View Full Version : سوال: کنترل پورت سریال در MFC Aplication
Hadi.Nasiri
جمعه 09 مرداد 1388, 11:41 صبح
سلام دوستان
من تو کار کردن با پورت سریال(کام) تو MFC Aplication به مشکل برخوردم. راستش نمی دونم کنترل serialport رو از کجا باید بیارم(تو تولباکس dialogeditor نیست).:عصبانی++:
لطفا راهنماییم کنید.:افسرده:
Nima_NF
جمعه 09 مرداد 1388, 13:14 عصر
این کار توسط کد نویسی انجام می شود.
برای توضیحات بیشتر از این لینک استفاده کنید (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=145409)
-
Hadi.Nasiri
شنبه 10 مرداد 1388, 13:37 عصر
سلم دوستان
اگه تو visual studio تو قسمت toolbox برید، میبینید که تو قسمت dialog editor کنترل SerialPort وجود نداره ولی اگه به ToolBox/Device Components برید کنترل SerialPort رو خواهید دید که البته غیر فعاله، یعنی نمیشه ازش استفاده کرد. سوال من اینکه چطور میشه این کنترل رو به DialogEditor اضافه کرد؟(البته در حالت فعال) :کف:
Nima_NF
شنبه 10 مرداد 1388, 19:31 عصر
شما تنها باید از کنترل هایی که خودتان از آن ها اطلاع کامل دارید در پروژه خود استفاده کنید. شاید کنترل مورد نظر شما توسط Visual basic نصب شود و شاید توسط .NET و حتی شاید همراه یک نرم افزار دیگری که نصب کرده اید.
به این شکل کاربران برنامه شما در سیستم خودشان به این کنترل دسترسی نخواهند داشت و خطا دریافت می کنند، پس نباید از موارد نا آشنا استفاده کنید.
تا جایی که بنده می دانم کنترل SerialPort یک component مخصوص .NET هست و همراه Framework آن نصب می شود. پس برای MFC در ویندوز کاربرد نخواهد داشت، مگر اینکه پروژه را به حالت clr کامپایل کنید که به این شکل آن بخش از برنامه شما دات نتی خواهد شد و باید با C++/CLI برنامه بنویسید و از حالت کاملا Native خارج می شود. پس سعی کنید از همان روش لینک قبلی استفاده کنید.
ضمنا از آنجایی که سوال شما یکی بود دو تاپیک را در هم ادغام کردم و لینک پست قبلی را نیز اصلاح کردم.
حامد مصافی
شنبه 10 مرداد 1388, 19:35 عصر
سلم دوستان
اگه تو visual studio تو قسمت toolbox برید، میبینید که تو قسمت dialog editor کنترل SerialPort وجود نداره ولی اگه به ToolBox/Device Components برید کنترل SerialPort رو خواهید دید که البته غیر فعاله، یعنی نمیشه ازش استفاده کرد. سوال من اینکه چطور میشه این کنترل رو به DialogEditor اضافه کرد؟(البته در حالت فعال) :کف:اگر پروژه ای را از نوع Native شروع کنید کنترل های خاص دات نت نمایش داده نخواهند شد(و در صورت Show All به صورت غیر فعال خواهند بود) شما باید یک پروژه مدیریت شده یا تلفیقی را آغاز کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.