View Full Version : درخواست اصلاح قوانین کلی سایت
alireza_tavakol
جمعه 09 مرداد 1388, 01:39 صبح
به نظر من باید قانونی به قوانین سایت اضافه بشه که کاربران تازه وارد در هنگام انتخاب نام کاربری حق انتخاب کلمات کلیدی یا کلمات رزرو شده یا فضا های نامی بکار رفته در محیط های برنامه نویسی رو نداشته باشند
مثلا یکی از کاربران سایت اسم marshal رو واسه خودش انتخاب کرده . حالا من می خواهم در مورد کلاس مارشال در net. جستجو کنم . تمام پست هایی که این کاربر در آن ها شرکت کرده برای من به عنوان نتیجه جستجو نمایش داده میشود. البته شاید بروز این مشکل بخاطر نا بلد بودن من در زمینه جستجوی پیشرفته باشه ولی ...
با تشکر
مهدی کرامتی
شنبه 10 مرداد 1388, 00:20 صبح
من کلمه کلیدی فوق رو در کادر جستجو در نوار ابزار بالای سایت وارد کردم، اما چیزی در مورد کاربر اشاره شده در نتایج نبود.
در نتایج جستجوی کلمه کلیدی، نام کاربران در جستجو لحاظ نمی شود، مگر اینکه از جستجوی پیشرفته استفاده کرده و نام کاربر را وارد کنید.
alireza_tavakol
شنبه 10 مرداد 1388, 01:59 صبح
با عرض پوزش ( شاید نباید این مطلب رو در ایجا مطرح کنم ولی ...)
کادر جستجو در نوار ابزار بالای سایت اصلا" به درد بخور نیست چون کافی است در این کادر کلمه کلیدی my را تایپ کنید نتیجه ای که به شما می دهد این است
هیچ مورد جدیدی یافت نشد.
این واژه (ها) خیلی متداول، طولانی و یا بسیار کوتاه هستند و در جستجو بی تاثیر هست(ند). : my
پس من مجبورم از کادر جستجوی Google که در بالای همه صفحات است استفاده کنم که باز به عنوان مثال همان کلمه کلیدی my رو تایپ نمایید ، هزاران هزار تاپیک در این سایت ثبت شده که در آن ها واژه my وجود داشته ولی نمی دانم به چه دلیل در جستجوی قبل به ما نشان داده نشد .
حالا چرا جستجوی سایت قادر به پیدا کردن این تاپیک ها نیست رو من کار ندارم
مشکل من اینکه توی جستجوی google پروفایل کاربرانی که مثلا نام کاربریشان my یا my X است رو هم به من نشون میده
Babak.Hassanpour
شنبه 10 مرداد 1388, 19:21 عصر
جستجوی سایت گویا به این خاطر برای کلمات کوتاه محدود شده که سربار به سیستم تحمیل نشه.ولی این امر واسه وقتیه که کاربران جستجو کنند که الحمدالله اکثرا این کار رو نمی کنند
:قهقهه:
لذا خواهش می کنم ( و خواهش می کنیم ) یه فکری به حال جستجوی سایت بفرمایید.
متشکرم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.