ورود

View Full Version : دستکاری کد HelloMIDlet

PR_Fmans
یک شنبه 11 مرداد 1388, 15:18 عصر
سلام
توی netbeans وقتی یه پروژه موبایل جدید باز می کنید یه قسمتی داره که علامت می زنید کلاس HelloMIDlet رو بسازه و بدین وسیله خودش یه form می سازه و می تونید صفحه application رو تنظیم یا یه سری command اضافه کنید و ... و همچنین می تونید بوسیله simulator برنامرو run و صفحه موبایل رو ببینید.
حالا من می خوام قسمت source این کلاس HelloMIDlet رو دستکاری کنم (مثلن از روی کد می خوام یه object جدید به فرمم اضافه کنم یا اینکه جاهای componentهای مختلف رو بتونم عوضش کنم و ... ) ولی netbeans این اجازرو نمیده !
یه بارم یه پروژه خالی ساختم و کدهایی که تو HelloMIDlet نوشته بود رو وارد فایل پروژم کردم ولی احتمالن به دلیل تنظیمات دیگش که بلد نیستم برنامه تحت simulator اجرا نشد.
لطفن بگید چجوری می تونم از روی کد کار کنم . خیلی ضروریه
با تشکز

Mah
دوشنبه 12 مرداد 1388, 07:55 صبح
سلام .
من قبلا تست کردم میشه اشیائی را اضافه یا کم کرد .

برای اینکه بخواهید کدهای کپی شده شما درست کار کنند ، باید دقت داشته باشید که در هر فایل Java یک کلاس Public با همان نام فایل باید داشته باشیم .
احتمالا شما یک فایل کلاس جدید ساخته اید و پس از آن تمام کدهای HelloMidelt را جایگزین نموده اید .
حال فقط باید نام کلاس Public آنرا با نام فایلتان یکی نمائید .

موفق باشید .

PR_Fmans
دوشنبه 12 مرداد 1388, 17:21 عصر
سلام .
من قبلا تست کردم میشه اشیائی را اضافه یا کم کرد .

برای اینکه بخواهید کدهای کپی شده شما درست کار کنند ، باید دقت داشته باشید که در هر فایل Java یک کلاس Public با همان نام فایل باید داشته باشیم .
احتمالا شما یک فایل کلاس جدید ساخته اید و پس از آن تمام کدهای HelloMidelt را جایگزین نموده اید .
حال فقط باید نام کلاس Public آنرا با نام فایلتان یکی نمائید .

موفق باشید .

اصلن نمیشه کدی که خود netbeans می سازرو چیزی بهش اضافه کرد !
کپی پیست می کنم اسماشونم درسته و برنامه run هم میشه اما emulator نداره !