View Full Version : نصب مجدد SQL server Personal
ali_hadian
جمعه 30 بهمن 1383, 21:39 عصر
سلام
من قبلا SQL Server Personalرو نصب کرده بودم ولی چند هفته پیش به دلایلی اون رو uninstall کرده بودم ولی حالا که میخواهم دوباره نصبش کنم این پیغامو میده و با ریست مجدد هم همون پیغام رو میده
البته من با safe mode وارد شدم که نصب میشه ولی آخر کار error میده
حالا sql توی add/remove programs هست ولی تو start menu نیست و هنگام بالا اومدن ویندوز هم sql service manager لود نمیشه
چه میشود کرد؟
AminSobati
جمعه 30 بهمن 1383, 22:59 عصر
دوست عزیزم،
حدس میزنم وقتی از add/remove programs هم اقدام به Uninstall میکنین، Error میده..
من مشکل مشابه این رو برخورد کردم و با این کار درست شد:
- ویندوز رو Restart کنین
- بعد از بوت شدن، وارد Regedit بشین و SQL Server رو Search کنین و تا جای ممکن، کلید های مربوط به اون رو حذف کنین.
- مجددا Restart کنین و بعد از بوت شدن، Setup رو آغاز کنین. امیدوارم مشکل شما هم حل بشه ...
ali_hadian
شنبه 01 اسفند 1383, 06:28 صبح
سلام
بله uninstall هم نمیشود
الان تستش میکنم
ali_hadian
شنبه 01 اسفند 1383, 08:17 صبح
سلام
آقا یکی به داد من برسه
اون کاری که گفتید هم فایده نداشت
شاید بهتر باشه یه نگارش دیگه رو نصب کنم
نظر شما چیه؟ فایده داره؟
vadood
شنبه 01 اسفند 1383, 10:14 صبح
توی نصب Advaned Options را انتخاب کنید و بعد هم Registry Rebuild. گاهی این می تونه یه سری اشکال ها را برطرف کنه.
M.GhanaatPisheh
شنبه 01 اسفند 1383, 13:15 عصر
- بعد از بوت شدن، وارد Regedit بشین و SQL Server رو Search کنین و تا جای ممکن، کلید های مربوط به اون رو حذف کنین.
- مجددا Restart کنین و بعد از بوت شدن، Setup رو آغاز کنین. امیدوارم مشکل شما هم حل بشه ...
جناب ثباتی عزیز
solution موثر بود ما موریت با موفقیت به پایان رسید. :flower: :موفق:
ali_hadian
شنبه 01 اسفند 1383, 18:15 عصر
سلام
هیچکدوم فایده نداشت
ویندوز رو Restart کنین
فایده نداشت
توی نصب Advaned Options را انتخاب کنید و بعد هم Registry Rebuild. گاهی این می تونه یه سری اشکال ها را برطرف کنه.
توی صفحه ی چندو setup است؟
من وقتی ستاپ اجرا میشه اول باید یه next بزنم(صفحه خوش آمد گویی) و بعد از اون هم به شکلی که فرستادم میرسم
در ضمن نگارشهای دیگر هم بر روی سیستمم نصب نمیشود و همون پیغام را میدهد
:گیج:
AminSobati
شنبه 01 اسفند 1383, 19:58 عصر
اون کاری که گفتید هم فایده نداشت
شاید بهتر باشه یه نگارش دیگه رو نصب کنم
نظر شما چیه؟ فایده داره؟
امتحانش ضرر نداره، ولی من به خود ویندوز مشکوکم در مورد مشکل شما..
solution موثر بود ما موریت با موفقیت به پایان رسید.
:)
ali_hadian
شنبه 01 اسفند 1383, 20:16 عصر
سلام
من دیروز خواستم SQL رو در Safe mode نصب کنم که مشکل بالا را نداشت ولی در پایان نصب در هنگام پیکر بندی ویندوز با مشکل مواجه شد و قاتی کرد من هم system restoreکردم و فولدرش رو پاک کردم
شاید مشکل از اینه
AminSobati
شنبه 01 اسفند 1383, 20:33 عصر
سلام،
من تعجب میکنم که چطور روش Registry جوابگو نبود. اطمینان دارین که همه Keyها رو حذف کردین؟ اگر بله، پس یقینا ویندوز مشکل داره.
ali_hadian
شنبه 01 اسفند 1383, 20:40 عصر
سلام
ویندوز من که مشکل داره(شک ندارم)
در ضمن این همه SQL server توی رجیستری همش مال خود SQL server نیست یعنی با این کارم دیگه نه دلفی اجرا میشه نه VS.NET
فکر کنم باید یه بار دیگه ویندوز رو نصب کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.