ورود

View Full Version : تغيير رنگ فيلد با توجه به مقدار فيلد

jamalm
دوشنبه 12 مرداد 1388, 08:56 صبح
سلام اساتيد

من يه بانك اطلاعاتي شبيه انبار دارم حالا ميخوام بگم اگر فيلد مقدار موجودي از مقدار فيلد حداقل موجودي كمتر شد يك پيغام نمايش داده بشه و همينطور رنگ فيلد تغيير كنه.
از conditionformat استفاده كردم ولي مقدار حداقل موجودي براي هر ركورد يا در واقع هر كالا متفاوت هست. لطفا راهنمايي كنيد.

dadsara
دوشنبه 12 مرداد 1388, 12:28 عصر
سلام
شما حتما با استفاده از یک روشی ، حداقل موجودی را استخراج کرده اید
اگر مقدار تکست باکس a <= (عدد مورد نظر ) باشد آنگاه پیام . . . ظاهر شود
**** اگر مشکل در استخراج عدد حداقل موجودی هستید ، درصورت نیاز قسمتی از فایل خود را آپلود کنید تا روی همان فایل توضیحات ارائه شود ****

mosaArabi
دوشنبه 12 مرداد 1388, 12:32 عصر
با سلام
شما بايد يك دستور IFبنويسي كه براي اعداد و پيغام شما كار كند و در خصوص رنگ از روش گفته خودت استفاده كني
نمونه دستور شرطي در عكس زير را ببينيد
موفق باشيد

دانش پژو
دوشنبه 12 مرداد 1388, 13:09 عصر
سلام اساتيد

من يه بانك اطلاعاتي شبيه انبار دارم حالا ميخوام بگم اگر فيلد مقدار موجودي از مقدار فيلد حداقل موجودي كمتر شد يك پيغام نمايش داده بشه و همينطور رنگ فيلد تغيير كنه.
از conditionformat استفاده كردم ولي مقدار حداقل موجودي براي هر ركورد يا در واقع هر كالا متفاوت هست. لطفا راهنمايي كنيد.
با سلام
دوست عزيز من اين طور متوجه شده ام شما گزارش را ساخته ايد و مشكلتان در تنوع موجودي كالاها و نمايش پيام و تغيير رنگ است
اگر اين طور بود به نمونه توجه كنيد: با پنج نوع كالا و حداقل موجودي هاي متفاوت (با توجه به نوع و موجودي كالا پيام مي دهد و فيلد موجودي تغيير رنگ مي دهد)
شما مي توانيد با توجه به گزارشتان نوع كالا و محل قرارگرفتن دستورات را در برنامه تان تغيير دهيد

amir4_1363
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 13:39 عصر
این رو هم ببینید بد نیست