View Full Version : شبکه Dial Up
ravandi
جمعه 09 مرداد 1388, 00:58 صبح
سلام دوستان
من می خوام یه شبکه از طریق خط تلفن درست کنم.بدین صورت که هر روز Client ها به سرور از طریق خط تلفن وصل می شن و دیتا بیسشون update میشه و شب هم دوباره وصل می شن و دیتا بیس سرور Update می شه.
حالا :
1: برای ایجاد این جور شبکه چکار کنم و به چه سخت افزار و نرم افزاری نیاز دارم؟
2: برای update کردن دیتا بیس(SQL Server) چه راهکاری پیشنهاد می دین؟
با تشکر از تمام دوستان
tdkhakpur
جمعه 09 مرداد 1388, 10:52 صبح
سلام
ببینید شما کارتان را از پایینترین سطح شروع میکنید و به همین خاطر هم همه کارها را باید خودتان انجام دهید .
از لحاظ سخت افزار حتما باید مودم داشته باشید و برای ارتباط بین کامپیوتر ها باید پاکتهای شخصی را جهت دریافت و ارسال داده ها استفاده کنید.
دوستان تاپیکی زدند که برای روشن شدن ارسال دستوراتAT پرداخته شما هم گر توانستید به این تاپیک ملحق بشوید مشکل شما فقط ارتباط با مقصد هست و با برقراری تقریبا حل میشود.
ravandi
شنبه 10 مرداد 1388, 00:56 صبح
سلام
ببینید شما کارتان را از پایینترین سطح شروع میکنید و به همین خاطر هم همه کارها را باید خودتان انجام دهید .
از لحاظ سخت افزار حتما باید مودم داشته باشید و برای ارتباط بین کامپیوتر ها باید پاکتهای شخصی را جهت دریافت و ارسال داده ها استفاده کنید.
دوستان تاپیکی زدند که برای روشن شدن ارسال دستوراتAT پرداخته شما هم گر توانستید به این تاپیک ملحق بشوید مشکل شما فقط ارتباط با مقصد هست و با برقراری تقریبا حل میشود.
ممنون از لطفتون ولی اگر باعث زحکت نمی شه لطف کنید لینکش بدین(لینک تایپیک).راستش پیداش نکردم
با تشکر
mostafa_shaeri_tj
شنبه 10 مرداد 1388, 17:59 عصر
مطلب مهم فقط شبکه کردن توسط خط تلفن هستش. که اون هم روش های خودشو داره . وبقیه اش هنر برنامه نویسی تحت شبکه هست. فقط باید مشخص کنی که کامپیوتر هایی که به سرور متصل میشن ip شون ثابت باشه یا متغییر و یا اینکه سرور بهشون ip بده .
tdkhakpur
شنبه 10 مرداد 1388, 18:32 عصر
سلام
ارسال دستورات AT از طریق پورت سریال و دریافت جواب (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=170749&highlight=%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.