ورود

View Full Version : ذخیره کردن مقدار یک متغیر

habibetaheri
جمعه 09 مرداد 1388, 16:01 عصر
سلام

من می خوام با VC++6 برنامه ای بنویسم و توی این برنامه یه متغیر عددی مثل I تعریف کنم و بعد در حین اجرای برنامه مقدار این متغیر از صفر شروع به زیاد شدن می کنه ومقدارش تغییر میکنه . حالا من می خوام مقدار این متغیر رو ذخیره کنم

مقداری که این متغیر می شماره برام مهمه ولی اگه یهو برق بره یا کامپیوتر خاموش بشه همه مقداری که این شمارشگر شمرده بود پاک میشه .

راهی برای ذخیره مقدار این متغیر توی کامپیوتر وجود داره ؟

من قبلا برنامه ای نوشته بودم که یه کامپوننت صوت ضبط می کرد و بعد توی آدرسی که من بهش می دادم ذخیره می کرد . بعد از خاموش وروشن شدن کامپیوتر باز هم این فایل توی همون آدرس وجود داشت .
حالا برای ذخیره مقدار یه متغیر باید چه کار کرد ؟

Nima_NF
جمعه 09 مرداد 1388, 18:33 عصر
یکمی سوال عجیب بود.
خوب برای این جور کارها باید از فایل ها استفاده کرد(یا حتی از رجیستری به عنوان جایی برای ذخیره کردن). به طور مداوم بعد از هر تغییر یا هر چند ثانیه باید اطلاعات مورد نظر شما را در یک فایل مثلا config.bak ذخیره کنید. هر وقت برنامه مجددا شروع شد همواره آن را چک کنید .
مثلا یک راه برای اینکه متوجه شوید برنامه با خطا بسته شده است این هست که در هنگام بستن برنامه آخر فایل همیشه یک مقدار true ذخیره کنید. و اگرخطایی رخ داد و نتوانستید این مقدار ture را ذخیره کنید یعنی خطا بشتن (قطع برق یا crash) رخ داده و باید متغیر را از فایل بخوانید.

clover
جمعه 09 مرداد 1388, 21:48 عصر
به نظر من هم عجیب رسید .
مختصری توضیح در ارتباط با ورودی و خروجی فایل در ++C :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=171066

habibetaheri
جمعه 09 مرداد 1388, 22:20 عصر
ممنون از پاسختون عالی بود روش کار می کنم
ولی لطفا بفرمایید چه چیز عجیبه؟:متفکر: احتمالا من سوالم درست مطرح نکردم.

tdkhakpur
جمعه 09 مرداد 1388, 23:51 عصر
ولی لطفا بفرمایید چه چیز عجیبه؟:متفکر:
خوب عزیز شما که کار بزرگی با صوت انجام دادید چطور میشه از این کار سر در نیاورید. همین:لبخندساده:

habibetaheri
یک شنبه 11 مرداد 1388, 15:30 عصر
خوب عزیز شما که کار بزرگی با صوت انجام دادید چطور میشه از این کار سر در نیاورید. همین:لبخندساده:

رشته من کامپیوتر نیست و اطلاعات زیادی در مورد امکانات برنامه نویسی ندارم هر قسمتی رو که لازم دارم مطالعه می کنم بعد برنامه اش می نویسم ، مثل الان که باید راجع به فایل بخونم . ضبط و ذخیره صدا رو با کامپوننت اون انجام دادم .

یه برنامه رو که run می کنی شروع به اجرا شدن می کنه . توی برنامه من مقدار یه متغیر (شمارنده ) تغییر میکنه مثلا از 0 به 14 می رسه حالا اگه برق بره یا من پنجره رو ببندم و دوباره run کنم اون متغیر دوباره از 0 شروع به اضافه شدن می کنه نه از 14 .

کامپوننت ها کارای زیادی انجام می دن شاید این کار رو بشه با کامپوننت مخصوص خودش انجام داد شاید هم راهش فقط همون فایل هست .

مسیله ای که وجود داره اینه که مقدار این متغیر در حال تغییر هست و همواره باید آخرین مقدار ذخیره بشه .

به نظر من کار مهم و جالبیه ، غیر از کتاب برنامه نویسی با VC++6 از مهندس جعفر نژاد قمی مرجع دیگه ای در این زمینه ها می شناسید ؟ :لبخندساده:

ahmad_roushan
دوشنبه 12 مرداد 1388, 12:11 عصر
برای یاد گرفتن زبان برنامه نویسی ++C یکی از بهترین کتابها کتاب "چگونه با ++C برنامه بنویسیم نوشته دایتل و دایتل " هست .
شما سعی کنید که یکبار به صورت اصولی یک کتاب برنامه نویسی رو مطالعه کنید تا به مشکلات این چنینی برخورد نکنید .
کتاب فوق منبع خوبی برای شروع هست و البته تا سطح حرفه ای .

nickaein.i
سه شنبه 13 مرداد 1388, 23:13 عصر
خوب باید اون متغیر رو پس از هر تغییر تو یه فایل ذخیره کنید.

چون همه متغیرها تو RAM نگهداری میشن و پس از قطع برق همشون پریدن :چشمک:

zanjiran
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 17:08 عصر
دستور ذخیره سازی چیست؟

nickaein.i
سه شنبه 03 شهریور 1388, 13:44 عصر
دستور ذخیره سازی چیست؟

خوب دستور خاصی نداره.

شما باید مقدار اون متغیر رو توی یه فایل ذخیره کنید. وقتی هم که میخاید مقدار اون رو بازیابی کنید اطلاعات اون فایل رو بخونید.

اصلاً فلسفه فایلها همینه. میشه گفت که تو فایلها، مقدار متغیرهای برنامه به صورت دائمی ذخیره میشن! :متفکر: