ورود

View Full Version : سوال: چه جوری به طور اصولی css رو یاد بگیرم؟

sahel65
یک شنبه 11 مرداد 1388, 10:22 صبح
سلام دوستان گل
من یه سوال از خدمتتون داشتم.
میخواستم ببینم برای یادگیری css خوندن کتابهای متنوع خوبه یا تمرین عملی بهتره؟ یا هردوتاش به همدیگه وابسته هستن؟
من فعلا دارم یکی دو تا کتاب از apress و ناقوس می خونم. کتابهای خوبی هستن ولی آیا با اومدن css3 چیزهایی رو که دارم یاد می گیرم بدردم میخوره یا نه؟
لطفا اساتید فن بهم روش یادگیری اصولی رو بگن. ضمناً اگه روزی 2 الی 3 ساعت کار کنم یک ماهه میتونم از نظر فنی کار طراحی رو انجام بدم؟ البته پیش نیازها رو که html و اصول اولیه چگونگی طراحی است رو بلدم.
با تشکر

mehdi.mousavi
یک شنبه 11 مرداد 1388, 10:38 صبح
سلام دوستان گل من یه سوال از خدمتتون داشتم. میخواستم ببینم برای یادگیری css خوندن کتابهای متنوع خوبه یا تمرین عملی بهتره؟ یا هردوتاش به همدیگه وابسته هستن؟ من فعلا دارم یکی دو تا کتاب از apress و ناقوس می خونم. کتابهای خوبی هستن ولی آیا با اومدن css3 چیزهایی رو که دارم یاد می گیرم بدردم میخوره یا نه؟ لطفا اساتید فن بهم روش یادگیری اصولی رو بگن. ضمناً اگه روزی 2 الی 3 ساعت کار کنم یک ماهه میتونم از نظر فنی کار طراحی رو انجام بدم؟ البته پیش نیازها رو که html و اصول اولیه چگونگی طراحی است رو بلدم. با تشکر

سلام.
من کتاب CSS The missing Manual رو پیشنهاد می کنم. من نسخه قبلی رو خونده بودم، اما این ماه، نسخه جدید این کتاب (http://oreilly.com/catalog/9780596802448/) (از همون نویسنده و به همین نام) منتشر خواهد شد، CSS 3.0 رو نیز در بر میگیره. نسخه قبلی این کتاب، اکثر حقه های مورد نیاز برای اینکه Page مورد نظرتون در IE 6.0 هم خوب دیده بشه رو بهتون میگه.

اما در مورد بخش دوم سوال، هیچوقت کسی بدون تمرین و ممارست و فقط با خوندن کتاب، هیچ کار برجسته ای انجام نداده...

موفق باشید.

fumnimda
جمعه 16 مرداد 1388, 00:51 صبح
با فرمایش دوستون موافقم. یک تبلیغی فنی و حرفه ای تو تلویزیون میکنه که آخرش این میشه که دانش و مهارت در کنار هم خوب هست. اگر شما امروز شروع به یاد گرفتن بکنید یک قدم جلوتر از این خواهید بود که فردا شروع کنید و مطمئن باشید که منتظر علم جدید بودن باعث می شه که هیچ وقت بهش نرسید. چیزی که امروز یاد می گیرید مطمئنا در آینده به دردتون می خورده حتی اگه علم پیشرفت کنه چون شما پایه هاشو یاد گرفتید!

benyaminj
شنبه 17 مرداد 1388, 05:26 صبح
شما فقط با روش ازمونو خطا ميتونی بخش اعظمی از css ياد بگيريد..
اولش با اوصول کار آشنا بشو بعد فقط تمرين.

sahel65
شنبه 17 مرداد 1388, 13:12 عصر
کتابی هم هست با نام 101 ترفند برای یادگیری css که نویسندش یک خانومه. فکر کنم از انتشارات ناقوس باشه. اون چه جور کتابیه؟ هرچند که الان دارم همون رو میخونم.

emad_67
شنبه 17 مرداد 1388, 14:38 عصر
کتابی هم هست با نام 101 ترفند برای یادگیری css که نویسندش یک خانومه. فکر کنم از انتشارات ناقوس باشه. اون چه جور کتابیه؟ هرچند که الان دارم همون رو میخونم.

اگه منظورت "101 نکته و ترفند برای استفاده از css در طراحی وب" هست، نویسندش آقایی به اسم امیر عباس عبدلعلی هست. کتاب خوبیه، پیشنهاد می کنم بخونیدش.

eAmin
شنبه 17 مرداد 1388, 16:32 عصر
اگه منظورت "101 نکته و ترفند برای استفاده از css در طراحی وب" هست، نویسندش آقایی به اسم امیر عباس عبدلعلی هست. کتاب خوبیه، پیشنهاد می کنم بخونیدش.
نویسنده که نه ولی ترجمه ی این کتاب به عهده ی ایشون بوده.

sahel65
شنبه 19 تیر 1389, 20:46 عصر
آقای موسوی
ضمن تشکر مجدد، میشه لینک دانلود کتاب رو بذارید!

mehdi.mousavi
یک شنبه 20 تیر 1389, 10:30 صبح
آقای موسوی ضمن تشکر مجدد، میشه لینک دانلود کتاب رو بذارید!

سلام.
دوست عزیز، اینگونه فعالیتها در سایت فعالیت Warez محسوب میشه و بر اساس قوانین سایت، ممنوع هستش. شما می تونید با یک جستجوی ساده در گوگل، به هدفتون برسید.

موفق باشید.

SAMAN_PHP
جمعه 25 تیر 1389, 01:26 صبح
کتاب 101نکته و ترفند برای استفاده از css تو نت هست ولی نه بصورت کامل , کاملشو میتونی از انتشارات ناقوس بخری .منم پشنهاد میکنم:چشمک: