر از راهنماييتون

bijibuji
یک شنبه 11 مرداد 1388, 10:11 صبح
دوستان خيلي ممنون بالاخره تونستم با نصب نسخه 10 ياهو مسنجر مشكلمو حل كنم.

تشكر از راهنماييتون

با اینکه خوشبختانه مشکل شما حل شد اما بد نیست توضیح بدم که فایروال Kaspersky جلوی اتصال برنامه رو می گرفته. شما به جای کارهای متفرقه باید وارد فایروال کاسپراسکای می شدید و یاهو رو همونطور که دوستمون گفتند به لیست مجاز اضافه می کردید. این کار راحت تر انجام می شد اگه شما فایروال رو بر روی حالت Interactive می ذاشتید تا هنگام تلاش یاهو برای اتصال ازتون سوال کنه و شما بهش اجازه می دادید که اجازه بده که یاهو وصل شه.