ورود

View Full Version : سوال: عکس گرفتن از تصویر وبکم

khazaie01
شنبه 10 مرداد 1388, 21:15 عصر
سلام دوستان
کامپوننت برای عکس گرفتن از تصویر وبکم چی هست ؟
2این کامپوننتها را دارم ولی نمیشه خروجیشو به عنوان عکس (bitmap ) در آورد :
AsVideoCapture
ImageEn

khazaie01
یک شنبه 11 مرداد 1388, 08:51 صبح
دوستان کارم گیره همینه
کامپوننت asVideoCapture را نصب کردم چجوری میتونم ازش عکس بگیرم خروجی بیتمپ نداره
کمککککککککککککککک

یاسر مددیان
یک شنبه 11 مرداد 1388, 10:18 صبح
کامپوننت نمی خواد. یه Sample واست میذارم.

یاسر مددیان
یک شنبه 11 مرداد 1388, 10:24 صبح
اگه واسه ویدئو چت به نتیجه خوبی رسیدی به ما هم اطلاع بده.

khazaie01
یک شنبه 11 مرداد 1388, 11:03 صبح
ممنون . دوست عزیز این روش درسی برای عکس گرفتن نیست اگه برنامه را مینیمایز کنیم چی ؟! دیگه عکسی نمیبینیم ... مشکل همیجاست

khazaie01
یک شنبه 11 مرداد 1388, 11:05 صبح
یک راه دیگه باید پیدا کنیم عکس گرفتن از صفحه فایده نداره ... من میخوام برنامه در حالت مینیمایز هم کار کنه متوجه منظور من شدید ؟

یاسر مددیان
یک شنبه 11 مرداد 1388, 13:10 عصر
حرفتون کاملاً درسته. منم تا حالا با این مطلب نرسیده بودم. تست می کنیم ببینیم چی میشه.

یاسر مددیان
یک شنبه 11 مرداد 1388, 13:14 عصر
با کامپوننت IConf SDK کار کردی. تست کن ببین فکر میکنم این مشکل رو نداره.

khazaie01
یک شنبه 11 مرداد 1388, 18:12 عصر
لطفا اگه دارید برایم آپش کنید یکم گشتم پیدا نشد
ممنون

Felony
یک شنبه 11 مرداد 1388, 19:12 عصر
منم یه کامپوننت برای همین کار میخوام ، البته دلفی 2009 .

:چشمک:ممنون .

یاسر مددیان
دوشنبه 12 مرداد 1388, 07:35 صبح
سایت avspeed.com

nouri2015
دوشنبه 12 مرداد 1388, 09:11 صبح
کد زیر برای عکس گرفتن از کامپوننت video capture است

;'videocap1.singleimagefile := 'filename.bmp

khazaie01
دوشنبه 12 مرداد 1388, 12:09 عصر
سلام دوستان یک Activex پیدا کردم با نام VideoCap با کارت تی وی هم کار میکنه ... اون مشکلی که داشتم هم حل شد با همین اکتیوکس

homayoon_fara
سه شنبه 13 مرداد 1388, 15:14 عصر
سلام دوست عزیز
این component که فرستادم فوق العاده قویه با 1000 تا قابلیت جور واجور "TVideoGrabber v 6.7.5" . یکی از کارایی که انجام میده عکس گرفتن از تصویره web cam هستش. خیلی هم کار باهاش راحته.
3 تا فایل تو ضمیمه هست که اولیش خود کامپوننته ، دومیش یک مثال برات نوشتم که عکس میگیره از تصویر و سومیشم هم یک مثاله کامله از تمام قابلیت های این کامپوننت.
در ضمن این کامپوننت کرک شده و آمادست هیچ مشکلی هم نداره. الان دارم ازش تو یه کارخونه استفاده میکنم که دائما داره توسط یک دوربین از خط تولید فیلم میگیره و خط رو کنترل می کنه. در ضمن با minimize کردن هم از کار نمی افته.
امیدوارم به کارت بیاد.
خدانگهدار

Felony
شنبه 24 مرداد 1388, 18:26 عصر
سلام دوست عزیز
این component که فرستادم فوق العاده قویه با 1000 تا قابلیت جور واجور "TVideoGrabber v 6.7.5" . یکی از کارایی که انجام میده عکس گرفتن از تصویره web cam هستش. خیلی هم کار باهاش راحته.
3 تا فایل تو ضمیمه هست که اولیش خود کامپوننته ، دومیش یک مثال برات نوشتم که عکس میگیره از تصویر و سومیشم هم یک مثاله کامله از تمام قابلیت های این کامپوننت.
در ضمن این کامپوننت کرک شده و آمادست هیچ مشکلی هم نداره. الان دارم ازش تو یه کارخونه استفاده میکنم که دائما داره توسط یک دوربین از خط تولید فیلم میگیره و خط رو کنترل می کنه. در ضمن با minimize کردن هم از کار نمی افته.
امیدوارم به کارت بیاد.
خدانگهدار

دوست عزیز این کامپوننتی که گزاشتید سالم هست ؟ میشه یک بار تست کنید ، من که هرکاری کردم نصب نشد !
لطفا اگر نسخه ی سالم این کامپوننت رو دارین بزارین یا نحوه ی نصبش رو ، ممنون .

Felony
شنبه 24 مرداد 1388, 22:23 عصر
:گریه:یکی کمک کنه ، اینقدر دنبال کامپوننت کار با وبکم گشتم حالم از اینترنت و سرچ به هم خورد .

khazaie01
یک شنبه 25 مرداد 1388, 09:47 صبح
دوست عزیز میخواین همون Activex که گفتم را براتون آپ کنم ؟ کار من را که راه انداخت

Felony
یک شنبه 25 مرداد 1388, 10:20 صبح
دوست عزیز میخواین همون Activex که گفتم را براتون آپ کنم ؟ کار من را که راه انداخت

ممنون میشم اگه این کار رو بکنید .

یاسر مددیان
یک شنبه 25 مرداد 1388, 11:45 صبح
اینم Video Grabber. واسه دلفی 7. نسخه 7.5.212.27

Felony
یک شنبه 25 مرداد 1388, 13:20 عصر
اینم Video Grabber. واسه دلفی 7. نسخه 7.5.212.27

خیلی خیلی ممنون ، خدا خیرت بده ، میگم کسی نمونه ای از این کامپوننت داره آخه فکر کنم حدودا 100 تا خصوصیت داره ...

یاسر مددیان
یک شنبه 25 مرداد 1388, 13:32 عصر
بیا اینم نمومه ها:چشمک::لبخندساده:

hamidrah
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 09:50 صبح
سلام آقا یاسر دست شما درد نکنه میدونی چطوری میشه عکس های گرفته شده با VideoGraber رو به آی پی خاصی ارسال کرد؟این کامپوننت همچین امکانی داره؟
با تشکر

Felony
پنج شنبه 16 مهر 1388, 07:17 صبح
سلام آقا یاسر دست شما درد نکنه میدونی چطوری میشه عکس های گرفته شده با VideoGraber رو به آی پی خاصی ارسال کرد؟این کامپوننت همچین امکانی داره؟
با تشکر
من هم دقیقا همین سوال برام پیش اومده ، با نگاه کردن به متد ها وتوابعش یه چیزهایی دستگیرم شد و فکر میکنم این قابلیت رو داره ، ولی فایل راهنماش رو در اختیار ندارم کسی این فایل راهنما VidoGrabber رو نداره ؟

Felony
پنج شنبه 16 مهر 1388, 09:25 صبح
بهترین کامپوننت که جواب گرفتم و کاملا استفاده کردم کاموننت ویدیو گرابر می باشد
delphi_3236@yahoo.com

خوب این چه ربطی به موضوع داشت ، من درخواست فایل Help این کامپوننت را کردم !

aminem1
شنبه 10 اسفند 1392, 07:26 صبح
سلام دوست عزیز
امیدوارم به کارت بیاد.
خدانگهدار

با سلام
من این را دانلود کردم
میشه بگین زبان این دستورات چیه؟
من یک دستور نیاز دارم که از وب کم عکس بگیره و اون. سیو کنه(بدون نمایش چیزی) و این دستورو با ویژوال بیسیک احتیاج دارم
امکان داره راهنماییم کنین؟