ورود

View Full Version : ثبت تغیرات در sql

net_ved
پنج شنبه 29 بهمن 1383, 19:00 عصر
من می خوام که تمام تغیرات انجام شده روی بانکمو تو یه بانک مثل همون ذخیره کنم...چه جدول ویرایش شده باشه چه چیزی insert شده باشه...شدنیه؟

net_ved
شنبه 01 اسفند 1383, 15:11 عصر
یه بانک sql دارم رو یکی از کامپیوترام...یکی مثل همون رو کامپیوتر دیگم..بانک اول هرروز پر داده میشه...اگه بخوام هر دفه جدول دوم و از روی جدول اول update کنم باید یه چیزی نزدیک 2000kb جابجا کنم ...ولی اگه با دلفی بشه کاری کرد که فقط تغیرات جدول اولو از جدول استخراج کنم (چه insertها چه edit ها) این برنامه باید تمام تغیرات جدول اولو ضبط کنه و اونارو رو جدول دوم که مثل جدول اول وارد کنه...یعنی از هر جای جدول اول که برداشته همون جا تو جدول دوم وارد کنه....این پرژه دو فاز ...من بیشتر دنبال فاز اول هستم...یعنی جمع آوری اطلاعات update شده...لطفا کمکم کنید

net_ved
شنبه 01 اسفند 1383, 19:59 عصر
یه خواهش دارم اگه می بینید که سوالم گنگه..بگین تا بیشتر توضیح بدم.

net_ved
شنبه 01 اسفند 1383, 22:18 عصر
اگه کمک هم نمی کنید ...دسته کم یه تو یه جمله بگین که نمی تونید کمک کنید...اینجوری هم پستاتون زیاد می شه هم دل من خوش میشه که دسته کم سوالمو خوندین :sad2:

esi022
یک شنبه 02 اسفند 1383, 06:16 صبح
یه فیلد date/time بزار تو بانکات و زمان تغییراتو ذخیره کن
با برنامت ببین کدوما عوض شده
بقیشم بگم ...................
:موفق: این یه راه

aliasghar
یک شنبه 02 اسفند 1383, 06:46 صبح
اگر از RDBM ها استفاده میکنی ، یک تکنولوژی خاص برای اینکار دارن
مثلا" توی SQL SERVER قسمت Replication این کار را انجام میده

YASNA
یک شنبه 02 اسفند 1383, 06:51 صبح
من هم دنبال جواب این سوال میگردم
یک راه این است که در هر جدول یک فیلد قرار دهیم و زمان EDIT یا INSERT این فیلد مقدار دهی شود بعد هم با یک QUERY جدا کرده و در جدول دیگر اعمال کرد در این صورت فایل‌های حذف شده را نمی‌توان یافت
اما شنیده‌ام SQL SERVER دارای اینگونه قابلیت برای به روز رسانی است اما فقط شنیده‌ام ولی نمی دانم
در ضمن اگر می توانی DATABASE را انتقال دهی میتوانی فایل را ATTACh کنی

net_ved
یک شنبه 02 اسفند 1383, 10:33 صبح
عزیزانی که گفتن می شه ...(یه فیلد date/time بزار تو بانکات و زمان تغییراتو ذخیره کن )..من اصلان نمی تونم نمی تونم بانکمو تغیر بدم...اینجوری بگم که می خوام یه برنامه بنویسم که بانک اولمو اسکن کنه...اگه تغیراتی پیدا کرد اونارو وارد جدول دوم کنه....من یه رویه برای جستجوی جدول می خوام....از اینکه انقد نسبت به من لطف داشتینو جواب دادین خیلی ممنون

net_ved
دوشنبه 03 اسفند 1383, 11:47 صبح
لطفا اگه بد خط نوشتم یا سوالمو بد بیان کردم...بگین ....چون تا حالا 44 نفر خوندن...ولی دریغ از یه جواب

esi022
دوشنبه 03 اسفند 1383, 14:26 عصر
table هم نمیتونی اضافه کنی

net_ved
سه شنبه 04 اسفند 1383, 11:59 صبح
نه آقا....ولی میتونم یه بانک مثل اون بسازم...رو اون می شه یه کارایی کرد....ولی بازم اضافه کاری....من می خوام فقط تغیرات روزانه رو بدست بیارم.....با این حال esiآقا خیلی با مرامی

esi022
سه شنبه 04 اسفند 1383, 16:48 عصر
هر چقدر مخ گیجم فکر کنه بهش راهی نمیرسه :mrgreen: الا راه اول ( تغییر فیلد ها ) که میگی نمیشه .

تنها یه راه دیگه به ذهنم میرسه که دوستامون گفتن
این راه : http://www.mcs-8051.com/archives/000331.php

net_ved
سه شنبه 04 اسفند 1383, 22:35 عصر
اولا که خیلی با مرامو با معرفتی که وقتو فکرتو واسه جواب دادن به سوالای بچه ها صرف می کنی...دوما من شنیدم همه کارایی که sql server می کنه با دستورات sql می شه بازسازی کرد...اگه واقعیت داره کمکم کن...بازم ممنون