ورود

View Full Version : گزارش سازی برای کاغذهای رولی

nooshin964
یک شنبه 11 مرداد 1388, 15:38 عصر
خیلی فوری فوری
سلام . بنده یک گزارش مخصوص کاغذ رولی به اندازه 36 * 27.8 سانتی متری طراحی کرده ام ولی موقعی که به پرینتر ارسال میکنم فقط محدوده خاصی از گزارش چاپ میشود نه همه گزارش تمام تنظیمات لازم را هم انجام دادم و نتیجه نگرفتم. در ضمن پرینتر من LQ 2180 میباشد.
و سوال دیگر اینکه آیا فونت خوب برای این پرینترها مثل همانی که در داس است پیدا نمیشود.

bad_boy_2007
یک شنبه 11 مرداد 1388, 23:04 عصر
آیا گزارش شما روی کاغذ A4 درست نمایش داده میشود ؟
خیر ، بطور کلی برای برنامه های تحت ویندوز دیگر کسی از فونتهای خود پرینتر استفاده نمیکند ، در برنامه های ویندوز این وظیفه توسط زبان اسکریپت نویسی پرینت انجام میشود که مجموعه از دستورات را بصورت اسکریپت به پرینتر ارسال میکند ، این مجموعه از دستورات نیازی به فونت بخصوصی که توسط پرینتر پشتیبانی شود ندارند

nooshin964
دوشنبه 12 مرداد 1388, 08:03 صبح
بنده رفتم روی Server Properties و سایز کاغذ را هم تنظیم کردم . سپس در کریستال ریپورت هم سایز گزارش را برابر با همان نام ذخیره شده قرار دادم. در موقع Preview هم درست مثل همان خروجی که باید باشد نمایش داده میشود ولی در موقع ارسال به چاپگر مثلا از سمت راست ستون 5 به بعد را چاپ میکند .
در ضمن در موقعی که در کریستال ریپورت 36*27.8 را معرفی میکنم . خودش اتوماتیک Landscape را انتخاب مینماید که این هم دردسر بعدی ما میباشد.
ضمنا من دنبال فونتی هستم که قیافه اش مثل فونتهای ایران سیستم و سپند فارسی و ... باشد . اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.